Arama

Eski sevgilimi geri kazanmak için ne yapmalıyım?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 22 Mayıs 2018 Gösterim: 220.618 Cevap: 27
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Eski sevgilimi geri kazanmak için ne yapmalıyım?
EN İYİ CEVABI eku123 verdi
Eski Sevgilinizi EN KISA SÜREDE Geri Almak İçin Etkili Bir Plan
Eğer eski sevgiliniz geri kazanmak istiyorsanız ancak sevgiliniz telefonlarınızı açmıyor, mesajlarınıza cevap vermiyor hatta sizi görmek dahi istemediğini söylüyorsa bu makaleyi dikkatle okumanızı tavsiye ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
Neyse ki bir çok ayrılık çoğunlukla tam olarak birbirinizin hayatından çıkmadan önce değişip sevgilinizin kalbini yeniden kazanmak için ciddi bir uyarı anlamına gelmektedir.

Sevgilim Beni Artık Sevmiyorsa Onu Nasıl Geri Kazanırım

Sevginin başarılı bir ilişkinin en temel öğesi olduğunu aklınızdan çıkarmayarak bilmeniz gereken bir şey var ki o da sevgi eksikliğinizin ilişkilerin bitme sebepleri arasında en sonlarda geldiğidir.
Yani büyük olasılıkla eski sevgiliniz sizi hala çok seviyordur ve onu geri almaya çalışırken bu gerçeğe tutunmalısınız.

Herkesin yaptığı bu hataları yapmayın!
Eski sevgilinizi geri kazanma ihtimalinizi ortadan kaldırmak istemiyorsanız yapmamak zorunda olduğunuz şeyler vardır. Hemen hemen bütün ayrılıklardan sonra yeniden bir araya gelen tarafın başvurduğu sürekli aramak, mesajlar atmak, yalvarmak vb şeyler eski sevginizi kendinizden jet hızıyla soğutmanıza neden olur.
Kimse muhtaç ve çaresiz bir insanı çekici bulmaz, bu tip davranışlar aynı zamanda onun kararına saygı duymadığınız anlamına da geleceğinden eski sevgiliniz ile yeniden bir araya gelme şansınızı azaltır hatta yok edersiniz.

Kirli Taktik ve Numaralar?
İlişkinizdeki bütün sorunlardan kendinizi sorumlu tutup tüm suçu üstlenerek sevgilinizden sürekli özür dilememelisiniz. Eski sevgilinizin duymak istediği şeyler bunlar değildir.
Aksi durumda eski sevgiliniz sizinle başa çıkamayacağını düşünüp bu defa sizi görmezden gelmeye başlayacaktır ki, bunu hiç istemeyeceğinizi tahmin edebiliyorum.

Saygı Duyun ve Olgun Davranın
Ayrılığı kabullenin ve olgun ve saygılı davranmak için elinizden geleni yapın. Ayrılığı kabul ederek eski sevgilinize onun kararına saygı duyduğunuzu ve onu dinlediğinizi gösterirsiniz. Tabii bu arada onu geri almak için bu kadar ısrarcıyken birden bire ağlamaktan, yalvarmaktan ya da onu ikna etmeye çalışmaktan vazgeçmeniz onu epey şaşırtacaktır

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 01:57
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #2
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
sevgilindeki yerini sevgilinin sana olan sevgisini nasıl kaybettin onu bir irdele eğer çok büyük bir kusurun varsa seni sevmiyor olabilir ama kusurun da yanlış anlaşılma vb var ise o zaman kendini affettirecek yolları denersin birebir kendisiyle görüşmek istersin eğer kabul etmezse ve bunu sert ve kesin bir şekilde söyler ise o zaman işin zor demektir Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009       Mesaj #3
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
y0k adlı kullanıcıdan alıntı

sevgilimi geri kazanmak için ne yapabilirim?

emek ve sevgi.. zaten bunlar varsa geri kazanmak diye bir kavram mevzubahis olmaz. zaten oralardadırMsn Happy sadece aranızda'' tesadüflerden bir köprü ''oluşturmalısın..
ama eğer yoksa geri kazanmak diye bir kavram gene olamaz..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Quo vadis?
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
28 Ağustos 2009       Mesaj #4
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Belki sorunun cevabı değil ama yine de paylaşmak istedim ...Uf

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.

Gidene KaLdeme , geLene git deme!! Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.

Sen "Ama senin için şunu yaptım" derken o "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı?" deme.

Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.

Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki...

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte!!

GİDENE KAL DEMEYECEKSİN...
Gidene "kal" demek zavallılara.
Kalana "git" demek terbiyesizlere.
Dönmeyene "dön" demek acizlere.
Hak edene "git" demek asillere yakışır.

Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme...
Yoksa değersiz olan hep sen olursun.

Düşün kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen ?
Kim mutlu edebilir seni sen hazır değilsen?
Kim yıkar, kim yıpratır seni sen izin vermezsen?
Herşey sende başlar sende biter
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 02:16
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2009       Mesaj #5
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben şuan askerdeyim 4 yıllık sevgilim vardı biz ayrıldık 25 gün önce bana diyoki bensana döncem zamanı biliyom ünüversiteye hazırlanıyo napa bilirim bana yardımcı olursanız sevinirim şafakta 12

Bu durumun altında öss'nin yatıp yatmadığından emin olmak gerekirMsn Happy Tek nedeni sınavsa bekle derim ama eğer başka konular varsa yol al yavaştanMsn Wink

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bni sewdigini soyledi iliskimiz wardi ben ona inaniyordum oysa o ne yapti sadece beni denemek icin bi kis arkadasina demis ki git ona benimle beraber oldugunu soyle sadece deneme anlamli oda bana soledi cildirdim o an ona sordum ewet dedi oysa bu sadece bi oyunmus bende ne yaptim facebooka resimleri koydum onun en sinir oldugu seyi yaptim oda bana tel acarak seni denedim ama sen hemen fb resimleri koydun beni kaybetin dedi ya seweninsan sewdigini dener mi simdi ozurdiledim yalvardim donmuyo napicam ..................

peki sence niçin bunu yaptı ? bunu hiç düşündün mü ? bence senin ona ne kadar güvendiğini anlamaya çalışıyordur.yani sevginiz için birbirinize karşı olan güvenin sınavını yapmış ve anlaşılan sen geçememişsin .. seven insan sevdiğini denemez ilişkileri için gerekli olan ihtiyaçları sınav şeklinde ölçmek için sunar..

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

eski sevgilim bni aldattı ve ayrıldık. smdi hala o kızla birlikte ama bnde gitgide hırsa donustu ve onu geri almak istiorum ne yapablrm?

aldattıysa zaten hiç sevmemiş demektir. hele hala o kızla beraberse denilecek bişey yok bence. hırsla birşeyi çözemezsin. bırak giden gitsin. Msn Happy

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bu nasıl ola bilir ben onu seviyoken o başksıyla çıkıyor Msn SadMsn Sad

senin onu sevdiğini bile bile başkasıyla beraberse yapabilecek birşey yok. ama eğer senin onu sevdiğini henüz bilmiyorsa söylemeyi dene belkide asıl istediği sensindir.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

sevgilimi kaybetmemin sebebi bendim o bana 2 defa çıkma teklif etti ben 1. sinde kabul ettim ama olmadı ve ben ondan ayrıldım tekrar çıkma teklif etti beni sevdiğini söyledi ama ben kabül etmedim çok aptalım çok onun beni hala sevdiğini hissediyorum bakışlarından anlaşılıyor ama o burda değil 2 yada 3 haftada bir görüyorum onu geri kazanmak için neyapmalıyım (aptal aşık merve)

Sabırlı olun ve sessizce bekleyin eğer gerçekten seviyorsa peşinizi bırakmıyacaktır tekrardan gelecektir size Msn Happy

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

çok kötü,çok ağır... dayanamıyorum onsuzluğa,sewdiğini söylüyo ama kafa yapısı yüzünden bitirdi bu ilişkiyi,birbirimizi çook sewiyoruz bundan eminim.. sadece bi kaç erkekle aynı ortamda buunduğum için kendine yediremediğini söylüyo.sewgim we sana karsı olan isteğim ilişkmizin dewamı için yeterli ama gelecegimiz olamaz,ben aklımdaki bu kuskuyla yasayamam diyo.nikah masasından döner bu ilşki diyo. ger gelirmi bi gün,dönermi bana.. bu dewrde ondan baskasına güwenemem we onu eminim ki unutamam.bugün ayrılığımızın 2. günü.yemiyorum içmiyorum.duwarlar üstüme üstüme geliyo aklımı oynatmak üzereyim. nolur bi cewap werin nolur gercek bi şekilde yardım edin banaMsn Sad yaş:21

Kafa yapısını değiştirmen mümkün değil. Ondan değişmesini bekleyemezsin. Ya herşeye göz yumup onun her istediğini yapacaksın, ya da ilişkiniz gerçekten bitecek.

Alıntı
çok üzgün adlı kullanıcıdan alıntı

evet arkadşalar bende çıkıyordum ama son zamanlarda benden soğumaya başladı ve ayrıldı çok üzüldüm ve çoook ağladım onu hala çook ama çook seviyorum onunla tekrar birlikte olmak için ne yapmalıyım ????


Sizden soğumasına sebep olan etkenler nelerdir sıralar mısınız sakıncası yoksa?. bu şekilde size bir hal yolu göstermek zor olur çünkü...

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ikimizde birbirimizi cok seviyoduk sonra klasik kavgalar başladı aslında çok ciddi bir ilişki düşünüyoduk ben 1 kere aylılalım dedim dil dökktü ayrılmayalım dedi tamam dedim sorunlarımızı düzelttik ki çok geçmeden tekrar kavga etmeye başladık çoğunlukla kavga sebepleri benden cıkardı ve ben tekrar yürümüyo bitsin dedim o bana" bak bir ilişki birkere biter birkere başlar bu çocuk oyunçağı değil eğer birdaha bitsin dersen bu ilişki biter haberin olsun" dedi ve benim bitsin demem için elinden geleni yaptı bende bitsin dedim tekrar bana dönüceğini düşünürken öğrendimki başka bir kızdan hoşlanıyormuş ben tabi bunu öğrenince cıkdırdım ikiside avm de calışıyolardı kızı buldum ikiside işten kovulma derecesine geldi kızda bundan hoşlanıyomuş ama kız bir önceki sevgilisinden hamileymiş benim sevgilime kendisini yamamaya çalışıyomuş bende bunu öğreendim kızı tehtit ettim ve ikisi asla birlikte olamadı ben onu çok çok seviyorum bana geri dönmesini çok istiyorumgece 04 :00'da bile kapısına dayandım içmiş bir şekilde o derecede kendimi kaybetmiştim bana koyan tek sözü oldu "hani nefret bile bir duygudurya ben senin için onu bile hissetmiyorum "dedi ve herşeyi ailesine yetiştiren bir çocuk şimdi onun beni tekrar sevmesi için ne yapmalıyım bana karşı hisettiği hiç birşey yok artık 6 yada 7 aydır ayrıyız bana unut demeyin ya o ya hiç hatalarımdan dolayı yargı değil çözüm bekliyorum lütfen

Kıskanç ve sert tavırlar yerine olumlu ve akıllı 1 şekilde yaklaşın bence hata yaptığınızı söyleyin ve özür dileyin eğer sizi seviyorsa geri döner dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 02:23
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
face in face - avatarı
face in face
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #6
face in face - avatarı
Ziyaretçi
eskı sewgiLimi coK ama coK sewiyorum ama ayrıLdık her asKta oLdugu gıbı ayrıLık oldu durum karsısıK gıbı bıraz ıLk basLar süperdı sonrasında degısmeye basladı sık sık mesaj atan ara raa mesaj atamay basladı ben mesaj atmadıkca o atmamaya basladı onu cok sewdigimi cok ıyı bılıo ayrıldık we ben her gun nerdeyse mesaj atıyorum ona ama bır tek cewap alamıorumm gecenlerde mesaj attım gece saat bır normalde bu saatte uyumus olurdu mesaj attım cewap aldım siir yazmıstım kendım yazmıstım ama yarın napıyosun dedı benı cagırdı yanına tamma gelırım dedım ama suratın gulecekse gel yoksa gerek yok dedı tamam gülücek dedım bıdaha mesaj attı bana söz wer yuzun gulecek dedı taamam söz dedım hıc bırsey sormayacaksın ama tamam mı deıd tamam dedım aklımda o kadar cok soru war kı yınede kendıme sahıp cıktım we tamam sormıcam dedım sözümü tuttum o gun bır sevgili gibiydik ewe gittim askım ya arkadaslarla uskudara sahıle gıtcektık bayramda beraber gıdelım mı senın arkılerın benım arkadaslar fılan dedım yok ben bı yere gıtmıyorum dedı neden dedım ıste gıtmıyorum dedı sonra ben hala benım mısın dıye mesaj attım cewap gelmedı cok mesaj attım bır cewap bıle wermedı telefonunda resımlerım duruyo napmaya calsııo bılmıyorum onun ıcın herseyı yaptım herseyı göze aldım ama ayrıyız bı ınsan karsısındakıne bu kadar degr werıoda karsılıgına bulamaması cok kötu bısı herkese o kadar deger werılmıo kımse o kadar cok sewılmıo kı ne olur bısıler dıyın arar mı ararmaz mı kafayı yıcem
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2010       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
herşey onun istediği gibi biri olmakla bittmio(eğer o kafasında bitirmisse sen nağaparsan yap (romantik ol emek harca)vs görmüo )...insan(sen) bi kere sevdimmi gerçekten aşık oldummu dünya duruoo onu kaybetmeyi aklından bile geçirmioo çünküü bunu kabullenemio... o nederse desin sevmiorum nefret ediorum vs... sen bunları bile bile duya duya onu köpekler gibi sevmeye devam ediosun çünküü buu aşkk ve birazda salaklık...ben şuan oo acıyı çekiorumm geceler boyu uyuyamıorum süreklii aklım da ama o bensizz gayet mutluu yinede seviorumm. onu geri kazanmak içinn etrafımdaki herkesten vazgeçtim herşeyii yaptım ...ama olmadıı tek çarem beklemk...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cHatLaqLady - avatarı
cHatLaqLady
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #8
cHatLaqLady - avatarı
Ziyaretçi
seven insan unutmaz sende unuttum ama seviyorum diyorsun ya arkadaşlar bırakın bunları yapacağınız en güzel şey onun istediklerini onun güzel blduğu davranışları yapıp onların zor günlerinde yanlarında bulunup (eğer hala arkadaşsanız) herşeyi zamana bırakmaktır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 02:17
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2010       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bnm bi sevgilim vardı birbirimizi çok sevioduk en azından ben seviodum o gerçekten sevdi bilmeme bi kere ayrıldık ailelermizin yüzünden ama sonra özür diledi ve barıştık ama tekrar eskisi gibi olmadı ve bu arada çok boşta kaldı sonra sevgilim gözümde çok değişmişti artık beni takamz hale gelmişti bi keresine yalan söyledi bana ama belkide bi nedeni vardı ama söylemeye gerek duymadı sonra ona çok yorulduğumu ve ayrılmak istediğimi söyledim oda ayrılmayı düşündüğünü söyledi ve ayrıldık ve beni tamammen hayatından çıkardı msneden bile sildi arkadaş olmakta istemedi ve ayrıldığımız gün sevfilimin arkadaşıyla konuştum oda ban abaşkasına aşık oldu fln dedi ve biz ayrıldıktan 20 gün sonra başkasıyla çıktığını öğrendim şimdi ben napmalıyım beni ççok sevdiğini söyledi sizce unutmalımıyım yoksa kazanmalımıyım kazanmak için ne yapmalıyım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir ayşe - avatarı
Misafir ayşe
Ziyaretçi
10 Mayıs 2010       Mesaj #10
Misafir ayşe - avatarı
Ziyaretçi
eğer kız isen:
onun yanında iken haline tavrına dikkat et . gül eyelenmene bak . eğer hala seni seviyorsa gerisi gelir

eğer erkek isen:
kızın ilgisini çek onun sevdiği hareket vb. yap. eğer hala seni seviyorsa gerisi gelir
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 02:17

Benzer Konular

6 Haziran 2013 / Ziyaretçi Soru-Cevap
9 Temmuz 2012 / Misafir Soru-Cevap
19 Haziran 2014 / Misafir Soru-Cevap