Arama

Uzaylılar gerçek hayatta var mı?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Haziran 2016 Gösterim: 73.075 Cevap: 24
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
22 Kasım 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Uzaylılar gerçek hayatta var mı?
EN İYİ CEVABI Safi verdi
UFO - Tanımlanamayan Uçan Cisimler
51637d1466649566 ufo tanimlanamayan ucan cisimler uf5
Basına sızan raporlardan biri de 22 Mart 1950 tarihini taşır. Rapor federal görevlilerle ordu mensupları arasındaki yazışmaların sonucu olarak hazırlanmıştı:
Sponsorlu Bağlantılar
"Bir hava kuvvetleri elemanının bildirdiğine göre New Mexico'da üç ayrı uçan nesne ele geçmiş bulunmaktadır. Yaklaşık 65 metre çapında olan cisimlerin merkez bölümleri kubbe şeklindedir. Uçan cisimler her birinde üçer adet olmak üzere insan formuna benzeyen, ancak boylan sadece 90 santimi bulan D.D. mürettebat tarafından idare edilmektedir. Dünya Dışı pilotların üzerinde çok ince metal kumaşa benzeyen maddeden yapılmış giysiler vardır."
New Mexico'daki UFO'lar - FBI Dosyaları
UFO (Unidentified Flying Objects)
Yani Türkçe adıyla Tanımlanamayan Uçan Cisimler. Yarım asırdan fazla bir süredir insanların en büyük merak konularından biri ufolar ve yeni bin yılda da en fazla ilgi odağı olacak gibi gözüküyorlar. Gerçek ya da değil; bir tek şey var ki o da UFO'ların güncelliğini hala ilk günkü gibi korumasıdır. Ve bu güncellik hiç bitmeyecek bir sürecin içinde varlığını sürdürecektir.

UFO Nedir?
Bir çok fenomenlerde anlatıldığı üzere, bu tanımlanamayan uçan cisimler kimi zaman bir daire şeklinde, kimi zaman çok büyük boyutlarda bir elips ya da bir puro şeklinde görülmektedirler. Bir zamanlar hayal gücünün ve bilinçaltının insanlara bir oyunu olarak yorumlanan bu olgu, bugün inkar edilememektedir. Televizyon kameraları karşısında bilimselliği ve somut gerçekleri savunan ve bir adım geri basmayan, UFO olayını görmezlikten gelen bilim adamları, profesörler vb. kişiler, televizyon kameraları stop düğmesine bastıkları andan itibaren de bu olguyu onaylayıcı bir tavır sergilemektedirler.

Garip olan; böyle bir olayin o tarihlerde ki kurgubilim film yapimlarinin henüz o düzeyde olmadigi, dolayisiyla da UFO'larin düsmesi konularina atifta bulunulamayacagi savi kuvvetlidir. Ama ondan sonra, Amerika'da insan kaçiran UFO raporlarinda bu yaratiklar bir standart olusturdu. Söz konusu yazi gizlice yollandigi siralarda, dünyanin ilk UFO kitabi olan Uçan Daireler Gerçektir adli kitap piyasaya sürüleli henüz bir iki hafta olmustu. Bu kitabin yazari olan eski bir deniz piyade subayi Donald Keyhoe, kitabinda olayin örtbas edilmekte olduguna dair suçlamalarda bulunmus ve büyük sansasyon yaratmisti.
51635d1466648165 ufo tanimlanamayan ucan cisimler u1

Roswell Olayi :
Olay New Mexico'nun Roswell bölgesinde 1947 yilinin 4 Temmuz saat 23:30 siralarinda cereyan eder. Bu tarihte William Mc. Brazel adli bir çiftçinin arazisinde bir UFO yere çakilir. Brazel, UFO'dan etrafa dagilan parçalari görünce olayi yetkililer haber verme ihtiyaci hissediyor ve 5 Temmuz 1947 günü askeri yetkililer inceleme için bölgeye geliyorlar, bölgeyi de ziyaretçilere kapatarak uzay cismine ve içinde bulundugu iddia edilen cesetlere el koyuyorlar.

Çiftçi Brazel, ayni gün arazisinde ayni cisme ait bir iki kalintinin daha oldugunu tespit eder. Brazel buldugu o kalintilari da alarak ertesi gün Roswell kentine gider ve yetkililer kendisinden o parçalari da teslim alirlar. Brazel'in buldugu parçalarla ilgili yerel bir gazete de çikan haber üzerine yetkililer olayi yalanlayarak, kalintilarin düsen bir meteoroloji balonuna ait oldugunu açiklarlar. Amerikan hükümeti olayi basindan ve halktan gizlemeye kararliydi. Ve cesetlerle birlikte UFO'dan geriye kalanlari bir üsse tasidilar. Yillar sonra o zamanlar orduda görevli olan kameraman Jack Barnett, tüm çevreleri ayaga kaldiran açiklamasinda, cesetlere otopsi yapildigini ve kendisinin de bu olayi kare kare kamerayla tespit ettigini açikladi. Bu kayit yaklasik 90 dakikalik olup, belki de dünyanin en büyük sirlarini gizliyordu. Tabi ki bu film, hükümet politikasi geregi yillar boyu açiga çikarilmadi, gizli tutuldu. Hatta bazi iddialara göre dönemin baskani Truman da otopside hazir bulunmustur.

DEVAMI UFO - Tanımlanamayan Uçan Cisimler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 23 Haziran 2016 04:39
gokhan404 - avatarı
gokhan404
Ziyaretçi
30 Nisan 2009       Mesaj #2
gokhan404 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar şöyle düsünelim uzayda milyonlarca gezegen var öyle değilmi. sizce yaşam şartı müsait tek gezegen dünya mıdır ? bence hayır yaşama elverişli bisürü gezegen vardır. belkide dünyadan daha eski gezegenler vardır, teknolojik olarak gelişmiş değilmi. her sözde bi gerçek payı vardır derler. dünya dışı varlıklar ziyaretlerimize gelmiş olmalı ki uzaylı yada ufo gibi kavramlar ortaya çıkmış. hem yanlış hatırlamıyorsam Kuran'da da geçiyor, uzaylı diye geçmiyor tabi. neyse yani bana göre varlar Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
cruel_91 - avatarı
cruel_91
Ziyaretçi
5 Eylül 2009       Mesaj #3
cruel_91 - avatarı
Ziyaretçi
İnsandan farklı olarak diğer gezegenlerde yaşadığına inanılan varlıkları "uzaylı" diye tanımlamak doğru mudur?
Dünyadan farklı 8 tane gezegen daha var. O gezegenler neden yaratılmış olabilir? Dünya'da nasıl insanlar yaşıyorsa, Mars'ta, Venüs'te, Uranüs'te başka varlıklar yaşıyor olabilir.
Fakat kesin değil...
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
8 Aralık 2009       Mesaj #4
Avatarı yok
Yasaklı
Alıntı

Roswell Olayı : Olay New Mexico'nun Roswell bölgesinde 1947 yılının 4 Temmuz
saat 23:30 sıralarında cereyan eder. Bu tarihte William Mc. Brazel adlı bir
çiftçinin arazisinde bir UFO yere çakılır. Brazel, UFO'dan etrafa dağılan
parçaları görünce olayı yetkililere haber verme ihtiyacı hissediyor ve 5
Temmuz 1947 günü askeri yetkililer inceleme için bölgeye geliyorlar, bölgeyi
de ziyaretçilere kapatarak uzay cismine ve içinde bulundugu iddia edilen
cesetlere el koyuyorlar.

Yukarıdaki olay gerçektir.Fakat nedense Roswell olayının perde arkası ABD tarafından bir sır gibi saklanıyordur.Dünya dışı varlıklar var mıdır, yok mudur? sorusunun cevabının 51.bölge de olduğunu düşünüyorum!
Son düzenleyen nötrino; 20 Mayıs 2014 09:43
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2010       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben ufolarla ilgiliyim basından ve internet üzerinden akip etmeye calışıyorum.5000yıl öncesine aitresimler var yayınlanan bu sitelerdeve yıl 2010 ve hala dünyada neden hiç bir ülke net bir kanıtla cıkmıyor ortaya bunu merak ediyorum v başka gezeenlerde bizden daha ileri teknolojıde olan yaşamlarda olabilir geride oln da ola bilir bunun araştılması için devletimizin elindeki belgeleri paylaştığı kurumlar ünüversiteler varmı aaceba
metaliq Mine - avatarı
metaliq Mine
Ziyaretçi
20 Ekim 2010       Mesaj #6
metaliq Mine - avatarı
Ziyaretçi
BENCEDE WAR KUR'AN-I KERİM'DE DE YAZIOMUS (TABİ UZAYLI DİE GECMO)
--AMA BENCE GERCEKTEN VAR BNM DUSUNCEM;UZAY SONSUZ DEGİLMİ YANİ UZAYDA BİRTEK GUNEŞ SİSTEMİ YOKK BASKA SİSTEMLER VARDR BNCE-- MEXİCO DA YASANANLAR DOGRU AMA AMERİKA HALA BUNU GİZLİYOR...!! BİLİM ADAMLARIDA BU KONUDA COK ARASTIRMALAR YAPIYOR AMA NEDEN BİR SONUCC YOKK..!!??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Uzaylılar ile ilgili teorilerim; 1)Uzaylılar dünya liderleri ile temastadır ve bu paniğe sebep olmaması açısından kamuoyundan gizlenmektedir. 2)UFOlar soğuk savaş döneminde casusluk amaçlı yapılmıştır ve uzaylı tantanası bunu dünyayla alakalı değil gibi göstermek için uydurulmuştur. 3)Uzaylılar dünyayı müze gibi görmekte ve incelemektedir. - Bu teorilerimden en çok 2.sine inanıyorum; çünkü Sovyetler'in soğuk savaş zamanında çalışan bir ufo yaptığı kesin olarak kanıtlanmıştır. Yine de diğer 2 teorinin de gerçeklik payı yüksek...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar zaten bizde uzaylıyız dünya uzayın içinde değilmi bu demek oluyoki bizde uzayda yaşıyoruz yani bizde birer uzaylıyız başka gezegenler var o gezegenlerdede bir çok canlı vardır belki onarda bizi arıyorlardı onlarda bize uzaylı diyip belki var diyolardır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence var. Venüs'te eskiden yaşamın olduğuna dair önemli kanıtlar bulundu. Ama bu eskiden uzaylıların var olması ile ilgili. Bunun dışında ben yaz tatilinde iken havada beliren birkaç tane kırmızı ışık gördük. Bu bir uçak olamazdı. Çünkü ışk yanıp sönmüyordu. Uçağa aslında benzemiyordu da zaten. Sonra bu ışıklar yavaş yavaş teker teker birden kayboldu. Bunun insanların attığı bir şeyde olduğunu pek sanmıyorum...
brk - avatarı
brk
Ziyaretçi
3 Haziran 2011       Mesaj #10
brk - avatarı
Ziyaretçi
yaw zaten evrende milyarlarca gezegen ve glaksi war sadece samanyolu galaksisindeki dünya gezegeninde yaşam warsa bu evrenin we bu galaksilerin milyarlarca olması sizcede mantıklı olabilirmi ama uzylılar olsa bile pek ziyaret edeceklerini sanmıyorum çünkü en yakın galaksi Andromeda 2 milyon ışık yılı uzakta yani bu demek oluyorki ışık hızında giden bir cisim olsa bile dünyaya gelmesi en yakın 2 milyon yılda gerçekleşir bunada uzaylıda olsan bir ömür yetmez

Benzer Konular

30 Mayıs 2012 / Misafir Soru-Cevap
20 Aralık 2015 / Misafir Soru-Cevap
16 Ağustos 2014 / Misafir5 Cevaplanmış
10 Temmuz 2014 / Misafir Cevaplanmış