| | #1 (mesaj-linki) | |
| Türkiye'de ödenen vergiler hangileridir?
türkiye de ödenen vergiler nelerdir?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye 'de ödenen vergiler hangileridir? VERGİ ÇEŞİTLERİ 1- Gelir üzerinden alınan vergi ; Kişilerin kanunca belirtilen kaynaklardan elde ettikleri vergilerdir. Gelir arttıkça vergi miktarı da artar. 2 – Servet üzerinden alınan vergi ; Menkul ve gayrı menkul serveti oluşturan mallardan alınan vergilerdir. Örnek ; Veraset, intikal, Motorlu taşıt vergisi. 3 – Gider (harcamalar ) üzerinden alınan vergi ; Bir kişinin gelir ve servetinin harcadığı kısımlarından alınan vergidir. Bu verginin amacı kişilerin harcamalarını vergilendirmektir. Örnek ; İstihsal, İşletme, Tekel maddeleri, spor loto – toto vb,vergilerdir. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye 'de ödenen vergiler hangileridir?
Kişilerden alınan gelir vergileri ve harcama vergilerinin oranında ülkemiz dünya rekortmenidir. Toplam vergilerin %91 ini bir işyerinde çalışan insanların gelir vergileri, elektrik, doğalgaz, akaryakıt, telefon görüşmelerinden alınan gider harcamaları oluşturur. %9 unu ise işyerleri yani, koç, sabancı, carrefourdan bakkala kadar olan dükkanlar, doktorluk gibi özel meslek sahipleri öder. Diğer ülkelerde bizde %91 i oluşturan bölüm ortalama %30 kadardır. Bu da bize işyerlerinin muazzam vergi kaçakçısı olduğunu gösterir. Kendilerini bu becerilerinden dolayı tebrik ederim. Onlar vergi kaçırdıkça hükümetlerimiz de, onların üzerine gideceğine dolaylı vergileri arttıtmaktadır. Bu vergi toplamada kolay yol mudur, vergi kaçakçısının korunması mıdır bilmiyorum. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Türkiye'de ödenen vergiler ve yüzdeleri nedir?
ya bana lazım internette sadece vergileri buldum yüzdeleri yok yardım edermisiniz salı gününe yetişmesi lazım ltfn yardım edin
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Türkiye'de ödenen vergiler ve yüzdeleri nedir?
Gelir vergisinde esas alınacak dilimler, 2007'ye göre yüzde 4 dolayında artırıldı. 2007 gelirleri için ilk dilim 7 bin 500 YTL, sonraki dilimler de 19 bin ve 43 bin YTL olarak belirlenmişti.(ANKA) | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'de ödenen vergiler hangileridir?
yha lütfen yarına lazım vergilerin yüzdeleri lazım
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Türkiye'de ödenen vergiler nelerdir?
türkiyede ödenen vergiler nelerdir
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| türkiyede ödenen vergiler
türkiyede ödenen vergiler ve % oranları acil lasım
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye 'de ödenen vergiler hangileridir? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'de ödenen vergiler hangileridir?
ya bu tamö olarak söleyin türkiyedeki vergileri
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| hangileridir, türkiyede, vergiler, ödenen |
| odenen vergiler, turkiye de odenen vergiler, turkiyede odenen vergiler, turkiyede odenen vergiler nelerdir, turkiyede verilen vergiler, |
Türkiye'de ödenen vergiler hangileridir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkiye'de kurulan devletler hangileridir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 15-12-2008 20:40 |
| Türkiye'de Bankacılık | Blue Blood | Ekonomi | 1 | 20-06-2008 17:12 |
| Türkiye'de Matbaacılık | Blue Blood | Satırlarla Türkiye | 0 | 28-12-2007 15:46 |
| M Tv Türkiye'de | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 23-11-2006 21:54 |
| Türkiye'de Tarım | virtuecat | Tarım | 4 | 21-10-2006 22:52 |