Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-12-2008   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim?

Selamlar,

Windows live messenger 9.0 kurdum ve bir kaç gündür sorunsuz kullanıyordum, ancak bugün oturum açtıktan 10-15 sn sonra düşmeye başladı ve hata mesajı olarak da "messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor, hata raporu gönder/gönderme" gibi bir mesaj geliyor. Ben de sorunun 9.0 kaynaklı olabileceğini düşünerek bunu uninstall ettim ve 8.1 i yükledim tekrar..Ancak yine aynı sorun oldu. Windows firewall um kapalı durumda, şu an networkteki diğer kişiler sorunsuz şekilde kullanıyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-12-2008   #2 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Cvp: Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim?

Herhangi Bir Eklenti Mevcut mu ?_?, Plus- Discovery Vb

Alt'taki Yöntemi Deneyin...

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
--- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts klasörünü siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista'da: C:\Users\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)

Daha kolay erişim için Başlat > Çalıştır > %userprofile%

ve aşağıdaki klasörü:

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\
Sonucu Buraya Yazın..

Daha Hızlı Yardım İçin >>> http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...-1202-a-4.html
Eski 18-08-2009   #3 (mesaj-linki)
Windows Live Messenger 2009 oturum açma sorunu

slm arkadaşlar live messengerda oturum açıyorum 10 saniye sonra kendi kendine kapanıyor ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olurmusunuz saygılar...
Eski 17-09-2009   #4 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim?

aynı hata en son olan sürmü daha dün gece yğkledim ama msn 10 sn sonra kapandı açılmadı daha farklı oturmlar açıyorum kullandımı açamıyorum yeni msn aldım kullanabilmek için fakat onu kapattı kendilinden onuda açamıyoum
Eski 3 Gün Önce
Misafir
Bu mesaj UnknowN tarafından silinmiştir.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, açma, giderebilirim, live, messenger, nasıl, oturum, problemini, windows
2009 coklu live messenger, windows live messenger da oturum ac, windows messenger oturum ac, yeni windows live messenger acmak,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57