Saçlarımı nasıl uzatabilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-12-2008   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Saçlarımı nasıl uzatabilirim?

saclarım uzamıyor ne yapmam gereklı uzatmak için tesekkurler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-12-2008   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: Saclarımı nasıl uzatabılırım?

önce saçlarınızın kırıklarını temizleyin.. sonra saçınıza iki haftada bir saç maskeleriyle bakım yapın.(bu alım gücünüze göre değişir. eğer alım gücünüz varsa kozmetik ürünler,yoksa evde yumurta akı,papatya ve azıcık el kınasıyla, hatta edinebilirseniz b vitamini ampulleriyle maske hazırlayabilirsiniz) duştan sonra mümkün olduğunca saç kurutma makinesiyle kurutmayın. başınızı aşağı sarkıtarak tarayın ve kurulayın. bu dönemde daha az saçlarınızı fönleyin.. uçları yakar çünkü bu tür uygulamalar..
Eski 17-01-2009   #3 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Saçlarımı Nasıl Uzatabilirim ?

saçlarımın uzaması için ne yapabilirim?
Eski 17-01-2009   #4 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
Cvp: saçlarım

Saçlarını kestirme, ense kıllarını aldır berbere gidince saçların uzar.
Eski 2 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
saçı dertli
Saç bakımı konusunda yardımcı olur musunuz?

ya benim saçım normal bi şekilde uzunda anneme kakkül kestirmiştim saçımı mahvetti sağolsun 4-5 ay sonra saçımı kakkülüme göre kestittim kuaförde çok değişik bişey oldu ama çok fazla yağlanıyor bi de bende bi huy vardır elimi asla kafamdan çekmem sürkli kafamı kaşıyıp kepek ararım bi de kick bokscuyum ama saçım daha hızlı uzasın istiyorum hiç olmazsa kakkülerimle bişeyler yapabilirim
Eski 2 Hafta Önce   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Saçlarımı nasıl uzatabilirim?

Uzun saçlar kadını kadın yapan en önemli detaylardan biri. Fakat ne yazık ki her kadının saçı aynı biyolojik özelliklere sahip değil. Bazılarının saçı çabuk, bazılarının da geç ya da sağlıksız bir şekilde uzar. Hemen hemen her sorunda olduğu gibi saçların geç uzamasını da bitkisel yollarla çözebilmeniz mümkün. 80 gram kadar kekiği 1 litre suda 3-4 dakika kadar kaynatın ve süzün. Sonrasında saç diplerine masaj yaparak uygulayın. Kekik suyu kahverengi olan saçlara ayrıca parlaklık da kazandırıyor. Daha koyu renk saça sahip olanlar ise yarım çay fincanı kadar ayçiçek yağını bir çorba kaşığı kakao yağı ve lanolin ile karıştırmalı. Başınızda 15 dakika kadar bekleteceğiniz karışım sayesinde koyu renkli saçlarınız parlaklık ve canlılık kazanacak. Her iki yöntem de beslemenin yanı sıra aynı zamanda saçınızın daha fazla uzamasına yardımcı oluyor.

Alıntı
Eski 2 Hafta Önce   #7 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Saçlarımı nasıl uzatabilirim?

bunların daha kolay bi yolu yok mu??? bitkisel işler falan zor yaaaaa : (((
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
saçlarımı, uzatabilirim
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Saçlarımı nasıl uzatabilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Düğünüm var, saçlarımı nasıl yaptıracağım konusunda bana fikir verebilir misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 14-09-2009 02:19
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 3 27-06-2009 23:08
Su sertliği nedir, nasıl giderilir? Korozyon nedir, nasıl korunulur? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 15-01-2009 03:42
Dinler birbirlerinden nasıl etkilenmişlerdir ve nasıl bir kıyas vardır? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 30-12-2008 12:05