2 yıllık eğitim için ÖSS'ye girilmesi zorunlu mu? Eşit ağırlık mı gerekiyor? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-01-2009   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
2 yıllık eğitim için ÖSS'ye girilmesi zorunlu mu? Eşit ağırlık mı gerekiyor?

BEN BU SENE OSS YE GIRCEM AMA 2 YILIK ISTIYORUM BUNUN IICN OSS YE GIRMEM ZORUNLUMU BIDE MESLEK LISESI OLDUGUMM IICN 2 YILIGA ESIT AGIRLIKTAN MI GIRILIYOO BIRDE BURSA ALİOSMAN SONMEZ KAMPUSU ISTIYORUM ORAYA GIREBILME SANSIM VAR I SIMDIDEN TESEKKURLER
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-01-2009   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: 2 yıllık eğitim için ÖSS'ye girilmesi zorunlu mu? Eşit ağırlık mı gerekiyor?

öss ye girmeden meslek lisesi mezunları için sınavsız geçiş hakkı mevcut. mezun olduğunuz liseyi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız
Eski 13-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: 2 yıllık eğitim için ÖSS'ye girilmesi zorunlu mu? Eşit ağırlık mı gerekiyor?

eşit ağırlıkta hemşirlik varmı
Eski 02-10-2009   #4 (mesaj-linki)
Misafir

EŞİT AGIRLIKTA HEMŞİRELİK YOK HEMŞİRELİK SAYISAL DA VAR
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
ağırlık, eğitim, eşit, gerekiyor, girilmesi, yıllık, zorunlu, Össye
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
2 yıllık eğitim için ÖSS'ye girilmesi zorunlu mu? Eşit ağırlık mı gerekiyor? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Türkiye'deki eğitim sistemi ve zorunlu eğitim hakkında bilgi verir misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 2 Hafta Önce 16:41
Rönesansı bilmek için Ortaçağı da bilmemiz gerekiyor mu? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 20-11-2008 21:44
Dölleme için hangi cins kiraz ağacı dikmemiz gerekiyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 17-11-2008 23:25
İlköğretim - 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim Blue Blood Eğitim Bilimleri 1 14-12-2007 21:28
Ağırlık - Ağırlık Nedir - Ağırlık Hakkında The Unique X-Sözlük 0 23-11-2007 14:55