| | #1 (mesaj-linki) | |
| Şifremi değiştirmek istiyorum, yanlış girdiğim için kabul etmiyor, ne yapmalıyım?
şifremi değiştirmek istiyorum ama birkaç kez yanlış girildiği için yanıt alamıyorum ne yapmam lazm
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şifremi değiştirmek istiyorum, yanlış girdiğim için kabul etmiyor, ne yapmalıyım
şifre?? ne şifresi bildirirsen yardımcı olunacaktır ....
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şifremi değiştirmek istiyorum, yanlış girdiğim için kabul etmiyor, ne yapmalıyım
YENİ ŞİFRE ALDIM GİRİYORUM AMA ONAYLANMIYOR MSNIM NE YAPMALIYIM
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
parolamı ve gizli yanıtımı unuttm
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| değiştirmek, etmiyor, girdiğim, istiyorum, kabul, yanlış, yapmalıyım, Şifremi |
| facebook sifremi kabul etmiyor, |
Şifremi değiştirmek istiyorum, yanlış girdiğim için kabul etmiyor, ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Msxlabs şifremi unuttum, ne yapmalıyım? | hayat_su | Soru-Cevap | 17 | 11-10-2009 00:45 |
| Messenger gizli soruyu değiştirmek için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 09-10-2009 10:33 |
| Mesenger programını yükleyemiyorum pc kabul etmiyor nedeni ne olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 14-02-2009 15:49 |
| NFS 2 neden cd kabul etmiyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 11-12-2008 12:43 |
| Şifremi girdiğim halde foruma neden giriş yapamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 19-11-2008 16:25 |