| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı neden yanıp sönmüyor?
öncelikle mrb.. WLM 8.5 kullanıyorum.. Windows SP3 yüklediğimden beri biri bana ileti yazdığında aşağıdaki gorev çubugunda sekme yanıp sönmesi gerekirken hiç bi ışık yanmıyor.. bu SP3 problemimi yoksa msn problemimi çözemedim..daha önce böyle bir sorun yaşayan veya sorunu çözebiliek arkadaş warmı.. teşekkür ediorum şimdiden.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı yanıp sönmüyor
messenger ayarlarında ileti geldiğinde bildir/bildirme seçenekleri vardı sanırım eğer oradaki ayarlar kapalıysa size ileti yazıldığında bunu anlamanızı sağlayan fonksiyonlar pasif hale geçiyordu ona bir bakmanızı tavsiye ederim service packin öyle bir hataya neden olacağını sanmam | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
yok abi tek tek baktım ayarlarına öle bişe yok.. zaten daha önce kullandıgım Live 8.5.. daha önce düzgün çalışıodu.. service pack 3'den snra böyle oldu.. anlamadım bende ya.. görew çubugu ayarlarındanmı die ona baktım orda öle bi seçenek zaten yok.. kafayı yicem ya | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı yanıp sönmüyor | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ewet yüklüydü.. acaba o yuzdenmi dedim discovery'nin ayarlarına baktım.. orda ışık yanması normal görünüodu.. snra ben ynede kaldırdım discovery'yi.. hatta msn'ide sildim tekrar yukledim baştan.. discovery yuklemedim bu sefer ama yne yanmadı ışık
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı yanıp sönmüyorMessengerDiscovery > Ayarlar > Anlık İletiler > Alma > Pencerenin yanıp sönmesine izin verme gibisinden bir seçenek olmalı. İşaretli olmasa bile işaretleyin, uygulayın, sonra tekrar işaretini kaldırıp uygulayın. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
şimdi onar da denedim olmadı.. bida silicem.. bu sefer butun geçmişi kalsorleri filanda silicem ole bi yuklemeyi denicem.. | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| işaretli msn iletileri, msn sekmeler, msn sekmeleri, msn yanıp sönme, msn yanıp sönmüyor, |
MSN'de ileti geldiğinde görev çubuğundaki sekme ışığı neden yanıp sönmüyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 2 Hafta Önce 19:07 |
| Görev yöneticisi neden açılmıyor? | breathness | Soru-Cevap | 2 | 3 Hafta Önce 18:10 |
| MSN'de kişisel görüntümü neden değiştiremiyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 26-12-2008 20:28 |
| Msn'de ileti geçmişini silme | defne0707 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 01-08-2008 15:42 |