Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Bilgisayarda kayıtlı dosyalara şifre nasıl koyabilirim?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
bn kendime özel olan dosyaya şifre koymak isitiyorum yani herkezin açmasını istemiyorum nasıl yapıcam?
|
En İyi Cevap ful tarafından gönderildi
| | Bilgisayarda kayıtlı dosyalara şifre nasıl koyabilirim?#4 (link) |
| Ziyaretçi |
indiremedim keten prenses ücretli diyor dediğin linke tıklıyorum dowland yapıyorum http://rapidshare.com/files/109737779/bkk.zip burası çıkıyo buradada altta euro gibi paralar var bu sayfadan nasıl indirme yapabilirim |
| | Bilgisayarda kayıtlı dosyalara şifre nasıl koyabilirim?#6 (link) |
| Ziyaretçi | Buradan indir rengarenk...oradaki pakette rar şifresi yanlış yazılmış zaten..ben şifresiz yükledim... açılan sitede Download bkk3.exe (384 KB) bağlantısından indirebilirsin.. |
| | Bilgisayarda kayıtlı dosyalara şifre nasıl koyabilirim?#8 (link) |
| Ziyaretçi |
üstte verilen programı ben hiç beğenmedim programda dosya veya klasör şifrelemeyi denedim hep hata verdi bu nedenle sana benim kullandığımı alternatif sunmak istedim aşağıdaki program tamamen ücretsiz... program sadece dosyaları şifreler klasörleri değil yani klasör eklersen içindeki tüm dosyaları şifrelediğinde veya tek tek şifrelediğinde o dosya resim ise önizlemesi olmaz yazı dosyası ise özel karakterlerle şifrelenir okunmaz program ise çalışmaz programı açıp şifreli dosyaya şifre çöz komutu vermezsen kimse ne olduğunu bilemez vb. ama seçim sana kalmış birini seç |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Bilgisayarda kayıtlı dosyalara şifre nasıl koyabilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Web sayfasına internetten nasıl video ekleyebilirim? | ful | Soru-Cevap | 10 | 16 Temmuz 2012 12:26 |
| Masaüstüne saati nasıl koyabilirim? | >>[RoCqH]<< | Soru-Cevap | 13 | 13 Şubat 2012 18:14 |
| Bilgisayarda kayıtlı resimleri görüntülemekte sorun yaşıyorum, yardım eder misiniz? | alican-52 | Soru-Cevap | 2 | 21 Temmuz 2010 00:11 |
| Forumuma nasıl chat yeri koyabilirim? | r0cq | Soru-Cevap | 1 | 29 Ağustos 2009 21:21 |
| Masaüstünde kayıtlı olan bir dosyaya nasıl şifre koyabilirim? | daMLa- | Soru-Cevap | 2 | 13 Haziran 2009 17:36 |