| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de yazı stilini nasıl değiştirebilirim?
msnde arkadaşlarımla konuşurken bişey farkettim arkadaşımın yazdığı yazılarda m ler küçük r ler ters çıkıo bende nasıl yapabilirim
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de yazı stilini nasıl değiştirebilirim?
Messenger ana sayfada ki Araçlar/Seçenekler/İletiler'den ya da konuşma penceresinde sembollerin bulunduğu kısımdan "Yazı Tipini Değiştir"i tıklayarak ordaki seçeneklerden değiştirebilirsiniz. Umarım sorunuzun cevabı budur. ![]() Ayrıca bu linki de deneminizi öneririm. http://www.messletters.nl/ | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
konuşma penceresine geldiğinizde yazı yazılacak yere sağ tık yapıp yazı tpini değişrebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
yaa benim aradaşımın gönderdiği yazı stilini bende yaptım ama artık istemiyorum nasıl değiştireceğimide bilmiyorum yardıme derseniz sevinirim... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| değiştirebilirim, msnde, stilini, yazı |
| yazi stili degistirme, |
MSN'de yazı stilini nasıl değiştirebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazı tipini ve rengini nasıl değiştirebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 2 Gün Önce 15:06 |
| Parolamı nasıl değiştirebilirim? | üye | Soru-Cevap | 3 | 4 Gün Önce 15:38 |
| MSN'de gizli soru nasıl değiştiriliyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 19-10-2009 17:16 |
| MSN'de Kayan Yazı (Combomix - Nickmatic - Messmatick) | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 62 | 05-08-2009 14:13 |