| | #1 (mesaj-linki) | |
| Avatarıma hareketli resim nasıl koyarım?
Ya ben nasıl hareketli resim koyacağımızın programını bulamadım lütfen cevaplayın
Son Düzenleyen SEDEPH; 16-03-2009 @ 21:32. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hareketli resim nasıl koyarım?
lütfen linki inceleyiniz
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hareketli resim nasıl koyarım? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Arkadaşlar msn me nasıl hareketli avatar koyabilirim?
lütfen yardım edin
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Hareketli resim nasıl koyarım?
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Hareketli resimi avatar olarak nasıl kullanırım?
ben özlem msnmin avatar bölümüne gif resmi koymak istiyorum koyunca nasıl hareket ettirebilirim inamik görüntü resimleri gibi gif resimleri de avatar da nasıl hareket ettirilebilir program var mı bide dinamik görüntü resimlerini nasıl indirebilirim mns ye nasıl yükleyecem lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Hareketli resimi avatar olarak nasıl kullanırım?
Bunlar işinize yarayabilir..
| |||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hareketli resim nasıl koyarım?dinamik görüntü resimlerini ararsanız orada mevcuttur konu hareketli resimler seçebilir ve koyabilirsiniz hatırladığım kadarıyla program WİNK İNSTALLER aşağıdaki linki tıklayıp indirip secebilirsiniz istediğinizi=) Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Avatarıma nasıl hareketli resim koyarım?
Arama motorlarına "Gif resimler","Hareketli resimler" şeklinde yazdığınız zaman bir çok hareketli resim bulabilirsiniz.Resim üzerinde sağ tuş/Resmi farklı kaydet... seçeneklerini seçtiğinizde bu resimleri tek tek pc'nize kaydedebilirsiniz... Gelelim Msn'e nasıl ekleyeceğinize...; Herhalde Msn' e normal avatar resmi yerleştirmeyi biliyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise, Msn'in 9.0 sürümü dinamik(hareketli) resimleri destekliyor.9.0 sürümünü yüklemenizi tavsiye edeceğim.Bundan önceki sürümleri ise desteklemiyor. 9.0 sürümünü yüklediğinizde profilinizdeki gif resmini yani hareketli-dinamik resmi, orjinal haliyle görüntüleyebilirsiniz...Yalnız msn'inizde ekli olan diğer kullanıcıların dinamik avatarınızı görmesi için onlarında Msn 9.0 kullanıyor olması gerekiyor... Bunun haricinde, Msn'de hareketli resim görüntülenmesini sağlayan herhangi bir program veya plus-patch yaması varmı yokmu bilmiyorum. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Avatarıma nasıl hareketli resim koyarım?
Ben WLM 9.2 Sürümünü kullanıyorum .gif formatlı resmi yüklemek istedim ama seçtiğiniz resim dosyası geçerli değil.Lütfen geçerli bir resim dosyası koyun. diyor çıldıracam şimdi 9.2 Kullanmama rağmen nasıl yapar bunu? Bunun bir çözümü var mı??
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| avatarıma, hareketli, koyarım, resim |
| hareketli goruntu resimleri, |
Avatarıma hareketli resim nasıl koyarım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Masaüstü hareketli resim nasıl yapabilirim? | zehrataskin | Soru-Cevap | 3 | 23-09-2009 17:53 |
| Siteme geri sayım sayacı nasıl koyarım? | benighted | Soru-Cevap | 3 | 07-03-2009 17:08 |
| Sayfa başlığına nasıl resim koyarım? | yb-grub | Soru-Cevap | 1 | 07-12-2008 23:24 |
| İmzama nasıl hareketli resim eklerim? | cem32 | Soru-Cevap | 4 | 12-11-2008 12:47 |
| Myspace'e nasıl banner koyarım? | Xenophobe | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-07-2008 02:04 |