| | #1 (mesaj-linki) | |
| Google search cloud eklentisindeki Türkçe karakter sorunu için ne yapmalıyım?
iyi günler hocam Google Search Cloud eklentisini forum siteme kurdum kullanmaya başladım yanlız bu eklenti de türkçe karakter hataları alıyorum şu anda ne yapmam gerekiyor acaba öşı gibi harfler farklı çıkıyor ali.sisman.61@gmail.com mail adresim cevabınızı bekliyorum teşekkürler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Google search cloud eklentisindeki Türkçe karakter sorunu için ne yapmalıyım?
eklentinin dil kodlamasını ayarlayabiliyorsanız utf-8 yapın veya eklentinin dosyasında not defteri ile düzenleme yaptıysanız Notepad++ programı ile dosyayı açıp utf-8 boom olarak kayıt edin eğer sorun eklentinin türkçeleştirilmemiş olmasından ise şunu yapın.. search_cloud.php aç.. şunu bul: if ($a > 0.8) üzerine ekle: $datas[kw]=iconv("utf-8","iso-8859-9",$datas[kw]); kaydet ftpye geri gönder.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cloud, eklentisindeki, google, karakter, search, sorunu, türkçe, yapmalıyım |
Google search cloud eklentisindeki Türkçe karakter sorunu için ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kolesterol için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 14 | 08-09-2009 19:16 |
| Oğlumun göz sorunu için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 01-01-2009 13:24 |
| Cildim için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 20-12-2008 14:22 |
| Karakter - Karakter Nedir - Karakter Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 13-12-2007 17:12 |
| Google Video Player / Google Sitesine Özel Videolar için Oynatıcı | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 07-05-2006 20:09 |