| | #1 (mesaj-linki) |
Windows fotoğraf galerisi açılıyor ancak düzenleme yapılamıyor, çözümü nedir?
Vistayla birlikye gelen windows live fotoraf galerisi resimleri açmasına karşın herhangi bir düzenleme yapmıyor. örneğin göz rengini değiştirdikten yada resmi kırptıktan sonra resmi kaydetmesi için kapatırken; "Fotoğraf galerisinden karşılaşılan bir sorun nedeniyle değişiklikler kaydedilemiyor" şeklinde hata mesajı alıyorum. denetim masasına da baktım. işletim sistemini kurarken geldiği için program, denetimde de gözükmüyor. yardımınızı bekliyorum?? | |
| Cevaplandı
|
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
kullandığınız işletim sistemi illegal kopya ise olması muhtemel bir hatadır. eğer orjinal bir yazılım kullanıyorsanız update sırasında bir sorun oluşmuştur. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | ||||
| |||||
|
![]() |
Windows fotoğraf galerisi açılıyor ancak düzenleme yapılamıyor, çözümü nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 256 | 3 Gün Önce 02:57 |
| Face Smoother - Fotoğraf Düzenleme Programı | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 03-09-2009 14:02 |
| 10 Saniyede Fotoğraf Galerisi | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 08-01-2009 14:39 |
| Bu denklemin çözümü nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-11-2008 20:47 |