| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de kişisel görüntümü neden değiştiremiyorum?
öncelikle kolay gelsin. zamanında gezginler.net den windows live indirmiştim format attıntan sonra kurdum maalesef kişisel görüntüm değişmiyor. tümünü göster dedigimde bu adrese ulaştım. daha fazla bilgi için msxlabs.org/forum a giriiş yapmamı izah ediyor nedir bu (:
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de kişisel görüntümü neden değiştiremiyorum?
Messenger Araçlar // görüntü resmimi değiştir Burada resimler var herhangi birini seçin. Yine o pencerede görüntü resmimi göster butonu vardır onu aktif yapın. Eğer olmaz ise; Mevcut messenger sürümünü siliniz. Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) yükleyiniz... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN'de kişisel görüntümü neden değiştiremiyorum? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 19:07 |
| MSN'de konuşma penceresi neden açılmıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 11 | 16-09-2009 14:52 |
| MSN'de kameralı görüşme yaparken ses gitmiyor, neden olabilir? | dost196643 | Soru-Cevap | 1 | 16-12-2008 23:48 |
| MSN'de kişisel bilgilerimin olması için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 01-12-2008 20:37 |
| Kişisel - Kişisel Nedir - Kişisel Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 02-11-2008 18:50 |