| | #1 (mesaj-linki) |
MSN neden donuyor olabilir?
ya msn giriorum donup kalıo sorun nerde bulamadım yardım edın yaaa lutfen...
| |
| Cevaplanmadı
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Msn'im neden donuyor yardım edebilirmisiniz?
ya bana bı cwp yaın ama lutfeenn
| |
| (En İyi Cevap Olarak İşaretle)
|
| | #3 (mesaj-linki) |
MSN neden donuyor yardım edebilirmisiniz? MSN neden donuyor yardım edebilirmisiniz? Son Düzenleyen fadedliver; 06-12-2008 @ 20:22. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
|
İnceleyiniz Windows Live Messenger Donma Sorunu | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
MSN neden donuyor olabilir?
merhaba su 3 gundur benım msn de bır sorun var forumunuzda gezındım ama benım sorunla ılgılı ne cevap nede soru bulabıldım...sorum su sorunum msn adresımı ve sıfremı gırıyorum msn acılıyor bı donma oluyo sonra sag altan ıletılerımın haberı cıkıyo o orda kalıyo sag alta msn de kısı lıstesı goruyor ama acık olanlar tam acıldıktan sonra gorunuyo o gorunmeden takılı kalıyo alt gr+ctrl delete yapınca msn yanıt vermıyo seklınde gorunuyoe yardım edermısınız cok sevınırım tskler sımdıden resım bu ImageShack - Image Hosting :: foguyesnnmsnsorunu.png | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| İnceleyiniz>>>Windows Live Messenger Donma Sorunu | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | ||||
msn prograı acılmyıor donup klaıyor hıc acamıyorum yardımcı olursanız sevınırım | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| donuyor, msn | msn aciliyor ama donuyor, msn cok donuyor, msn donuyor, msn donuyor neden, msn messenger donuyor, msn neden donuyor, |
MSN neden donuyor olabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| El uyuşması neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 14 | 2 Hafta Önce 09:03 |
| Yazıcı neden çalışmıyor olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 17 | 3 Hafta Önce 22:47 |
| Bilgisayarım neden donuyor? | bozkurt_gulhan | Soru-Cevap | 2 | 07-10-2009 12:13 |
| MSN hesabım neden kapatılmış olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 21-01-2009 13:05 |
| Internet Explorer 8 Beta'da OneCare çalıştırdığımda bilgisayar neden donuyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 08-01-2009 10:43 |