Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-11-2008   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz?

yaklaşık 5 ay dır, mesenger,hotmail, facebook gibi programları açamıyorum yardım ederseniz sevinirim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-11-2008   #2 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz?

Öneride bulunmadan önce sisteminiz hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Windows sürümünüz (varsa service pack'leri ile birlikte), yüklü olan güvenlik programları (anti-virüs, firewall), web tarayıcınız...

Güvenlik programlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Internet Explorer'da sorun yaşıyorsanız, Firefox tarayıcıda hesabınıza giriş yapmayı deneyin.
Eski 18-01-2009   #3 (mesaj-linki)
Hotmail klasörleri neden açılmıyor?

selamlar..
yaklaşık 3 gündür maillerim silmediğim halde görünmüyor.gelen kutusu ve tüm klasörlerde kaç ileti olduğu yazılı ama hiç biri görünmüyor.
Neden kaynaklanıyor olabilir?Yeni gelen mailler görünüyor ama geçmiş iletilerin hiç biri yok sadece adet sayısı artıyor.
yardımcı olursanız sevinirim
Eski 19-01-2009   #4 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
WLM 2009 yükledikten sonra mail kutusu açmıyor, yardımcı olur musunuz?

mrb wındows en son surum messenger yukledım fakat maıllerı acmıyor neden olabılır acaba sımdıden tsk
Eski 02-10-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz?

msnmin şifresini degiştirmek istiyorum
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
hotmail hesabim, messenger hotmail, messenger hotmail hesabi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme hellboys MSN Teknik Destek/Bilgiler 135 1 Gün Önce 08:31
Windows Live Hotmail neden açılmıyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 10 2 Hafta Önce 03:24
Site kulanıcı adımı ve şifremi anımsamıyorum, yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 29-11-2008 21:25
Vista'da vcd'nin pc'ye kopyalandığı yeri bulamıyorum, yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 26-11-2008 11:45
Amd 3200'e Win98 kuramıyorum yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 19-11-2008 13:06