| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Plus! için Emo text çevirisi yapan script yapılabilir mi?
Selam arkadaşlar. Emo Sozluk' ... Bu site türkçeden emocaya çeviri yapıyor. Ama bu program gibi çeviri yapabilen bir programı bilgisayarıma indirmek istiyorum, fakat bulamadım. Hatta mümkünse msnde text olarak kullanmak istiyorum. Msn Plus yüklü, nasıl yapabileceğim konusundan yardım edebilecek var mı? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Plus! için Emo TextAdam akıllı Türkçe yazmak varken bu saçma şeyde ne? Türkçemizi koruyalım... ![]() Türkçe -> Olay budur -> Turqhjè ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Plus! için Emo Text
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Plus! için Emo Text Çevirisi Yapan Script Yapılabilir mi?
Hiç kimse mi yok yardım edebilecek? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Plus! için Emo Text Çevirisi Yapan Script Yapılabilir mi? nefret ediyorum şu emomudur nedir | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Plus! için Emo Text Çevirisi Yapan Script Yapılabilir mi?Seçecek başka bişe bulamadın mı kardeş ? git azerbaycan'ı seç ne biliyim afyonluların şivesini seç mesela ![]() Laz'larınkini seç... emo' gibi özenti bi şeyi seçmekle hata yapmışın. Ayrıca onlar reel'de düzgün bi şekilde konuşuyolar, sırf net ortamında farklılar ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Plus! için Emo Text | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevirisi, emo, msn, script, text, yapan, yapılabilir |
MSN Plus! için Emo text çevirisi yapan script yapılabilir mi? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Can sıkıntısını gidermek için neler yapılabilir? | asiii_m | Soru-Cevap | 7 | 21 Saat Önce 22:48 |
| Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 129 | 1 Hafta Önce 14:26 |
| Türkçe/İngilizce metin çevirisi için hangi siteleri önerirsiniz? | çido | Soru-Cevap | 10 | 15-10-2009 20:05 |
| Sigarayı bırakmak için neler yapılabilir? | fuat | Soru-Cevap | 1 | 17-02-2009 20:52 |
| Bilgisayarımı yavaşlatmak için ne yapılabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-01-2009 21:56 |