Cep Telefonunda Live Messenger ile ilgili sorunu nasıl çözebilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-03-2007   #1 (mesaj-linki)
ahardal
Cep Telefonunda Live Messenger ile ilgili sorunu nasıl çözebilirim?

Benim cep telefonumda yüklü olan live messengerimi hotmail adresim ile açabiliyorum fakat gmail adresimi girdiğim zaman

To continue using Windows Live Messenger, you need subscribe mobile MSN service (10RMB per mounth). If you agree to subscribe the service , the client will automatically draft a subscription SMS and you need agree to send the message out. you will receive a comfirmation SMS, which guides you to finish the subscription.
Notice: It is FREE of charge to use this Windows Live Messenger mobile client if you have already subscribed MSN SMS service. But you are still required to send out the subscription SMS drafted bye the client for service confirmation.
Subscribe Windows Live Messenger services for (***) now?

diye mesaj alıyorum bu soruya evet dersem 8168 e bi mesaj yollamaya çalışıyo fakat gitmiyor, hayır dersemde programdan çıkıyor.

Bu işten hiç bişi anlamadım lütfen bilgisi olan birisi bana yardım etsin kaldıki ben bu programı gmail hesabım ile kullandım şimdi neden sadece hotmail hesabım ile kullanabiliyorum anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Saygılarımla....

Son Düzenleyen Blue Blood; 03-03-2007 @ 03:05. Sebep: email adresi belirtmek yasaktir
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-03-2007   #2 (mesaj-linki)
Mahoni718
Cvp: Cep telefonunda live messenger ile ilgili çok önemli bir soru ???

Arkadaşım,

Aynı sorun bende de var. Bende işin garibi, bir başka hotmail hesabı ile deneyince giriyor, ** benim hesabı açınca sana gelen aynı uyarılar geliyor.
Çözümünü bulabildiyesen lütfen beni de aydınlatırmısın.

Şimdiden teşekkürler,

Son Düzenleyen Blue Blood; 19-03-2007 @ 16:44. Sebep: msn adresi vermek yasaktır
Eski 19-03-2007   #3 (mesaj-linki)
nur16

ya o bendede oluyodu live messenger ın bağlantı yeri çin . çinde deprem olduğunda hasar gördüğünde olmuyodu msj göndermeye calısıyodu. sora sildim programı yeniden yükledim pc den düzeldi . ama süreliymiş süresi bitince acılmadı tam sürümünü nerden indirebilirim acaba??
Eski 19-03-2007   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

nur16 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya o bendede oluyodu live messenger ın bağlantı yeri çin . çinde deprem olduğunda hasar gördüğünde olmuyodu msj göndermeye calısıyodu. sora sildim programı yeniden yükledim pc den düzeldi . ama süreliymiş süresi bitince acılmadı tam sürümünü nerden indirebilirim acaba??
Windows Live Messenger Mobile artık (şimdilik) yalnızca aşağıdaki bölgelerin ağlarında çalışıyor:

Çin, Tayvan, Hongkong...

Programları eklediğimiz zamanlarda dünya çapında kullanılabiliyorlardı.

Windows Live Messenger Mobile yerine Agile Messenger'ı kullanabilirsiniz. Ücretsizdir:

Cep Telefonundan MSN'e Bağlanın - Agile Messenger (Agile Mobile)
Eski 27-04-2007   #5 (mesaj-linki)

emegıne saglık dostum ama bunu yukledıgımde 7 gunluk surelı dıyor sanırım 1 hafta sonunda agilemessenger.com/tr adresınden para alacaklar 3-6- ve yıllık ucretlendırme..
saygılarımla.......
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Cep Telefonunda Live Messenger ile ilgili sorunu nasıl çözebilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu irm_mri Messenger Plus! 16 10-10-2009 00:03
Windows Live Messenger 2009 Beta'da karşılaştığım kurulum sorununu nasıl çözebilirim? ikoçak Soru-Cevap 3 25-03-2009 22:55
Başlat menüsündeki, 'Çalıştır' uygulaması ile ilgili sorunu nasıl çözebilirim? medraft Soru-Cevap 1 22-03-2009 21:40
Msn 9.0'da yaşadığım sorunu nasıl çözebilirim? BURCU DEMİRBAŞ Soru-Cevap 1 12-03-2009 21:21
Gizli Dosyalar ile ilgili bu sorunu nasıl çözebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 24-01-2009 23:39