Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemiz; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Daima faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...


Sohbet (Flash Chat) Forumda Ara

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

Bu konu Soru-Cevap forumunda SEMA tarafından 22 Aralık 2008 (23:18) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
47224 kez görüntülenmiş, 36 cevap yazılmış ve son mesaj 1 Haziran 2014 (21:38) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 4.33  |  Oy Veren: 3      
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın:    « Önceki Konu | Sonraki Konu »      Yazdırılabilir Sürümü GösterYazdırılabilir Sürümü Göster    AramaBu Konuda Ara  
Eski 4 Aralık 2009, 11:20

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

#11 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
menapozdayım.hormo testinde afp 10.7olması neyi gösterir.
Rapor Et
Reklam
Eski 4 Aralık 2009, 16:48

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

#12 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
ben tiroid testi yaptırdım FT3 2.95 , FT4 1.13 , TSH 0.99 bunlar sonuçlar normal değerlerde mi
Rapor Et
Eski 2 Ocak 2010, 18:13

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

#13 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
Oğlum için psikiyatriden istenilen test sonuçları bunlardır. Sonuçların normal olup olmadığı konusunda beni aydınlatabilirmisiniz. Teşekkürler.
HORMONLAR
Ferritin 23,4
Serbest T3 3,9
Serbest T4 0,87
TSH 1,25
BİOKİMYA
Üre(BUN) 32
ALT (SGPT) 25
AST(SGOT) Aspartat 23
Kreatinin 0,85
Demir (Fe) (Serum) 79
Ürik Asit 2,7
GGT 18
Vitamin- B12 192
Rapor Et
Eski 18 Ocak 2010, 14:00

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

#14 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
ııygunler banada cvp verrısenız cok sevınıcem testlerımın sonucları

AÇLIK KAN SEKERIM 92
5.1
TOTAL KOLLESTROL 125
3.25
HDL 49
1.20
LDL 66
1.71
VLDL 13
0.3
TRİGLİSERİT 66
0.75


HORMON
SERBEST T3 5.00
SERBEST T4 8.99
TSH 1.41
Rapor Et
Eski 29 Ocak 2010, 19:45

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

#15 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
bebegım olsun ıstıyorum hormon testlerımın sonucalrımı yazıyorum adetımın ucuncu gunu yaptırdım FSH 14.3 LH 6PROLAKTİN 208 ESTRADİOL 35.2 YIRMINCI GUNU ADETIMIN PROGESTERON 8.5SONUCLARI CIKTI LUTFEN NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ YASMIN ADIM NE YAPMAM LAZIM COCUGUM OLURMU BIR TANE 5 YASINDA KIZIM VAR VE 40 YASINDAYIM TESEKKUR EDERIM
Rapor Et
Eski 10 Mart 2010, 16:15

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

#16 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
A HAV Ig G neyi göstriyor
Rapor Et
Eski 10 Mart 2010, 16:40

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

#17 (link)
Eski Üyelerin Ruhları
Blue Blood - avatarı
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

menapozdayım.hormo testinde afp 10.7olması neyi gösterir.
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

ben tiroid testi yaptırdım FT3 2.95 , FT4 1.13 , TSH 0.99 bunlar sonuçlar normal değerlerde mi
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

ııygunler banada cvp verrısenız cok sevınıcem testlerımın sonucları

AÇLIK KAN SEKERIM 92
5.1
TOTAL KOLLESTROL 125
3.25
HDL 49
1.20
LDL 66
1.71
VLDL 13
0.3
TRİGLİSERİT 66
0.75


HORMON
SERBEST T3 5.00
SERBEST T4 8.99
TSH 1.41
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

bebegım olsun ıstıyorum hormon testlerımın sonucalrımı yazıyorum adetımın ucuncu gunu yaptırdım FSH 14.3 LH 6PROLAKTİN 208 ESTRADİOL 35.2 YIRMINCI GUNU ADETIMIN PROGESTERON 8.5SONUCLARI CIKTI LUTFEN NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ YASMIN ADIM NE YAPMAM LAZIM COCUGUM OLURMU BIR TANE 5 YASINDA KIZIM VAR VE 40 YASINDAYIM TESEKKUR EDERIM
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

A HAV Ig G neyi göstriyor

Bu sonuçları uzman bir hekime göstermeniz en doğru yöntem olacaktır.
Rapor Et
Eski 9 Nisan 2010, 10:53

Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor?

#18 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
LH 11.14 PROLAKTİN 14.9 POST MENOPOZ 15-62 SONUÇ NORMAL Mİ
Rapor Et
Eski 29 Temmuz 2010, 11:45

HORMON TEST SONUCU

#19 (link)
FATMA UZUN
Ziyaretçi
FATMA UZUN - avatarı
cevaplarsanız sevinirim nodül ameliyatı oldum 3 ekim 2010 da hormonlarım bir türlü düzene girmedi levetron kullanıyorum TSH 55,4 T3 2,68 T4 1,03
Rapor Et
Eski 29 Temmuz 2010, 23:53

hormon testi

#20 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
12 yaşındaki kızımın hormon tahlili sonuçları tsh 6.84 ft4 0.990 ft3 3.88 çıktı beni aydınlatıranız sevinirim şimden ilginize teşekkür ederim saygılar
Rapor Et
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Hormon testleri sonuçları neyi gösteriyor? Konusuna Benzer Konular
Gönderen: Misafir Forum: Soru-Cevap
Cevap: 18
Son Mesaj: 1 Nisan 2013 15:10
Gönderen: öğrenci25786 Forum: Soru-Cevap
Cevap: 1
Son Mesaj: 12 Temmuz 2012 10:54
Gönderen: kompetankedi Forum: Psikoloji ve Psikiyatri
Cevap: 1
Son Mesaj: 13 Mart 2011 01:40
Gönderen: Misafir Forum: Soru-Cevap
Cevap: 0
Son Mesaj: 15 Aralık 2010 17:29
Gönderen: Misafir Forum: Soru-Cevap
Cevap: 0
Son Mesaj: 3 Aralık 2010 21:08
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:
Önce bu soruyu cevaplayın
Mesaj:








Yeni Soru
Sayfa 0.176 saniyede (71.87% PHP - 28.13% MySQL) 16 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:24
  • YASAL BİLGİ

  • İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi