| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor?
Windows Live Messenger Essential (2009) ı yükledim Plus! Lİve 4.79 u da kurdum ama renkli nickleri göremiyorum ayrıca yeni ileti aldığımda başlat çubuğunda çıkan simge yanıp sönmüyor. ne yapabilirim?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor?
Messenger Live 2009 sürümüne uygun plus daha çıkmadı. 2009 Beta için var. Biraz beklemen gerekiyor.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Plus nickleri neden renkli göstermiyor?
bn yeni windows live messenger'ı yükledim.ve ona uyumlu olan windows live plusı yükledim.herşeyi kurdum.ama bir tek artık nickler renkli görünmüor.ama plasın diğer herşeyi eskisi gibi.acab neden renkli görünmüor?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor?
Messenger Live 2009 sürümüne uygun plus daha çıkmadı. 2009 Beta için var. Biraz beklemen gerekiyor.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| göstermiyor, live, messenger, nickleri, renkli, windows |
Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 'Windows Live Messenger Yüklenmiyor' hatası neden kaynaklanır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 3 Hafta Önce 19:43 |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |