Arama

Uzaylılar gerçek hayatta var mı? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Haziran 2016 Gösterim: 73.122 Cevap: 24
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2013       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bence olabilir Mars'ta mesala.Orası şuanda arştırılıyor . su bulmuşlar orda zehirlimi değilmi daha bilinmiyor ama oraya gönderilen robota benzer elektronik araç hala orda . bu konu üzerinde daha durulmalı.neden olmasın ki uzaylılar .eğer marsta su varsa o gezegendede bir uzaylı yaşıyor olabilir. Msn Grin birgün karşınıza kolu birisi çıkarsa şaşırmayın.çünü Allah bizden başka diğer gezegenlerde bir canlı yaratmış olabilir .dediğim gibi mars'ta DA uzaylılar yaşıyor olabilir .
Sponsorlu Bağlantılar
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
19 Mayıs 2014       Mesaj #22
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Buna kesin birşey demek mümkün değil. Hala araştırılıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
makara - avatarı
makara
Ziyaretçi
25 Temmuz 2014       Mesaj #23
makara - avatarı
Ziyaretçi
bir uzay mekiği yaptığımızı varsayalım.onca masraf ve bununla bilikte uzaylı aramaya çıkalım.tabi bunca masraftan sonra uzaylı bulmadan dünyaya ayak basmayacağız.diyelim ki mekiğe bindiğimizde 20 yaşındayız ve 40 yaşında öleceğiz.bu uzay mekiğini20 yıl boyunca çalıştırmak için yakıt +20 yıl boyunca yetecek kadar yiyecek(heralde ne kadar masraflı olduğunu anlamışsınızdır).evren sonsuzdur.biz yaşadığımız galakside bir denizin ancak bir damlası gibiyiz.(yani bakarsanız hiç yok gibi bir şeyiz).bizim ömrümüz uzaylı bulmaya yetmezz. Hadi diyelim uzaylıları bulduk onlara merhaba demek için yanlarına gitmeyecek miyiz o kadar masraf yaptık yani sadece uzaktan seyredip aaaaa bak uzaylılar varmış mı diyeceğiz.eğer uzaylılar olmuş olsaydı onlarla tanışmış olacaktık.ama gerçekten var olabilirler.çünkü evren çok büyük ve Allah bizi evreni araştırsın diye yaratmış...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2014       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çoğu kişinin bilmediği bişey hitlerin sanırım ufo şeklinde fakat uçamayan fakat hızlı ve yüksekte duran bir tankımsı bir şey icat etmişler fkt bunu insanları korkutmak için olabilir yada ben yanlış biliyorum yani illa ufo olmayabilir belkide hayvanlardanda uzaylı olanlarda olabilir bu saçma oldu ama olabilir sonra belkide çok yakınımızdalar ama onları teknolojilerinden dolayı bulamıyoruz kendilerini saklıyorlar
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
23 Haziran 2016       Mesaj #25
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
UFO - Tanımlanamayan Uçan Cisimler
51637d1466649566 ufo tanimlanamayan ucan cisimler uf5
Basına sızan raporlardan biri de 22 Mart 1950 tarihini taşır. Rapor federal görevlilerle ordu mensupları arasındaki yazışmaların sonucu olarak hazırlanmıştı:
"Bir hava kuvvetleri elemanının bildirdiğine göre New Mexico'da üç ayrı uçan nesne ele geçmiş bulunmaktadır. Yaklaşık 65 metre çapında olan cisimlerin merkez bölümleri kubbe şeklindedir. Uçan cisimler her birinde üçer adet olmak üzere insan formuna benzeyen, ancak boylan sadece 90 santimi bulan D.D. mürettebat tarafından idare edilmektedir. Dünya Dışı pilotların üzerinde çok ince metal kumaşa benzeyen maddeden yapılmış giysiler vardır."
New Mexico'daki UFO'lar - FBI Dosyaları
UFO (Unidentified Flying Objects)
Yani Türkçe adıyla Tanımlanamayan Uçan Cisimler. Yarım asırdan fazla bir süredir insanların en büyük merak konularından biri ufolar ve yeni bin yılda da en fazla ilgi odağı olacak gibi gözüküyorlar. Gerçek ya da değil; bir tek şey var ki o da UFO'ların güncelliğini hala ilk günkü gibi korumasıdır. Ve bu güncellik hiç bitmeyecek bir sürecin içinde varlığını sürdürecektir.

UFO Nedir?
Bir çok fenomenlerde anlatıldığı üzere, bu tanımlanamayan uçan cisimler kimi zaman bir daire şeklinde, kimi zaman çok büyük boyutlarda bir elips ya da bir puro şeklinde görülmektedirler. Bir zamanlar hayal gücünün ve bilinçaltının insanlara bir oyunu olarak yorumlanan bu olgu, bugün inkar edilememektedir. Televizyon kameraları karşısında bilimselliği ve somut gerçekleri savunan ve bir adım geri basmayan, UFO olayını görmezlikten gelen bilim adamları, profesörler vb. kişiler, televizyon kameraları stop düğmesine bastıkları andan itibaren de bu olguyu onaylayıcı bir tavır sergilemektedirler.

Garip olan; böyle bir olayin o tarihlerde ki kurgubilim film yapimlarinin henüz o düzeyde olmadigi, dolayisiyla da UFO'larin düsmesi konularina atifta bulunulamayacagi savi kuvvetlidir. Ama ondan sonra, Amerika'da insan kaçiran UFO raporlarinda bu yaratiklar bir standart olusturdu. Söz konusu yazi gizlice yollandigi siralarda, dünyanin ilk UFO kitabi olan Uçan Daireler Gerçektir adli kitap piyasaya sürüleli henüz bir iki hafta olmustu. Bu kitabin yazari olan eski bir deniz piyade subayi Donald Keyhoe, kitabinda olayin örtbas edilmekte olduguna dair suçlamalarda bulunmus ve büyük sansasyon yaratmisti.
51635d1466648165 ufo tanimlanamayan ucan cisimler u1

Roswell Olayi :
Olay New Mexico'nun Roswell bölgesinde 1947 yilinin 4 Temmuz saat 23:30 siralarinda cereyan eder. Bu tarihte William Mc. Brazel adli bir çiftçinin arazisinde bir UFO yere çakilir. Brazel, UFO'dan etrafa dagilan parçalari görünce olayi yetkililer haber verme ihtiyaci hissediyor ve 5 Temmuz 1947 günü askeri yetkililer inceleme için bölgeye geliyorlar, bölgeyi de ziyaretçilere kapatarak uzay cismine ve içinde bulundugu iddia edilen cesetlere el koyuyorlar.

Çiftçi Brazel, ayni gün arazisinde ayni cisme ait bir iki kalintinin daha oldugunu tespit eder. Brazel buldugu o kalintilari da alarak ertesi gün Roswell kentine gider ve yetkililer kendisinden o parçalari da teslim alirlar. Brazel'in buldugu parçalarla ilgili yerel bir gazete de çikan haber üzerine yetkililer olayi yalanlayarak, kalintilarin düsen bir meteoroloji balonuna ait oldugunu açiklarlar. Amerikan hükümeti olayi basindan ve halktan gizlemeye kararliydi. Ve cesetlerle birlikte UFO'dan geriye kalanlari bir üsse tasidilar. Yillar sonra o zamanlar orduda görevli olan kameraman Jack Barnett, tüm çevreleri ayaga kaldiran açiklamasinda, cesetlere otopsi yapildigini ve kendisinin de bu olayi kare kare kamerayla tespit ettigini açikladi. Bu kayit yaklasik 90 dakikalik olup, belki de dünyanin en büyük sirlarini gizliyordu. Tabi ki bu film, hükümet politikasi geregi yillar boyu açiga çikarilmadi, gizli tutuldu. Hatta bazi iddialara göre dönemin baskani Truman da otopside hazir bulunmustur.

DEVAMI UFO - Tanımlanamayan Uçan Cisimler
SİLENTİUM EST AURUM

Benzer Konular

30 Mayıs 2012 / Misafir Soru-Cevap
20 Aralık 2015 / Misafir Soru-Cevap
16 Ağustos 2014 / Misafir5 Cevaplanmış
10 Temmuz 2014 / Misafir Cevaplanmış