| | #1 (mesaj-linki) |
WLM 2009 gelen postası İspanyolca açılıyor, nasıl düzeltebilirim?
windows live messenger 2009 kurdum ama gelen kutusuna girerken ispanyolça msn sayfası acılıyor nasıl düzeltebilirim
| |
| Cevaplandı
|
En İyi Cevap MÖÖBHF tarafından gönderildi
| ben mozilla firefoxlan normal interneti bir ara da kullanıyorum |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Bu Genel Sorundur, Herkesinde Var Oturum Açtıktan Sonra Türkçe Olacaktır. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
E-postalarım İspanyolca açılıyor yardım eder misiniz?
ben teyzemin kızının bilgisayarından firefox un dosyasını cd ye yazdırdım evde açılıyo ama e postalarıma tıkladığım zaman firefozlan beraber ispanyolca site açılıyo msn sürümüm 9,0 son sürüm not : firefox dosyasını sildiğim zaman hiç açılmıyor | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| 250 Mb & Türkçe E-Mail
Country : United States ( Yapiyosununuz ) State : Florida ( Yapiyosununuz ) Mail Code : 33332 ( Yapiyosununuz ) Daha Sonra Language Secenegine Girin ve Ingilizce Yapin.. Not : Profildeki Degisiklikleri Update Etmeden Once Dogum Tarihinin 12 Yasindan Kucuk Olmamasi Icin Kontrol Edin. Yoksa Kids Problemi Ile Karsi Karsiya Kalirsiniz :-) Devamı için, Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
| İnternet Explorer'i Varsayılan Yaparsanız İspanyolca Dili Ortadan Kalmış Olacaktır. Alternatif İnternet Tarayıcılar İçin Bir Çözümü Yoktur. Mozilla Firefox Sildin, Bilgisayarınızda İnternet Explorer Yok mu ? Mozilla Firefox Sildikten Sonra İnternet Explorer'i Varsayılan Ayarlamanız Gerekir Bu Sorun Ortadan Kalkacaktır. Ya da Şöyle Yapabilirsin www.hotmail.com Yer imlerine Ekle Türkçe Olarak Oturum Açabilirsin. ( Mail Adresi Ve Şifre Girmeniz Gereklidir) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
ben mozilla firefoxlan normal interneti bir ara da kullanıyorum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 hotmail hizmetinde şimdilik İspanyolca olarak oturum açılabilmektedir. Yani mailbox açma aşaması İspanyolca olup adres ve şifre girişi yaptıktan sonra Türkçe olarak posta kutusunu görüntüleyebilmektesiniz. Bir sorun olmayıp Microsoft Windows kaynaklı bir durumdur. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Windows live messenger de Posta Kutusuna bakarken açılan ispanyol sitesi ?
Arkadaşlar konu ile ilgili arama yaptım sanırım doğru kelimeler yazamadığımdan sorum hakkında cevap bulamadım. Öncelikle windows live messenger de e-poste gelen kutuma bakmak istediğimde türkçe olmayan sanrım ispanyolca olan bir siteye beni yönlendiriyor. ve şifremi girerek oturum açmamı istiyor. Msn i defalarca sildim ve yüklememe rağmen sürekli aynı siteyi aldım. Farklı arkadaşlarımın bilgisayarlarında da bu mevcut.. Bu hatayı düzeltmek için acaba ne yapmalıyım. Sevgiler Saygılar | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
| Bu Hatayı Düzeltemezsiniz. Tek Çare İnternet Explorer'i Varsayılan Yapmanız Gerekir. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
|
e postalarım açılmiyor
| |
|
![]() |
WLM 2009 gelen postası İspanyolca açılıyor, nasıl düzeltebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 'i' ve 'ş' harfleri değişik çıkıyor, nasıl düzeltebilirim? | stoll81 | Soru-Cevap | 2 | 1 Hafta Önce 19:07 |
| Derslerimdeki başarısızlığı nasıl düzeltebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 3 Hafta Önce 11:05 |
| Göz kırpması programı hata vermektedir, nasıl düzeltebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 25-01-2009 00:44 |
| PC her açılışta yeni donanım buldu diyor ama yüklemiyor, nasıl düzeltebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 06-12-2008 01:46 |
| MSN Kisi listesinde sorun var nasıl düzeltebilirim? | s3ckin | Soru-Cevap | 2 | 18-11-2008 15:56 |