| | #1 (mesaj-linki) | |
| Acaba hamile miyim?
öncelikle merhaba...benim bi sorunum var onu size sormak istemiştim.sorunumda şu: ben bi bayanım ve gecen ay adetim gelmedi bu ayda şu sıralar olması gerekir ama hala olmadı...dolayısıyla aklıma ilk gelen sey hamile olup olmadıgımdı...2senedir konustugum erkek arkadasım var fakat onunla cok ileriye gitmedik ama yine de benim içimdeki kuskunun gitmesi için gecen ay adetim gelmedigimde hamilelik testi almıstım sonuc negatif cıkmıstı bu ay da 2 tane daha aldım ve 1gun arayla 2sini de kullandım ve sonuc yine negatifti...simdi durumun ne oldugunu anlayamadım vede karın alt bölgemde birazcık bi şişkinlik var belki bayram dolayısıyla yemegi fazla kacırdım ondandır yada her bi sey için ben ona ön yargılı oldugum için böyle bi sonuc buluyorumdur tam olarak bilemiycem...durumu kısaca anlatmak istedim.simdi bu üç testten sonra kesinlikle hamile degilimdir diyebilirmiim?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acaba hamile miyim?
idrardan hamilelik geç belli oluyor. kandaki bhcg hormonlarına bakmak daha erken tanılamada önemli. ama 2 ay lık bisüreçte idrarda kesinlikle çıkardı.. merak etmeyin hamile değilsinizdir. tabi testi doğru değerlendiriyorsanız.. adet düzensizliğiniz için jinekoloğa başvurun..sağlıklı günler | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Acaba hamile miyim? bundan 2 ay önce falan erkek arkadaşımla birlikte 1 gece boyunca berberdik. cinsel birleşme olmadı ben kızım ve 1 ay 2 hafta falan adetim gecikti. normal doğum testi yaptık evde uygulanandan 2 tane yaptırdık negatif çıktı. yine adetim gerçekleşmeyince bu kez kan tahlili yaptırdık o da negatif çıktı. hala ben adet olmadım, ve şu an çok korkuyorum. yardım edin lütfen !! Son Düzenleyen kompetankedi; 22-08-2009 @ 00:46. Sebep: Site kuralları çerçevesinde yeniden düzenlenmiştir | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Kesin emin olmak için kan ya da idrar testi yaptırmalısınız.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Hamile olabilir miyim?
GÜNAYDIN , BİZ YAKLAŞIK 2,5 SENEDİR ÇOCUK DÜŞÜNÜYORUZ.2 DEFA AŞILAMA YAPTIRDIM YAZ AYLARINDA (GEREKLİ TETKİKLERDEN SONRA .) AMA OLMADI. SONRA MENS TARİHLERİM DEĞİTİ. 2 YADA 4 GÜN ÖNCE OLAMAY BAŞLADIM. GEÇEN AY 31.12.2008 DE ADET OLDUM. BİR ÖNCEKİ 30.11.2008 VE 2 ÖNCEKİDE 02.11/2008 Dİ. BU AYIN 28.01.2009 DA ÇOK AZ BİR AKINTI İÇİN DE UÇUK BİR PEMBELİK OLDU.SONRA 29 VE 30 -31 OCAKTA YİNE SÜREKLİ OLMAMAKLA ÇOK AZ DAMLA ŞEKLİNDE KAHVERENGİ AKINTILARIM OLDU. AMA 31 AKŞAMINDAN BUGÜNE KADAR HİÇ BİR ŞEY YOK. MİDE BULANTIM ÇOK FAZLA , İSHAL DURUMU EŞLİK EDİYOR.AMA ÇOK YOĞUN DEĞİL. GÖĞÜSLERDE HASSASİYET YENİ BAŞLADI.DÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM NEGATİF ÇIKTI. ACABA HAMİLE OLABİLİRMİYİM ? BİLGİ VERMENİZİ RİCA EDERİM. TEŞEKKÜRLER ... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| HAMİLEMİYİM ACABA
BEN 5 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIM EŞİMLE HİÇ BERABER OLÜN ADEMADIK ANCAK 5 GÜN ÖNCE OLDUK YANİ ADETİME BİR HAFTA KALA KORUNMADIK ACABA HAMİLE KALABİLME ŞANSIM VARMI ÇÜNKÜ BUGÜN ADET GÖRMEM GEREKİRDİ ANCAK HALA OLMADIM Kİ DOĞUM SONRASI ADETİM DÜZENLİYDİ
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
adet gününden bir hafta öncesi riskli bir dönem .. zira yumurtalar döllenmeye hazır bekliyor. eğer döllenmezlerse adet döneminizde endometriyumun kanayarak dışarı atılması yoluyla aktivitesini kaybediyorlar.. yani hamileliğe hjazır bir dönemd eilişkiye girmişsiniz. vede sütün koruyuculuğu diye birşey yoktur. idrardan hamilelik çok geç belli olacağından önerim birkaç gün daha bekleyip sonrasında kandaki beta hcg hormonu düzeyinize baktırmak. sağlıklı günler dilerim
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Hamile kalma olasılığım nedir?
MRB HOCAM BEN 6 AYLIK EVLİYİM ADET OLMUYODUM DOKTARA GİTTİM PROGESTAN HABINI VERDİ ADET OLDUM HORMON TESTİ YAPTI BİŞEY ÇIKMADI TEMİZ HAMİLE KALABİLİRMİYİM ERKEN HABI YALNİZ Bİ KUTU KULLANDIM CVP BEKLİYORUM | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hamile kalma olasılığım nedir? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Hamile olma ihtimalim var mı ?
merhabalar.benim şüphelendiğim bir konu var.ilişkiye girmedim ama temas oldu arkadaşımla. üstünden 3 ay gectı ve benim adetim normal bir şekilde devam etti 3. adetimde bitti .adet gören bir bayan hamile kalma olasılığı var mı?
Son Düzenleyen SEDEPH; 12-03-2009 @ 19:44. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| acaba, hamile, miyim |
| acaba hamilemiyim, adet oldum hamilemiyim, adet olmadim acaba hamilemiyim, hamilemiyim acaba, hamilemiyim soru cevap, |
Acaba hamile miyim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kürtaj sonrası hamile kalma süreci nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 11 | 3 Gün Önce 16:19 |
| Beta hcg değerlerine göre hamile miyim? | cennet gülü | Soru-Cevap | 22 | 3 Gün Önce 11:09 |
| Hamilelik nedir? Nasıl hamile kalınır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 2 Hafta Önce 00:43 |
| 2009 Hamile Giyiminde Son Trendler | Gabriella | Kadın Modası | 12 | 28-06-2009 15:54 |
| Hamile miyim? | HeliX | Anne ve Çocuk | 0 | 20-10-2008 13:20 |