Resim üzerine yazı yazma programı var mı? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-01-2009   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Resim üzerine yazı yazma programı var mı?

geçenlerde istenizde bi yerde kendi simgeni oluşturma ile ilgili bi site görmüştüm bi arkadaş dorma yazmıştı ama kaybettim nerde olduğunuda hatırlamıyorum . kendimiz hazır resimlerin üstüne yazı yazma gibi yada videolar ın üstüne .. bu şekilde bi site biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-01-2009   #2 (mesaj-linki)
uchiha itachi - avatarı
Cvp: Resim üzerine yazı yazma programı var mı?

bu şekilde web siteleri blmiyorum fakat size resimleriniz için photoshop yada coreldraw grafik düzenleme programlarını önerebilirim. video düzenleme programı olarak ise movie editor - Google'da Ara aramasından size uygun olan yazılımı temin etmenizi önerebilirim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
programı, resim, yazma, yazı, Üzerine
resim uzerine yazi yaz, resim uzerine yazi yazma programi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Resim üzerine yazı yazma programı var mı? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PicaLoader v1.47 Full - Resim Download Programı ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 15-03-2009 00:47
Atletizmle ilgili yazı ve resim var mı? sinel Soru-Cevap 4 31-12-2008 21:22
Çiftçi ve çiftçilikle ilgili şiir, yazı ve resim var mı? ziyaretçi Soru-Cevap 2 15-12-2008 22:03
Geçmişte ne tür malzemelerin üzerine yazı yazılıyordu? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 02-12-2008 22:00
Tipi 1.2 - Resim İçine Gizli Yazı Yazma virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 2 22-11-2008 12:46