| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim?
Selamlar, Windows live messenger 9.0 kurdum ve bir kaç gündür sorunsuz kullanıyordum, ancak bugün oturum açtıktan 10-15 sn sonra düşmeye başladı ve hata mesajı olarak da "messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor, hata raporu gönder/gönderme" gibi bir mesaj geliyor. Ben de sorunun 9.0 kaynaklı olabileceğini düşünerek bunu uninstall ettim ve 8.1 i yükledim tekrar..Ancak yine aynı sorun oldu. Windows firewall um kapalı durumda, şu an networkteki diğer kişiler sorunsuz şekilde kullanıyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim? Herhangi Bir Eklenti Mevcut mu ?_?, Plus- Discovery Vb Alt'taki Yöntemi Deneyin...
Daha Hızlı Yardım İçin >>> http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...-1202-a-4.html | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger 2009 oturum açma sorunu
slm arkadaşlar live messengerda oturum açıyorum 10 saniye sonra kendi kendine kapanıyor ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olurmusunuz saygılar...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim?
aynı hata en son olan sürmü daha dün gece yğkledim ama msn 10 sn sonra kapandı açılmadı daha farklı oturmlar açıyorum kullandımı açamıyorum yeni msn aldım kullanabilmek için fakat onu kapattı kendilinden onuda açamıyoum
| |
|
| |
| Misafir |
|
Bu mesaj UnknowN tarafından silinmiştir.
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, açma, giderebilirim, live, messenger, nasıl, oturum, problemini, windows |
| 2009 coklu live messenger, windows live messenger da oturum ac, windows messenger oturum ac, yeni windows live messenger acmak, |
Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |