Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-12-2008   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor?

Windows Live Messenger Essential (2009) ı yükledim Plus! Lİve 4.79 u da kurdum ama renkli nickleri göremiyorum ayrıca yeni ileti aldığımda başlat çubuğunda çıkan simge yanıp sönmüyor. ne yapabilirim?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-12-2008   #2 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor?

Messenger Live 2009 sürümüne uygun plus daha çıkmadı. 2009 Beta için var. Biraz beklemen gerekiyor.
Eski 20-12-2008   #3 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Windows Live Messenger Plus nickleri neden renkli göstermiyor?

bn yeni windows live messenger'ı yükledim.ve ona uyumlu olan windows live plusı yükledim.herşeyi kurdum.ama bir tek artık nickler renkli görünmüor.ama plasın diğer herşeyi eskisi gibi.acab neden renkli görünmüor?
Eski 20-12-2008   #4 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor?

Messenger Live 2009 sürümüne uygun plus daha çıkmadı. 2009 Beta için var. Biraz beklemen gerekiyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
göstermiyor, live, messenger, nickleri, renkli, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
'Windows Live Messenger Yüklenmiyor' hatası neden kaynaklanır? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 3 Hafta Önce 19:43
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19