Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | İngilizce - Türkçe / Türkçe - İngilizce cümle çevirme sitesi var mı?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
inigizce türkçe türkçe ingilizce cümle çeviri sözlüğü arıyorum bildiğiniz bir site varöı lütfen yardım edin
|
En İyi Cevap Blue Blood tarafından gönderildi
|
Detaylı bilgi için bakınız; (Site değil ama kelime ve cümle çevirme proğramlarının en iyisi diyebilirim) Babylon Pro v5.0.6 |
| | İngilizce - Türkçe / Türkçe - İngilizce cümle çevirme sitesi var mı?#2 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları |
Detaylı bilgi için bakınız; (Site değil ama kelime ve cümle çevirme proğramlarının en iyisi diyebilirim) Babylon Pro v5.0.6 |
| | İngilizce - Türkçe / Türkçe - İngilizce cümle çevirme sitesi var mı?#5 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar onlarla hç uğraşmayın google girin googda çeviri var ona girin orda istediğiniz diller var orda işinzi halledewbilirsiniz bidaha proglamlarla uğraşmayın yanii koly gelsinnn .......
|
| | İngilizce - Türkçe / Türkçe - İngilizce cümle çevirme sitesi var mı?#6 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları | Ben online olarak bazen acelem olduğunda bu siteden faydalanıyorum.Kolay gelsin. TIKLAYINIZ. Turing İngilizce - Türkçe Metin Çeviri Programı |
| | İngilizce - Türkçe / Türkçe - İngilizce cümle çevirme sitesi var mı?#9 (link) |
| Ziyaretçi |
* Tüm dillerden tüm dillere ücretsiz online cümle çeviri * Karakter kısıtlamasız * Bekletmesiz linki inceleyiniz |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
İngilizce - Türkçe / Türkçe - İngilizce cümle çevirme sitesi var mı? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Japonca/Türkçe Cümle Örnekleri | NeutralizeR | Japon Dili ve Edebiyatı | 82 | 14 Şubat 2013 07:04 |
| Yabancı dil cümle çevirme sitesi var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 22 | 21 Ocak 2013 15:57 |
| Türkçe/İngilizce - İngilizce/Türkçe çeviri yapabilir misiniz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 223 | 26 Eylül 2012 17:37 |
| Lugat 2000 Sözlük - Türkçe-İngilizce-Almanca-Fransızca Sözlük | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 10 Eylül 2012 11:59 |
| Turing İngilizce - Türkçe Metin Çeviri Programı | last_wolf | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 20 Eylül 2008 07:38 |