Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Forum/Sources Dosyası'nı sildikten sonra forum açılmıyor, yardımcı olur musunuz?

Eski 04-12-2008, 19:46 #1 (mesaj-linki)
dead__calm

Forum/Sources Dosyası'nı sildikten sonra forum açılmıyor, yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar bizim öğrenci kulübümüz için kötü de olsa bi web sitemiz var. Bi forum sayfası da eklemiştik buna. Geçenlerde bi hata msjı vardı anlamadım ve cpanel'den girip yanlışlıkla forum/sources dosyasının içini komple sildim
Şu an forum sayfası açılmıyor..
Acaba bir arkadaş yardımcı olabilir mi bana?
Kendi forumunun sources dosyasındaki kaynakları kopyalamamız bi işe yarar mı?

Cevaplanmadı Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 04-12-2008, 20:16 #2 (mesaj-linki)
Lord.iz - avatarı
sources klasörünü silldiyseniz içindeki birçok dosyayıda kalıcı olarak sildiniz demektir tabi bu varsayımı forum sisteminizin Invision Power Board olduğunu düşünerek söylüyorum elinizde Ftp yedeğiniz varsa eski klasörü (sadece silinen klasörü) aynen atmanız halinde forum geri gelecektir eğer ftp yedeğiniz yoksada invision power board kurulum dosyası bulup içerisindeki source klasörünü aynen ftpden gönderin forumunuz muhtemelen düzelecektir eğer sistem invision power board değilsede yine yukarıda dediklerim tüm sistemler için geçerli...

(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 04-12-2008, 23:43 #3 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Anladım Teşekkür Ederim. Arkadaşa bir sorayım muhtemelen yedeklemiştir. Ama yedeklememişse sizden bi kurulum isteyebilir miym?

(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 05-12-2008, 14:51 #4 (mesaj-linki)
Lord.iz - avatarı
arkadaşınız yedeklememişse ve sistem ipboard ise bana özel mesaj ile ulaşın ben size gereken klasörü iletmeye çalışırım

Cevap
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama

Etiketler
açılmıyor, dosyasını, forum, forum veya sources, sildikten | forum acilmiyor,
Forum/Sources Dosyası'nı sildikten sonra forum açılmıyor, yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger hotmail hesabı açılmıyor yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 21-01-2010 11:47
Format attıktan sonra sürekli yaşadığım soruna yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 15-11-2009 17:44
MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 16-09-2009 19:41
Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında NeutralizeR X-Sözlük 2 24-03-2009 14:55
Nokia 6600 sis dosyası açılmıyor, yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 01-02-2009 21:04