| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı yanıp sönmüyor
arada bir ileti gelip gelmediğini manuel olarak kontrol edebilirsiniz
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
we çok ilginçtir google amcaya yazdım sorunu TR'de kmse karşılaşmamış sanırım böyle bi sorunla.. çıkmadı hiç bişey.. brawo bnm PC'me sorunu bile cool | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
yok tek değilsin. bende şimdi google'dan araştırıyordum bu sorunu senin mesajını gördüm. bende msn surumu olarak sürüm 2009 ( yapı 14.0.8050.1202 ) XP service pack 2 var. aynı sorun bende de var. ışık yanmıyor. ne bır eklentı nede discovery kullanıyorum.sadece plus yuklu. acaba ondan mı kaynaklanıyor.onu kaldırıp dennıycem sonuc alırsam yazarım buraya. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı yanıp sönmüyor | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
aynı sorunla msn 9 full ü yükledikten sonra bende karşılaştım. ayarlarda falan tamamen normal ve ileti uyarıları açık olmasına rağmen pencere ışığı yanıp sönmüyor ve iletileri sürekli kaçırıyorum. bakalım nasıl çözecez arkadaşlar olayı çözdüm şuan. msn plus sekmeli sohpetler seçeneğini kaldırın ışık yanıyor valla. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı yanıp sönmüyor | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı neden yanıp sönmüyor?
benim niye olmadı ya
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn de sekme, msn ileti uyarı, msn ileti ışığı, |
MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı neden yanıp sönmüyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 2 Hafta Önce 19:07 |
| Görev yöneticisi neden açılmıyor? | breathness | Soru-Cevap | 2 | 3 Hafta Önce 18:10 |
| MSN'de kişisel görüntümü neden değiştiremiyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 26-12-2008 20:28 |
| Msn'de ileti geçmişini silme | defne0707 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 01-08-2008 15:42 |