MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı neden yanıp sönmüyor? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-11-2008   #11 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı yanıp sönmüyor

arada bir ileti gelip gelmediğini manuel olarak kontrol edebilirsiniz
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-11-2008   #12 (mesaj-linki)
djtutqu

we çok ilginçtir google amcaya yazdım sorunu TR'de kmse karşılaşmamış sanırım böyle bi sorunla.. çıkmadı hiç bişey.. brawo bnm PC'me sorunu bile cool
Eski 19-11-2008   #13 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

djtutqu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
we çok ilginçtir google amcaya yazdım sorunu TR'de kmse karşılaşmamış sanırım böyle bi sorunla.. çıkmadı hiç bişey.. brawo bnm PC'me sorunu bile cool
Yüklü olan tüm eklentileri ve Windows Live Messenger'ı tamamen kaldırmayı deneyebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 16-12-2008   #14 (mesaj-linki)
CVolkan

yok tek değilsin. bende şimdi google'dan araştırıyordum bu sorunu senin mesajını gördüm.
bende msn surumu olarak sürüm 2009 ( yapı 14.0.8050.1202 ) XP service pack 2 var.

aynı sorun bende de var. ışık yanmıyor. ne bır eklentı nede discovery kullanıyorum.sadece plus yuklu. acaba ondan mı kaynaklanıyor.onu kaldırıp dennıycem sonuc alırsam yazarım buraya.
Eski 16-12-2008   #15 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

CVolkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yok tek değilsin. bende şimdi google'dan araştırıyordum bu sorunu senin mesajını gördüm.
bende msn surumu olarak sürüm 2009 ( yapı 14.0.8050.1202 ) XP service pack 2 var.

aynı sorun bende de var. ışık yanmıyor. ne bır eklentı nede discovery kullanıyorum.sadece plus yuklu. acaba ondan mı kaynaklanıyor.onu kaldırıp dennıycem sonuc alırsam yazarım buraya.
Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Uyarılar ekranında "İleti alındığında uyarı görüntüle" seçeneği işaretli mi?
Eski 21-12-2008   #16 (mesaj-linki)

aynı sorunla msn 9 full ü yükledikten sonra bende karşılaştım. ayarlarda falan tamamen normal ve ileti uyarıları açık olmasına rağmen pencere ışığı yanıp sönmüyor ve iletileri sürekli kaçırıyorum. bakalım nasıl çözecez

arkadaşlar olayı çözdüm şuan. msn plus sekmeli sohpetler seçeneğini kaldırın ışık yanıyor valla.
Eski 21-12-2008   #17 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

lord___707 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynı sorunla msn 9 full ü yükledikten sonra bende karşılaştım. ayarlarda falan tamamen normal ve ileti uyarıları açık olmasına rağmen pencere ışığı yanıp sönmüyor ve iletileri sürekli kaçırıyorum. bakalım nasıl çözecez

arkadaşlar olayı çözdüm şuan. msn plus sekmeli sohpetler seçeneğini kaldırın ışık yanıyor valla.
Evet, Messenger Plus! henüz WLM 2009 ile tam uyumlu olmadığı için bu sorun yaşanabiliyor.
Eski 13-01-2009   #18 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı neden yanıp sönmüyor?

benim niye olmadı ya
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn de sekme, msn ileti uyarı, msn ileti ışığı,
MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı neden yanıp sönmüyor? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 2 Hafta Önce 19:07
Görev yöneticisi neden açılmıyor? breathness Soru-Cevap 2 3 Hafta Önce 18:10
MSN'de kişisel görüntümü neden değiştiremiyorum? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 26-12-2008 20:28
Msn'de ileti geçmişini silme defne0707 Arşive Kaldırılan Konular 1 01-08-2008 15:42