Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-01-2009   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim?

Bende Battle Middle Earth 2 nin orjineli yok ve deamon toolsu kullanarak ilk önce elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama deamon tools bitince o 3GB lık bi şey çıkıyor ve onu açamıyorum ne yapacam kardeş?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 06-01-2009   #2 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Cvp: Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim?

Ben DemonsTools Kullanıcısı Değilim O Yüzden Pek Fazla Yardımcı Olamayacağım...

3GB'lik Çıkan Dosya Nedir ?_? .iso Uzantılı mı ?_? .mdf mi ?_?
Ekran Görüntüsü Koysaydınız Yardımcı Olurduk.

Yada Alcohol Yazılımıyla Açmayı Deneyin >>> Alcohol %120 (Resimli Anlatım)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
battle for middle earth 2 yükleme, battle for middle earth nasıl yüklenir, daemon tools la oyun yükleme, daemon tools oyun yükleme, deamon tools ile oyun yükleme, lord of the rings nasıl yüklenir, middle earth 2 nasıl yüklenir, orjinal oyun yükle, the battle for middle earth 2 nasıl yüklenir, the battle for middle earth nasıl yüklenir,
Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
The Lord of The Rings: The Battle for Middle Earth I aLiveNight Bilgisayar (PC) Oyunları 8 01-05-2009 11:45
The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 37 17-02-2009 23:39
NFS Carbon Daemon tools'la nasıl yüklenir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 06-01-2009 07:50
Bir siteye üyeyim ancak giriş sayfası olmadığı için giremiyorum, yardım eder misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 27-12-2008 20:10
Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king RuffRyders Bilgisayar (PC) Oyunları 2 04-02-2007 03:47