Arama

Vücut kaşıntısının sebepleri neler olabilir? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Nisan 2015 Gösterim: 83.336 Cevap: 46
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2012       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben gaziantepten ben terleme ve ısıya gunes ışık larına magruz kaldıgımda gözlerimde yanma ve acı yedığım zamanlarda vücudumda genelin de kaşın tı oluyor bu konu da kımlere ve han gi uzmanlık alan larımına baş vurmamgerekıyor ve neden dır acaba
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2012       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kol ve bacaklarım da kırmızı lekeler çıkıyor ..çok kaşınıyo yanıyor reşmen .. acı çekmek iştemiyorum artık .. doktora gittim hep aynı kremleri veriyor.. uyku uyuyamıyorum yaa nolur biri yardım etşin Msn Sad( şadece bu aylar da başlıyor havalar şoğumaya başlayınca geçiyo Msn Sad( bıktım yaa Msn Sad( şimdiden allah razı olşun Msn Sad(
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2012       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
vucudumun her yerinde buyuk buyuk kirmizi yaralar cikmis ayaklarim kolarim boynum ve sirtimda cok kotu kasinti yapior derisi soyuluyor bazen yuzum kapniyor suanlik yuzumun bi tarafinda ama yaralar baya buyuk acaba sorun ne dir doktora gitim ama birsey cikaramiyorlar sadece ilac veriyorlar ve ilac kulandigimda gogsumdede cikti acaba neyin isaretidir..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2012       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 tane allerset tablet yut hiçbişeyin kalmicak aysel rahat ol...ama 3 gün sürer 3 gün sonra tekrar kaşınma ihtimalin çok yüksek...
HAYDAR VURAL - avatarı
HAYDAR VURAL
Ziyaretçi
4 Haziran 2013       Mesaj #45
HAYDAR VURAL - avatarı
Ziyaretçi
FUSIDIN FUCUCORT 2 SİDE AYRI KIREM KAŞINAN BÖLGELERE AZAR AZAR SÜRÜN 1 HAFTA RAHAT OLUN SONRA YİNE SÜRÜN YİNE BİR HAFTA RAHAT OLUN HEP BÖYLE DEVAM BENDE 5 SENEDİR VAR BU KAŞINTI GECMİYOR BU KIREMLER COK RAHATLATIYOR DENEYİN DİYORUM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2014       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba.

!!!!(yazıyı uzun görenler çizgiden sonrasını okuyarak da yardımcı olabilirsiniz. mesajın tamamında çok ayrıntılı anlattım, son kısım özet gibidir)!!!

tüm mesajları okudum ve bir çok kişinin de yazdığı gibi bende de kaşıntı var. iğne batarcasına yakıyor/kaşındırıyor. geceleri özellikle sabaha karşı kaşınıyorum ve mutlaka uyanıyorum.

-ilk olarak kaşıntı çıkmadan önce burun salgısının ve balgamın falalığından şikayet ederek kbb doktoruna gittim ve semtum deviasyon olduğunu söyledi. ameliyat yapcağız dedi.
-işimi garantiye almak için başka bir kbbciye gittim ve belirtileri anlattım ardından şaşkın bir ifadeyle "alerji var sende" dedi nazoneks sprey kullandım fayda etmedi.
-parmak uçlarımda/tırnaklarımın kenarlarında sürekli siğil(veya türevi,benzeri) çıkıyor. bu sebepten cildiye uzmanına görünmeyi düşünürken birden bu kaşıntı olayı başladı. ilk başta yeni aldığım oda spreyinden olduğunu düşündüm spreyi odadan kaldırdım ama değişen bir şey olmadı hemen cildiyeye gittim. allergest ve atarax verdi. allergestin. ikisi aynı anda kullandığım için hangisi faydalı oldu bilmiyorum ama kesildi. gel gelelim alergest bitince atarax'ı da kestim ve yine kaşıntılar başladı. atarax'a alışma diye bir çok kişi uyardı ve uykumu getirmese de uyuduğumda kalkamama sebep oluyor(17 saat aralıksız uyudum bir günüm tamamen yatakta geçti)

----------------------------------___________________________________________________----------------------------------
sreükli kaşınıyorum gerçekten yardıma ihtiyacım war ve malesef doktorların farklı şey söylemeri beni şüpeye ve zora sokuyor.
sadece fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum(ilaç önerisi yada alternatif tıp önerisi değil-tabi alternatif tıp ilaçlarına teşhis koyulduktan sonra açığım)

her şeye dikkat ettim, ne etki etmiş olabilir diye.
şu notları çıkardım
-sigara dumanı farklı odada içilmiş bile olsa nefesimi tıkıyor
-tuzlu deniz suyu burnuma biraz girse bile sürekli hapşurmama ve burun akıntısının muazzam derecede artmasına sebep oluyor
-kaşıntılı geçen süre içerisinde 2 farklı evde yaşadım(1aylık süre içierinde) birisi sobalı birisi kalöriferli. sobalıdayken kaşıntı olmuyor.
-gece kaşındığımda pencereyi açıp odayı havalandırıyorum, soğuk hava içeri dolunca kapatıyorum ve kaşıntı yine azalıyor.
-hareketlerimi hızlandırarak biraz terledim ve daha sorna duş alıp yine aynı pantolonu giydim ve kaşıntı anında başladı.
-vücudumun tamamı kaşınıyor(saç diplerim dahip) yüzüm elim kolum neresini kaşırsam kızarıyor.kaşıdığım her nokta kızarıyor.

lütfen fikirlerinizi ve yönlendirmelerinizi esirgemeyin. artık öldürüyor beni bu kaşıntı

Yazdiginiz ayni belirtiler bende de var ve ayni ilaclari banada verdiler sonuc ne oldu sizde sebebi neymis acaba ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2015       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Iyi Akşamlar vücudumda bazı bölgelerde ara sıra çıkan kızırıklık vAr . Çıkan bu kızarıklık tüm vücudumu kaşındırıyo hatta saç diplerime kadar her yerim kaşınıyor arada Sırada oluşuyo özellikle bacaklarım ve kollarım da var fakat bütü vücüdüm kaşınıyo

Benzer Konular

21 Mayıs 2009 / behanur Cevaplanmış
17 Ocak 2013 / Misafir Soru-Cevap
27 Şubat 2013 / Misafir Soru-Cevap
28 Mayıs 2009 / ŞAHİN_06 Soru-Cevap