Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-01-2009   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim?

Bende Battle Middle Earth 2 nin orjineli yok ve deamon toolsu kullanarak ilk önce elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama deamon tools bitince o 3GB lık bi şey çıkıyor ve onu açamıyorum ne yapacam kardeş?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-01-2009   #2 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Cvp: Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim?

Ben DemonsTools Kullanıcısı Değilim O Yüzden Pek Fazla Yardımcı Olamayacağım...

3GB'lik Çıkan Dosya Nedir ?_? .iso Uzantılı mı ?_? .mdf mi ?_?
Ekran Görüntüsü Koysaydınız Yardımcı Olurduk.

Yada Alcohol Yazılımıyla Açmayı Deneyin >>> Alcohol %120 (Resimli Anlatım)
Eski 04-10-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim?

ben de autrun exe ye giremiyrum girin ce next diyosun hata veriyo tmm diyon bidaha tmm diyon kapanıyo
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
lord of the rings nasıl yüklenir, middle earth 2, middle earth 2 nasıl yüklenir, the battle for middle earth 2 nasıl yüklenir, the battle for middle earth nasıl yüklenir,
Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 40 6 Gün Önce 15:53
NFS Carbon Daemon tools'la nasıl yüklenir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 16-09-2009 13:33
Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king RuffRyders Bilgisayar (PC) Oyunları 3 31-08-2009 22:41
The Lord of The Rings: The Battle for Middle Earth I aLiveNight Bilgisayar (PC) Oyunları 4 29-08-2009 22:53
Bir siteye üyeyim ancak giriş sayfası olmadığı için giremiyorum, yardım eder misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 27-12-2008 22:10