Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Maket ev ve oda çalışması için hangi malzemeler kullanılabilir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
Minyatür evler ve odalar yapmak için hangi aletleri kullanmam gerekir bu aletleri nereden bulabilirim .hayalimde bir oda yapmak var fakat mesela bir masanın ayağını yapmak için 5 cm lik tornadan geçmiş ayağı nasıl yapabilirim .bunun makinesini nasıl bulabilirim.buna benzer minyatür makrtleri yapmamda kullanabileceğim aletleri nereden nasıl bulabileceğimi konusunda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
|
| | Maket ev ve oda çalışması için hangi malzemeler kullanılabilir?#2 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
| |
| | Maket ev ve oda çalışması için hangi malzemeler kullanılabilir?#5 (link) |
| Ziyaretçi |
ya ben maket ev yapmak istiyorum içinde eşyaları olan odalara ayrılmış bir ev ama planını yani taslağı nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum en kısa zamanda cevap yazarsanız çok memnun olurum şimdiden tskkr ederim =)
|
| | MAKET#10 (link) |
| Ziyaretçi |
mukavvanınüstüne kartondan ev yap yapıştır.(köşeye) diğe köşeye ise bilye yapıştır. etrafına kar spreyi sık(patlamış gibi olsun,bilye koyu renk olursa daha iyi olur.) boş kalan yerlere ise yeşil karto yapıştır ve evin camlarını(kartondan) yırtık yap (ortadan) YYAA BİRAZ KARIŞ OLDU GALİBA AMA OLSUN... |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Maket ev ve oda çalışması için hangi malzemeler kullanılabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hangi malzemeler ile nasıl maket bot veya maket yapabilirim? | berkceyhan | Soru-Cevap | 32 | 17 Mayıs 2012 19:34 |
| Kabak tatlısının rengini korumak ve raf ömrünü uzatmak için enzim kullanılabilir mi? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 19 Kasım 2010 16:57 |
| Maket Nedir? | Daisy-BT | X-Sözlük | 0 | 2 Ocak 2010 23:37 |
| Rüyada Maket Görmek | BrookLyn | Rüya Tabirleri | 1 | 8 Kasım 2009 03:53 |
| Yumurtalıkların tedavisinde hangi şifalı bitkiler kullanılabilir? | SULEYMANREDOGAN | Soru-Cevap | 1 | 24 Ocak 2009 19:26 |