Mailime tıklayınca Explorer'a gitmesi, şifre girmeden açılması için ne yapmalıyım? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-01-2009   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Mailime tıklayınca Explorer'a gitmesi, şifre girmeden açılması için ne yapmalıyım?

msn 9 u yükledim ama mail ikonunu tıklayınca firefox açılıyor ve hotmail penceresinde her defasında mail şifremi girmem gerekiyor... mailimi tıklayınca explorer açılması ve şifre sormadan direm mailimin açılması için ne yapmalıyım tşkrler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-01-2009   #2 (mesaj-linki)
uchiha itachi - avatarı
Cvp: Mailime tıklayınca Explorer'a gitmesi, şifre girmeden açılması için ne yapmalıyı

Internet Explorer Nasıl Varsayılan Web Tarayıcısı Yapıl
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açılması, explorera, girmeden, gitmesi, mailime, tıklayınca, yapmalıyım, Şifre
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mailime tıklayınca Explorer'a gitmesi, şifre girmeden açılması için ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows işletimli bir bilgisayara format atarken şifre istiyor, ne yapmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 2 Hafta Önce 12:02
Pes 6 yüklenirken şifre istiyor, ne yapmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 28-09-2009 19:43
Messenger Plus'ta sohbet günlüklerime şifre koydum ve şifreyi unuttum ne yapmalıyım? awarem Soru-Cevap 4 22-09-2009 18:20
HALO 2 online oynamak için şifre istiyor, şifresi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 15-09-2009 14:05
ADSL sorgulaması için girdiğim şifre kabul edilmiyor, neden olabilir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 01-09-2009 00:17