Arama

Sol köşe tümörü için önerileriniz nelerdir?

Güncelleme: 5 Ocak 2015 Gösterim: 33.044 Cevap: 16
cowras19 - avatarı
cowras19
Ziyaretçi
21 Ocak 2009       Mesaj #1
cowras19 - avatarı
Ziyaretçi
.Y. GÜNLER...BNM KUZENİME 2 AY ÖNCE SOL KÖŞE TİMÖRÜ TEŞHİSİ KONDU WE SİNİR SİSTMLERİNİN ÜZERİNDE WE BİR CEWİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE OLDUĞU İÇİN AMELİYATIN RİSKLİ OLDGUNU SÖYLÜYORLAR WE KALICI FELÇ OLABİLİRMİŞ....BİR ÇOK DOKTORA GÖTÜRDÜK AMA HEPSİ AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR.AYRICA BEYNİNDE BASILANMA WAR..EN SON GÖTÜRDÜGÜMÜZ DOKTOR IŞIN TEDAWİSİNİ ÖNERDİ AMA Bİ YANDANDA GEÇ KLINDGINI SÖYLÜYOR(21 YAŞINDA GENÇ BİR KIZ)SİZCE NAPILMASI GEREKLİ AMELİYAT OLMALI MI OLMAMSLI MI????????????? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..
Sponsorlu Bağlantılar
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
buna karar veren hekimler neye göre karar verdi? gerekli filmlere ve tahlillere bakarak değil mi? ve eğer birden fazla doktora götürdüyseniz ve hepsi aynı şeyi söylüyorsa elbette güvenmelisiniz. bizden bu anlamda yardım istemenizde mantıklı görünmüyor. zira filmlere bakmadık, tahlil görmedik, hhastayı bilmiyoruz..
ancak konusunda çok iyi bir beyin cerrahı önerebilirim ;Cem hakan Yurtseven.. birkaç ay içerisinde askere gidecekti eğer gitmediyse.. oda görsün derim..
Sponsorlu Bağlantılar
çok çok geçmiş olsun..
Quo vadis?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
geçmiş olsun. köşe tümöru ameliyati kizkardeşim oldu.. tümor yaklaşık yumurta büyüklüğünde üzüm salkımı şeklinde gelişmiş beyin sapına yapışık görünümde idi. ameliyattan önce risklerden bahsedildi, çok riskli olduğu soylendi sonrasında ameliyata karar verildi. yüzün bir kısmında ve sol alın kısmında kalıcı his kaybı dışında hiçbir iz kalmadı ki hayatını hiçbir şekilde etkilemeyecek bir sonuç. cerrah secimi cok önemli hacettepe üniversitesi İbrahim Ziyal hocayı şiddetle önerebilirim koşe tümorleri özel ilgi alanı. kendisine minnet duyuyoruz. geçmiş olsun..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sayın Cowras19'a cevap

Ben Mehmet Uyanık,60 yaşındayım,3 yıldan beri bana da sol kşe tümörü teşhisi konulmuştu.09/Temmuz/2009 tarihinde en son muayene olduğum Cerrahpaşa Tıp Fak.Beyin Cer.den Prof.Dr.Halil Ak tarafından ameliyat edildim ve de çok başarılı geçti.Yalnız ameliyat öncesi de bana,sol yüzümde kısmi bir felç olacağıe;enı ve ileride bu durumun düzeleceği anlatılmıştı,aynen öyle oldu,şimdi çok sağlıklıyım,periyodik kontrollerimi yaptırıyorum.sizin durumunuza gelince;ameliyattan korkmamalı ve kaçmamalısınız,başka çareniz yok ama size tavsiyem,moralinizi yüksek tutunuz ve mutlaka şifa bulacağınıza emin olunuz,bana da ameliyatımda evvel gittiğim diğer yerlerden bu ameliyatın çok riskli olabileceğini söylemişlerdi.
Son düzenleyen perlina; 3 Şubat 2017 07:45
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2010       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, herkese geçmiş olsun arkadaşlar, bundan 1 hafta önce benim babam (58) da beynin sol tarafında bulunan tümörden ameliyat oldu. Ameliyatı Hacettepe Hastanesi Prof. Dr.M.İbrahim Ziyal yaptı. Ameliyat öncesi bizede çok riskli olduğunu, tümörün beynin çok tehlikeli bir yerinde olduğunu, sinir ve damarlara baskı yaptığını söyledi. Hocamızın yaptığı ameliyat çok başarılı bir şeklide gerçekleşti, babam sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıktı. Şuan sağlığı çok iyi durumda. Hocamız süper hoca olup, bu tedaviye ihtiyacı olan herkese hocamızı tavsiye ederiz. Prof. Dr.M.İbrahim Ziyal hocamıza çok teşekkür eder, ailecek minnettarlığımızı sunar, kendisine başarılarının devamını dileriz.
Misafir19 - avatarı
Misafir19
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #6
Misafir19 - avatarı
Ziyaretçi
geçmiş olsun... aynı ameliyatı bn gecrdm iki ay once daha 19 yasındayım. ameliyat çok riskli dediler ama ameliyat olmamak daha riskliymiş. bu ameliyatta doktor seçimi cok önemli.bana buyuk arastırma hatanelernde olma asistanlara ögretmek için kullanrlar seni çünkü çok rastlanan bi vaka deil dediler. ben hiç bi riski düşünmeden ameliyata grdim ve cıktım. kısmi yüz felci gecrdm ama gitgide düzeliyorum bizim sansımız daha genc olmamız hucreler cok cabuk yenileniyo.yinede karar senin allah yardımcın olsun. çok geçmiş olsun şimdiden.....
blacksea - avatarı
blacksea
Ziyaretçi
3 Ocak 2011       Mesaj #7
blacksea - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle geçmiş olsun. Ben 33 yaşındayım ve bende de sol köşe tümörü çıktı, beyin sapında ve oldukça tehlikeli bir bölgedeymiş. Şırnakta görev yapıyorum ve 2010 yılı Eylül ayında 19 Mayıs Üniversitesinde muayene oldum, burada beni muayene eden Doçent hocam ameliyat olmam gerektiğini, ameliyatın riskli olduğunu ancak bu ameliyatta ki ölüm riskinin Şırnak ta görev yapmaktan daha fazla riskli olmayacağını söyledi, ne yalan söylim yüreğime su serpildi. Daha sonra Ankara da bir kaç doktora daha muayene olduktan sonra en son İnternetten araştırıp ismine ulaştığım, Hacettepe Tıp FAkültesinde öğretim üyesi Prf. Dr. M.İbrahim ZİYAL'e muayene oldum ve 22 Eylülde ameliyat oldum. Şu an çok şükür hiç bir sorunum yok. İbrahim Hocamın eline, yüreğine sağlık d iyorum. Derdi veren Rabbim dermanı da veriyor mutlaka! Arkadaşlar, korkmak, üzülmek fayda etmiyor. Akisne durumu daha da güçleştirip, çevrenizdekilerin de daha fazla üzülmesine neden oluyor. Prf.Dr. M. İbrahim ZİYAL'i kesinlikle tavsiye ediyorum!!! İbrahim Hocaa, başasistanı Ahmet hocama, Mehti hocama ve Hacettepe Üniversitesi Bölüm 61 personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba. bende yardimci olabilmek adina yaziyorum. annem ayni hastaliktan (kose tumoru yada vestibular schwannom) 2010 temmuz ayinda ameliyat oldu. ameliyattan 3-4 sene once gamma knife tedavisi olmustu. bu sure boyunca tumorun buyumesi durdu. kontrollere devam ediyorduk. 2010 yilinda son kontrolunde 4 mm buyume saptandi. ve doktorlarimiz tarafindan ameliyat karari verildi. bu bizi ilk basta cok uzen bir haberdi ozellikle riskleri bize anlatildiktan sonra. ancak baska caremiz olmadigini biliyorduk. ve annem 1 ay icinde ameliyata alindi. gamma knife tedavisi bu hastalikta sonuc vermedigi zaman cerrahi mudahele sart. bundan sakin kacmayin. aksi takdirde tumor ne kadar buyuk olursa ameliyati o kadar zor oluyor ve etkileri de bir okadar artiyor. bir an once tedaviye baslayin. ve size onerebilecegim tek doktor var. tabi herkesin doktoru kendine iyidir ama sizde bu doktoru arastirdiginiz ve tanidiginiz zaman hak vericeksiniz. Marmara universitesinde Prof. Dr. Turker KILIC. ameliyatlarini marmara universitesi norolojik bilimler enstitusunde yapiyor. bu enstitu sadece bu tip ameliyatlarin yapildigi ve son derece gelismis cihazlarin bulundugu bir komplex. yeri istanbul maltepede. muayene icin uskudardaki akademik hospital'i yada marmara universitesini arayabilirsiniz. biz sifa bulduk ve annemin hastanede yattigi sure icerisinde bir cok hasta yakininin Turker Bey hakkindaki iyi yorumlarini dinledim. Her sehirden insanlar geliyor. acil sifalar dilerim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
işin tedavisi dedikleri gamanayf olsa gerek bn d beyicik yakınlarında bi tümör vardı ve herkes oluceyimi düşünüypdu babam bile sonuclarım new yourka bile gitti gamanayf olmazsam 2 ya fln diyolardı 2 veya 3 defa amilyat oldum en sonunda gamanayf oldum sonuc gayet iyiydi snrada fizik tedaviyle beraber arı sut arı polenleriyle beraber ilestim ve bn bu amilyatları gecirirken 1 ve 2 yaslarındaydım annam inancın cok büyük oldunu söylerdi dogruda allaha ve ilesmeye inancım sayesinde bn burdayım bni tekkorkutan sey bunu tekrarlayabilme ihtimali
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Eylül 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ibrahim ziyal ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum


Anneme beyin tümörü teşhisi konulmuştu.Araştırmalarımız İbrahim Ziyal'e götürdü.Türkiye'nin bize göre sayılı doktorlarından.Annemin yüzünde felç olma duyma bozukluğu sorunu bacaklarında tutmama gibi riskleri olan bir ameliyattı.Sağ sağlim çıktı çok şükür.Bence İbrahim Ziyal bu konuda Türkiye'nin sayılı doktorlarından.

Benzer Konular

6 Temmuz 2012 / Prenses Soru Soru-Cevap
4 Mart 2011 / Hayta_-_78 Soru-Cevap
5 Ekim 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
19 Kasım 2008 / Aycan Taslak Konular