Kemik erimesi, egzama, HT hastalığı ve kollestrol için önerileriniz nelerdir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-11-2008   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Kemik erimesi, egzama, HT hastalığı ve kollestrol için önerileriniz nelerdir?

İYİ GÜNLER HOCAM BEN 46 YAŞINDAYIM 2 SENE ÖNCE SAĞ GÖĞÜSÜM MEME CA TEŞHİSİYLE ALINDI TAMOXIFEN ADLI İLACI 4 YIL KULLANACAĞIMI SÖYLEDİLER BEN ERZİNCANDAN İLETİŞİM KURUYORUM
HT HATSTASIYIM KEMİK ERİMESİ BAŞLANGICIMDA VAR KOLLESTROLÜM DE YÜKSELİYOR LÜTFEN BANA
YARDIMCI OLURMUSUNUZ İYİ GÜNLER BİRDE EGZEMA İÇİN NE ÖNERİRSİNİZ.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-11-2008   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: Kemik erimesi,egzama,HT hastalığı ve kollestrol için önerileriniz nelerdir?

tamoxifeni kullanmanız ve meme ca kontrolleriniz için tümör marker leri adı verilen testleri periyodik olarak yaptırmalısınız(ca19-9ca125)
ilaçları kullanıp kullanmayacağınız yada devam edip etmeyeceğiniz rutin ve periyodik kan kontrollerine ve meme usg sine bağlı..
kemik erimesi için kemik ölçümünüzün yapılması gerekli. eğer kemik erimesi başlangıcı varsa kemik kaybının düzeyine göre ilaçlarınıza başlarsınız. ilaçlar çok pahalı olduğunu unutmayın ve kemik ölçüm değerlerinize göre devlet tarafından ödendiğini hatırlatmak isterim. kolaylık açısından..
ht ye gelince.. tansiyonlarınızı 10 gün kadar aynı saatlerde aynı sağlık kuurluşunda ölçtürüp bir kağıda not ettirin.. ve 10 günün sonunda bir dahiliye uzmanına baş vurun.. egzama için yada farkettiyseniz ht yada kemik erimesi için hiç bir ilaç önermedim.. çünkü bunların hepsi tetkik muayene ve hasta profiline göre verilecek önemli kararlar.. burası bir forum sitesi
size tavsiyelerime uymanızı öneririm en azından yol gösterici olmuştur umarım
sağlıklı günler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
egzama hastalığı, ht hastaliği, ht hastalığı, kemik erimesi hastalığı, kollestrol,
Kemik erimesi, egzama, HT hastalığı ve kollestrol için önerileriniz nelerdir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kemik Erimesi (Osteoporoz) Mystic@L Kadın ve Sağlık 14 22-08-2009 16:01
Beyin sağlığı için yararlı vitaminler nelerdir? HerHangiBiri Soru-Cevap 2 16-11-2008 17:07
Aterosklerotik Kalp hastalığı tedavi çeşitleri nelerdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 13-11-2008 16:33
Egzama Nedir? Egzama Hakkında virtuecat Hastalıklar 1 13-09-2008 20:22
Kemik Metastazları Pasakli_Prenses Hastalıklar 0 18-10-2006 21:12