| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'nin oturum açıldıktan hemen sonra kapanmasının nedeni ne olabilir?
ya msni açıyorum 1 dak geçmeden kapanıyo yeniden açılıyo...Nedeni ne olabilir acaba yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşkrlr....
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN açılıp tekrar kapanıyor,nedeni nedir?
Konuyu İnceleyiniz Lütfen >>> Yeni MSN Virüsü Hakkında Yardım | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN açılıp tekrar kapanıyor, nedeni nedir? wlm eğer yama - eklentiler kurduysanız bu sorun oluşabiliyor.wlm yi tamamen kaldırıp tekrar kurunuz... Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar bi sorum olcak. benim msn sürekli açılıp kapanıyor neden olabilir. ben açıyorum 1 dk sürmüyo kapanıyo tekrar açılıyo. herşeyi denedim ama olmuyor. yeni sürümde bi sorun olabilirmi. format dahi attı komple yeniden kudum ama maalesef başaramadım bi yardım ederseniz sevinirim
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN im sürekli açılıp kapanıyor,ne yapmalıyım?
herhangi bir bağlantı sorununuz olmadığından eminmisiniz? çünkü format attıysanız sorunun çözülmesi gerekli..
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
yhaa benim msni açıorum oturum açıldıktan 5 sn sonra tekrar kapanıoo sorunn ne olabailr nabmam lazım yardımcıı olursanız sevinirim
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'im kendiliğinden açtıktan bir süre sonra kapanıyor. Ne yapmalıyım?
aynı sorun bende de var . Vista home premium kullanıyorum yokmu buna bir cevap verecek kişi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'im kendiliğinden açtıktan bir süre sonra kapanıyor. Ne yapmalıyım? Aynı sorunu yaşadım kendi yaptığım çözümü yazıyorum. Şifremi unuttum linkinizden şifrenizi değişmeyi denemelisiniz... Buda çözüm olmaz ise msn ile alakalı bütün programları ve msn programını kaldırıp tekrar yüklemenizi tavsiye ediyorum... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Msn im kendiliğinden neden kapanıyor?
merhabalar. msn mi açıyorum ve hemen ardın dan kapanıyor. ebuddy.comdan giriyorum bi sorun yok. 3-4 tane hesap denedim hep aynı neden acaba? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn im kendiliğinden neden kapanıyor? msn installer dosylarından kaynaklı bir sorun olabilir. msni kaldırıp tekrar kurun
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açıldıktan, hemen, kapanmasının, msnnin, nedeni, olabilir, oturum |
| msn acildiktan sonra kapaniyor, msn acilip hemen kapaniyor, msn acilip kapaniyor, msn aciliyor hemen kapaniyor, msn neden acilip kapaniyor, |
MSN'nin oturum açıldıktan hemen sonra kapanmasının nedeni ne olabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayar açıldıktan hemen sonra kapanıyor, nedeni ne olabilir? | sameta | Soru-Cevap | 7 | 2 Hafta Önce 17:14 |
| MSN Discovery'nin kendiliğinden kapanmasının nedeni ne olabilir, nasıl çözümlenir? | BirMadurr | Soru-Cevap | 1 | 26-08-2009 18:21 |
| Xp' de oturum açıldıktan sonra tek bir programın çalışmasını nasıl sağlarım? | ozanemre | Soru-Cevap | 5 | 17-03-2009 14:35 |
| Bilgisayar açıldıktan sonra sadece resim ve mouse görünüyor, neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 27-01-2009 22:52 |