| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz?
yaklaşık 5 ay dır, mesenger,hotmail, facebook gibi programları açamıyorum yardım ederseniz sevinirim.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz?
Öneride bulunmadan önce sisteminiz hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Windows sürümünüz (varsa service pack'leri ile birlikte), yüklü olan güvenlik programları (anti-virüs, firewall), web tarayıcınız... Güvenlik programlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Internet Explorer'da sorun yaşıyorsanız, Firefox tarayıcıda hesabınıza giriş yapmayı deneyin. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Hotmail klasörleri neden açılmıyor?
selamlar.. yaklaşık 3 gündür maillerim silmediğim halde görünmüyor.gelen kutusu ve tüm klasörlerde kaç ileti olduğu yazılı ama hiç biri görünmüyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?Yeni gelen mailler görünüyor ama geçmiş iletilerin hiç biri yok sadece adet sayısı artıyor. yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 yükledikten sonra mail kutusu açmıyor, yardımcı olur musunuz?
mrb wındows en son surum messenger yukledım fakat maıllerı acmıyor neden olabılır acaba sımdıden tsk
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz?
msnmin şifresini degiştirmek istiyorum
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hotmail hesabı, hotmail hesabım, messenger hotmail, messenger hotmail hesabı, messenger mail açılmıyor, |
Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Hotmail neden açılmıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 23 Saat Önce 03:24 |
| MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme | hellboys | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 157 | 4 Gün Önce 23:08 |
| Site kulanıcı adımı ve şifremi anımsamıyorum, yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 29-11-2008 21:25 |
| Vista'da vcd'nin pc'ye kopyalandığı yeri bulamıyorum, yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 26-11-2008 11:45 |
| Amd 3200'e Win98 kuramıyorum yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 19-11-2008 13:06 |