| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
BEN MSNI YUKLEYEMIYORUM LAPTOBUMA .Ox8000fff cataostarophic failure hatasi veriyor. ne yaptimsa yuklyemedim. msnin tum serisini denedim. yard.olursaniz tesekkur ederim
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Messenger kurulurken kapanıyor, yardımcı olur musunuz? Wlm İnstalleri çalıştırıyorum.Sonra msn anasayfam yap işte onun altındaki tollbar yükleme ikisininde işaretini kaldırıyorum.sonra yükleyici başlatılıyor diyor. sonra bir site acılıyor. ondan sonra yükleyici kapanıyor ![]() ![]() ![]() Lütfen yardımm ... ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
google ye hotmail.com diyorsun orda kaydol var ona tıklıyorsun ve boşlı,ukları dolduruyorsun bu kadar basit ben olmasam sizin haliniz ne olcak acaba
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
messengere 8.5 beta power indirdim hata kodu veriyor 80072efd lütfen yardımcı olun
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar Bende Windows Live 8.5 Sürümü Vardı. Onu Sildim. Yeni Sürümünü Yükledim .Onu Beğenmedim Eski Sürümünü Yüklemeye Çalıştım Olmuyor. Şimdi Yeni Sürümüne Veya Başka Sürümüne İhtiyaçım Var Hepsini Denedim Ama Yükleyemiyorum Bir Yardım Ederseniz Şimdiden Teşşekürler | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz? msn yi açamıyorum . açmak istediğimde yeni sürümü yükle diyor . onu yüklemeye çalıştığımda da instell de sorun var diyor . yüklemiyor .
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
verdiğim linki inceleyiniz | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn yi yukleyemiyorum, |
MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Hata Kodu ve Kaynağı | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 19-09-2009 15:23 |
| Hata Kodu 80048820 | yakamoz3434 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-07-2008 02:21 |
| 80080005 hata kodu | ZapHer | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-06-2008 17:26 |
| MSN Hata Kodu 0x0206103d Windows Live Messenger Hatası | asii genç | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 19-09-2007 12:55 |