| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yazıcıdan çıktı alırken eski gönderdiğim yeniden çıkıyor, neden olabilir?
BEN BAZEN YAZICIDAN BİŞİ ÇIKARIOM SONRA BAŞKA BİŞİ ÇIKARMAYA ÇALIŞIOM ESKİKİ ÇIKARDIĞIM YİNE ÇIKIO VE BAZEN HİÇ ÇIKARMIO NEDEN?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazıcıdan çıktı alırken eski gönderdiğim yeniden çıkıyor, neden olabilir?
daha önce yaz diip, arızadan sebep yazdıramadıklarınızı yazdırmıştır kesin. özellikle lazer yazıcılarda, bir kağıdı iki defa yazıcıya vermek zararlıdır. bu, aynı kağıdı ikinci defa kullanımda, lazerli yazıcılar da, "kağıt sıkıştı", "başlığı değiş" diye tuhaf tuhaf arıza gösterir. yazıcıyı kapat/aç ile de normale döner veya yazıcı kartuj başlığınla oyama ile de düzeldiği oluyor | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazıcıdan çıktı alırken eski gönderdiğim yeniden çıkıyor, neden olabilir?
ya ben yazıcıdan bi şey çıkartıcam ama hep eski kaydettiklerim çıkıyor. lütfen bana yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| alırken, Çıktı, Çıkıyor, eski, gönderdiğim, olabilir, yazıcıdan, yeniden |
Yazıcıdan çıktı alırken eski gönderdiğim yeniden çıkıyor, neden olabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| El uyuşması neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 2 Hafta Önce 16:27 |
| Security flag off yazısı neden çıkıyor? | mgcamgca | Soru-Cevap | 4 | 07-12-2008 02:56 |
| 4. Murat Revan Seferine neden ve ne zaman çıktı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 23-11-2008 23:06 |
| MSN şifresi yeniden isteniyor, neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 10-11-2008 17:27 |