Sakal çıkma yaşı kaçtır? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-11-2008   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Sakal çıkma yaşı kaçtır?

BEN 17 YAŞINDAYIM AMA DAHA DOĞRU DÜZGÜN SAKAL ÇIKMADI BENDE YANİ ÇIKIYO AMA ÇOK YAVAŞ ÇIKIYO GALİBA TAM ANLAMIYLA 19 YAŞINDA SAKALIM ÇIKACAK DİE DÜŞÜNÜYORUM BANA NASIL YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-11-2008   #2 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Cvp: Sakal çıkma yaşı kaçtır?

amman çıkmasın daha ii pişman olursun jilet milet vurma kendi çıksın makina kullan
Eski 22-11-2008   #3 (mesaj-linki)
HerHangiBiri - avatarı

Erkeklerde ergenlik belirtileri 9-14 yaşları arasında (ortalama 12 yaş) başlar. sakal, bıyık bölgesinde kıllanma meydana gelir .

Sakal, bıyık gibi kılların sıklığı ve çıkma yaşı kalıtıma bağlı olaylardır. Hem anne hem de baba tarafındaki erkeklerin kıllanma oranına bakarak muhtemel kıllanma konusunda kabaca fikir sahibi olabilirsiniz. Vücudunuzdaki diğer kıllanma normal bir seyir gösteriyorsa hormonal bir sorun olmadığı ve sakalının geç gelişeceği düşünülür. Eğer hormonal gelişiminizden emin olmak istiyorsanız, bir endokrinoloji uzmanına başvurabilirsiniz.
Eski 05-12-2008   #4 (mesaj-linki)
Ziyaretçi

yas 14 ustra yok elektrıklı makine var onu kullansam olur mu
Eski 01-06-2009   #5 (mesaj-linki)
122852533144

baba ben 17 yaşındayım tam bir sene önce hafiften kıllanmaya başlamıştı fovıriler .
2 haftada bir vuruyodum jileti çıksın diye
sonra senin gibi bi foruma baktım sakalla alakalı
kimisi sarımsak diyor kimisi badem yapı

sana önerim şu

en az 1 ay boyunca her akşpam saat 8 den sonra sıcak su ve köpükle bir güzel traşını ol
traş olduktan sonra 1 diş ezilmiş sarımsakla bi çay kaşığı badem yağını karıştır(yemek tarifi gibi biliyorum ama süper işe yarıyor)
sonra tuvalette ailen görmesin diye al gazteyi sür suratına karışımı otur klozete varsa s*ç falan ama 10 dakka suratında kalacak karışım

bunu 1 ay boyunca yap sonra bak nasıl sakalın çıkıyor

bende 1 haftada ( _ ) bu uzunlukta çıkıyordu 1 ay boyunca denedim şimdi 2 günde aynı seviyede çıkıyor
Eski 01-06-2009   #6 (mesaj-linki)
Siyah Cin - avatarı

13 yaşındayım hiç jilet vurmadım ilk cımbızla aldım sonra makina ile çıkıyor yavas yavas uzun ama sert değil ilrde sık uzama ve sertlesme yapar zaten
Eski 02-06-2009   #7 (mesaj-linki)
tehlik3 - avatarı

bak sakal mı istiyorsun yap dediğimi sabaha bulursun sakalı.. alma jilet kes tüylerini sabaha ol orman .. sonrada vur kafanı taşlara.. bu kesindir ama sonucu da kesindir.
Eski 02-06-2009   #8 (mesaj-linki)

ben 18yasındayım ama saqallarım 17 yasında tamamen cıkmısdı yani
Eski 01-09-2009   #9 (mesaj-linki)
Misafir

ARKADAŞLAR BN 23 YAŞINDAYIM SİZİN YAŞLARDAYKEN 13-14 YAŞLARINDAYKEN JİLET VURDUM VE ÇOK PİŞMANIM NEDEN DİYE SORARASAN HEM 2 GÜNDE BİR TIRAŞ OLUYORUM HEMDE NORMALDEN FAZLA UZUYOR DEDİĞİM GİBİ HİÇ DOKUNMAYIN !! KENDİLİĞİNDEN ÇIKSIN HEM 13 YAŞINDA SAKALI NAPACAN ?_?
Eski 09-09-2009   #10 (mesaj-linki)
Misafir

ben 19 yasındayım bende sakal napına bır sey yok ne yapmaşıyım kı allah sabır versın sakalı olmayanlara babama bakıyorum adamda orman gibi bırde kendıme bakıyorum bır sey yokk ne yapmalıyım deneyenler varsa yaptıklarını bızede onersınler
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
cıkma, kaçtır, sakal, yaşı
sakal cikma, sakal cikma yasi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Sakal çıkma yaşı kaçtır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Evlenmenin Yaşı Kaç Olmalıdır? HerHangiBiri Anketler 42 01-06-2009 01:26
Mavi Sakal (Mavi Sakal Kimdir? - Mavi Sakal Hakkında) GusinapsE Türkçe Rock 5 01-04-2009 15:17
Bir Köpek Yaşı Yedi İnsan Yaşına Eşit midir? SysteM Bunları biliyor musunuz? 1 18-11-2008 20:06
Şükriye Tutkun - Dağlara Çıkma Karadeniz KENCISii Türkçe Şarkı Sözleri 0 26-03-2008 21:11