| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Plus'ı nasıl geri yüklerim?
ben bandoo die bir program yükledim fakat plus silindi plusu tekrar yükledim geri gelmedi bando programını özelliklerden kaldırmaya çalışıyorumm olmuoo lütfen yardım edin yada bana messenger kilidini nerden yapabileceğimi söyleyin lütfenn..
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Plus 'ı nasıl geri getiririm?
Program Ekle / Kaldır'dan Kaldırıp Plus'u Tekrar Yüklüyebilirsiniz.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
nasıl yni nerde bu program ekle /kaldır anlamadım lütfen yardım cı olunn of of
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| ''Bandoo'' programını nasıl kaldırırım?
lütfen bana yardım edin bando diye bir program ekledimm msn plusda gitti denetim masasından programı kaldır diyorum olmuyooo yardım edin kalkmıyo pogram lütfn yardım edinnnn
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Plus 'ı nasıl geri getiririm? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Bandoo'' programını nasıl kaldırırım?
programın unistall'inide kaldırdınız mı? yada deaktive etmeniz gereken bir kutucuk olması lazım.. programın ekran görüntüsünü koyarsanız yardımcı olabiliriz
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Bandoo'' programını nasıl kaldırırım?
"Bando" denen program msn yaması mı? Yani msn'e özellik eklemek ile ilgili bir program mı? Eğer öyle ise, bando'yu yüklediğinizde plus'ın gitmesi olası bir durum.Ayrıca program silinmiyor diyorsunuz.Yine msn ile ilgili bir program ise; Öncelikle masa üstünden,saatin oradaki ikonları( bando ikonu ve msn ikonu) kaldırın.Sonra programı denetim masası yöntemiyle kaldrımayı deneyiniz... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
Ben de denemek için yükledim. Messenger Plus! ile çakıştığı için MsgPlus!'ın çalışmasını engelliyor. MsgPlus!'ı kullanmak için Bandoo'yu kaldırmanız yeterli. Kaldırmak için Program Ekle veya Kaldır penceresinde Bandoo adlı programı bulduktan sonra Kaldır'a basın. Açılan pencerede 3 seçenek var. Siz en alttaki "Just uninstall..." diye devam eden seçeneği kullanın. Program kalkınca MsgPlus! normal bir şekilde çalışmaya kaldığı yerden devam ediyor, tekrar yüklemeniz gerekmez. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar, bu programı kaldırmak kolay plus kurmayı engelliyor ama bu programda emotlar açılmıyor bir şekilde bağlanıyor gibi yapıyor seçilen hiçbirşey göstermiyor kaldırma programı var full dür revo uninstall diye arayın bu program türkçe her türlü kaldırmak istediğiniz programı çözer | |
|
![]() |
| Etiketler |
| geri, msn, plusı, yüklerim |
| bando kaldir, bando nasil silinir, bandoo iptal, msn nasil geri yuklenir, msn programi kaldirma, |
MSN Plus'ı nasıl geri yüklerim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cod 5 oyununu nasıl yüklerim? | UrBaNNN | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 21:20 |
| Silinen bir dosya geri dönüşüm kutusundan geri nasıl alınır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 02-10-2009 21:37 |
| Messenger.msi nasıl yüklerim? | aLmys | Soru-Cevap | 4 | 16-09-2009 13:54 |
| MSN Plus'ı nasıl etkin hale getiririm? | jaws07 | Soru-Cevap | 4 | 04-05-2009 14:18 |
| WLM 09 'a plus'ı nasıl yüklerim? | çılgın rapçı | Soru-Cevap | 1 | 07-03-2009 17:02 |