Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

WLM 2009 gelen postası İspanyolca açılıyor, nasıl düzeltebilirim?

Eski 14-01-2009 #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi

WLM 2009 gelen postası İspanyolca açılıyor, nasıl düzeltebilirim?

windows live messenger 2009 kurdum ama gelen kutusuna girerken ispanyolça msn sayfası acılıyor nasıl düzeltebilirim

Cevaplandı Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
En İyi Cevap MÖÖBHF tarafından gönderildi
ben mozilla firefoxlan normal interneti bir ara da kullanıyorum
Eski 14-01-2009 #2 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Bu Genel Sorundur, Herkesinde Var Oturum Açtıktan Sonra Türkçe Olacaktır.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 26-06-2009 #3 (mesaj-linki)
KADİR

E-postalarım İspanyolca açılıyor yardım eder misiniz?

ben teyzemin kızının bilgisayarından firefox un dosyasını cd ye yazdırdım evde açılıyo ama e postalarıma tıkladığım zaman firefozlan beraber ispanyolca site açılıyo msn sürümüm 9,0 son sürüm not :

firefox dosyasını sildiğim zaman hiç açılmıyor

Eski 26-06-2009 #4 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
KADİR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben teyzemin kızının bilgisayarından firefox un dosyasını cd ye yazdırdım evde açılıyo ama e postalarıma tıkladığım zaman firefozlan beraber ispanyolca site açılıyo msn sürümüm 9,0 son sürüm not :

firefox dosyasını sildiğim zaman hiç açılmıyor
Hotmail - MSN Türkçe'leştirme - Türkçe Hotmail
250 Mb & Türkçe E-Mail
  • Oncelikle 250 Mb Mail Icin
Hotmail Hesabiniza Giriyosununuz Ordan Options Sonra My Profil'e Giriyosununuz ve Assagidaki Verecegim Bilgileri Aynen Uyguluyosununuz.

Country : United States ( Yapiyosununuz )
State : Florida ( Yapiyosununuz )
Mail Code : 33332 ( Yapiyosununuz )

Daha Sonra Language Secenegine Girin ve Ingilizce Yapin..

Not : Profildeki Degisiklikleri Update Etmeden Once Dogum Tarihinin 12 Yasindan Kucuk Olmamasi Icin Kontrol Edin. Yoksa Kids Problemi Ile Karsi Karsiya Kalirsiniz :-)
Devamı için, Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB

Eski 27-06-2009 #5 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL
İnternet Explorer'i Varsayılan Yaparsanız İspanyolca Dili Ortadan Kalmış Olacaktır.

Alternatif İnternet Tarayıcılar İçin Bir Çözümü Yoktur.

Mozilla Firefox Sildin, Bilgisayarınızda İnternet Explorer Yok mu ? Mozilla Firefox Sildikten Sonra İnternet Explorer'i Varsayılan Ayarlamanız Gerekir Bu Sorun Ortadan Kalkacaktır.

Ya da Şöyle Yapabilirsin www.hotmail.com Yer imlerine Ekle Türkçe Olarak Oturum Açabilirsin. ( Mail Adresi Ve Şifre Girmeniz Gereklidir)

Eski 27-06-2009 #6 (mesaj-linki)
MÖÖBHF
ben mozilla firefoxlan normal interneti bir ara da kullanıyorum

Eski 27-06-2009 #7 (mesaj-linki)
ThinkerBeLL - avatarı
WLM 2009 hotmail hizmetinde şimdilik İspanyolca olarak oturum açılabilmektedir. Yani mailbox açma aşaması İspanyolca olup adres ve şifre girişi yaptıktan sonra Türkçe olarak posta kutusunu görüntüleyebilmektesiniz.
Bir sorun olmayıp Microsoft Windows kaynaklı bir durumdur.

Eski 01-09-2009 #8 (mesaj-linki)

Windows live messenger de Posta Kutusuna bakarken açılan ispanyol sitesi ?

Arkadaşlar konu ile ilgili arama yaptım sanırım doğru kelimeler yazamadığımdan sorum hakkında cevap bulamadım.
Öncelikle windows live messenger de e-poste gelen kutuma bakmak istediğimde türkçe olmayan sanrım ispanyolca olan bir siteye beni yönlendiriyor. ve şifremi girerek oturum açmamı istiyor. Msn i defalarca sildim ve yüklememe rağmen sürekli aynı siteyi aldım. Farklı arkadaşlarımın bilgisayarlarında da bu mevcut..
Bu hatayı düzeltmek için acaba ne yapmalıyım.
Sevgiler Saygılar

Eski 07-11-2009 #9 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL
cengaa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar konu ile ilgili arama yaptım sanırım doğru kelimeler yazamadığımdan sorum hakkında cevap bulamadım.
Öncelikle windows live messenger de e-poste gelen kutuma bakmak istediğimde türkçe olmayan sanrım ispanyolca olan bir siteye beni yönlendiriyor. ve şifremi girerek oturum açmamı istiyor. Msn i defalarca sildim ve yüklememe rağmen sürekli aynı siteyi aldım. Farklı arkadaşlarımın bilgisayarlarında da bu mevcut..
Bu hatayı düzeltmek için acaba ne yapmalıyım.
Sevgiler Saygılar

Bu Hatayı Düzeltemezsiniz. Tek Çare İnternet Explorer'i Varsayılan Yapmanız Gerekir.

Eski 02-02-2010 #10 (mesaj-linki)
Misafir
e postalarım açılmiyor

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
2009, açılıyor, düzeltebilirim, gelen, postası, wlm, İspanyolca | gelen kutusu ispanyolca, hotmail ispanyolca aciliyor, hotmail sayfasi ispanyolca aciliyor, ispanyol msn, mail ispanyolca aciliyor, msn gelen kutusu ispanyolca, msn ispanyolca, msn ispanyolca aciliyor,
WLM 2009 gelen postası İspanyolca açılıyor, nasıl düzeltebilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
'i' ve 'ş' harfleri değişik çıkıyor, nasıl düzeltebilirim? stoll81 Soru-Cevap 2 1 Hafta Önce 19:07
Derslerimdeki başarısızlığı nasıl düzeltebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 3 Hafta Önce 11:05
Göz kırpması programı hata vermektedir, nasıl düzeltebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 25-01-2009 00:44
PC her açılışta yeni donanım buldu diyor ama yüklemiyor, nasıl düzeltebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 06-12-2008 01:46
MSN Kisi listesinde sorun var nasıl düzeltebilirim? s3ckin Soru-Cevap 2 18-11-2008 15:56