| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de konuşma penceresi neden açılmıyor? msn me giriyorum kişilere tıklıyorum açılmıyo konusamıyorum kımseyle neden ?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de neden konuşma penceresi açamıyorum? Daha Önce'den Sorun Yaşıyormuydu ?_? Yoksa Sonradan mı Oldu. MSN Kaldırıp Tekrar Kurun. Kullandığın MSN Sürümü Kaç ?_? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Msn konuşma penceresi açılmıyor, ne yapmalıyım?
Merhaba Bilgisayarımı yeni formatladım. Format attıkdan sonra Windows Live Messenger kurdum. Msn oturum açtı konuşma pencerelerine tıklıyorum kişileri görev çubuğuna atıyor ama konuşma penceresini açmıyor. Kaldırıp baştan kurdum yine olmadı msn 8.1 kurdum yine aynı problem var. Virüs Programım Kaspersky Antivirüs 2010 Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn konuşma penceresi açılmıyor, ne yapmalıyım?
Yardımcı olacak kimse yokmu?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn konuşma penceresi açılmıyor, ne yapmalıyım? Anti-Virüs Programınızı Geçici Olarak Devredışı Bırakıp Bilgisayarınızı Baştan Başlatarak Tekrar Deneyin.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn konuşma penceresi açılmıyor, ne yapmalıyım? http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html Üstteki adresden son sürümü indiriniz. Kurulum yapmadan önce extra klasörünün içindekileri kurun bilgisayarınıza öyle bir deneyin. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn konuşma penceresi açılmıyor, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar çok teşekkürederim dediklerinizi yaptım ve düzeldi.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Msn konuşma penceresi
S.a. arkadaşlar Msni açarken hiç bir problem yok herşey normal fakat herhangi biriyle sohbet etmek istediğimde konuşmak için 2 defa tıklıyorum msn donuyor ve kapanıyor yardımlarını bekliyorum!.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Re: MSN'de konuşma penceresi neden açılmıyor?
Bilgisayarınızdan messenger'ı kaldırıp yeniden kurulum yaptınız mı ?
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de konuşma penceresi neden açılmıyor?
yaa aynı srn bendede var bi trlü düzeltemiorum yeni bi adresde açmak istemiorum nasıl dzelticm yrdm edermsnz '' Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) '' da yüklemeye çlştım olmuooo naapcm blmiormm...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn de konusma penceresi acilmiyor, msn konusma penceresi acilmiyor, |
MSN'de konuşma penceresi neden açılmıyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 191 | 1 Hafta Önce 14:39 |
| Messenger konuşma penceresi sembolleri kayboldu, nasıl geri getirilir? | Tınmaz Melaike | Soru-Cevap | 4 | 15-02-2009 01:00 |
| MDL konuşma penceresi neden görünmüyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 25-01-2009 02:55 |
| MSN discovery'de ''konuşma penceresi açıldı'' uyarısı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 11-12-2008 02:20 |
| MSN (WLM) Penceresi açılmıyor | _-'CaGo'-_ | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 30-03-2008 21:34 |