Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz uyarısını nasıl kaldırabilirim?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
YAZILIM SAHTELİCİĞİ KURBANI OLABİRSİNİZ UYARISINI NASIL KADIRABİLİRİM?
|
En İyi Cevap çılgın34 tarafından gönderildi
| pc sağ alt köşesinde yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz diye bi yıldız cıkıyor tıklıyorum we orjinal windows almamı söylüyor bunu silmenin bi çaresi yokmudur lütfen yardım edin |
| | Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz uyarısını nasıl kaldırabilirim?#2 (link) |
| ..Forget Me Not.. | 1# Öncelikle CTRL+ALT+DEL ile Görev Yöneticisi‘ni açın, işlemler sekmesinden wgatray.exe yi bulun ve İşlemi sonlandırın. 2# Bilgisayarı Güvenli kip’te yeniden başlatın. (bilgisayar başlarken F8 e basmalısınız) 3# C:\Windows\System32 klasöründe ve C:\Windows\System32\dllcache klasöründe WgaTray.exe dosyasını bulup silin. 4# Başlat > Çalıştır… ı açın. Regedit komutunu çalıştırın. WgaLogon klasörünü komple silin. |
| | Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz uyarısını nasıl kaldırabilirim?#4 (link) | ||
| Eski Üyelerin Ruhları | Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz uyarısını nasıl kaldırabilirim?#6 (link) | |
| MsXLabs Üyesi | Alıntı:
| |
| | Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz uyarısını nasıl kaldırabilirim?#8 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
| |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz uyarısını nasıl kaldırabilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayarımdaki sorun ne olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 27 | 1 Kasım 2012 00:08 |
| Mouse'taki sorun nedir? | cem32 | Soru-Cevap | 11 | 4 Nisan 2011 18:03 |
| Encarta bot sorunu nedir, nasıl çözümlenir? | PELİN | Soru-Cevap | 1 | 9 Kasım 2008 15:50 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29 Nisan 2008 16:43 |