| | #1 (mesaj-linki) | |
| Resim üzerine yazı yazma programı var mı?
geçenlerde istenizde bi yerde kendi simgeni oluşturma ile ilgili bi site görmüştüm bi arkadaş dorma yazmıştı ama kaybettim nerde olduğunuda hatırlamıyorum . kendimiz hazır resimlerin üstüne yazı yazma gibi yada videolar ın üstüne .. bu şekilde bi site biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resim üzerine yazı yazma programı var mı?
bu şekilde web siteleri blmiyorum fakat size resimleriniz için photoshop yada coreldraw grafik düzenleme programlarını önerebilirim. video düzenleme programı olarak ise movie editor - Google'da Ara aramasından size uygun olan yazılımı temin etmenizi önerebilirim.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| programı, resim, yazma, yazı, Üzerine |
| resim uzerine yazi yaz, resim uzerine yazi yazma programi, |
Resim üzerine yazı yazma programı var mı? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PicaLoader v1.47 Full - Resim Download Programı | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 15-03-2009 00:47 |
| Atletizmle ilgili yazı ve resim var mı? | sinel | Soru-Cevap | 4 | 31-12-2008 21:22 |
| Çiftçi ve çiftçilikle ilgili şiir, yazı ve resim var mı? | ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 15-12-2008 22:03 |
| Geçmişte ne tür malzemelerin üzerine yazı yazılıyordu? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 02-12-2008 22:00 |
| Tipi 1.2 - Resim İçine Gizli Yazı Yazma | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 22-11-2008 12:46 |