| | #1 (mesaj-linki) | |
| Lisanslı Türkçe bir antivirüs programı önerebilir misiniz? HijackThis Nedir? - HijackThis ben bunu kurdum yaptım pci hataları ayıkladım ama bendeki anti virüsler olmuyor bana lisanslı türkce olan bir anti vürüs bulursanız sevinirim teşekkürler.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Lisanslı türkce bir anti virüs önerebilir misiniz? Avira Antivir (Anti Virüs Programı) lisans dağıtımını biz yapmıyoruz. Crack warez serial paylaşımı yasaktır... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| antivirüs, lisanslı, misiniz, programı, türkçe, önerebilir |
Lisanslı Türkçe bir antivirüs programı önerebilir misiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Turing İngilizce - Türkçe Metin Çeviri Programı | last_wolf | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 06-10-2009 17:16 |
| Kaspersky Antivirüs Arka Plan Skinleri ve Türkçe Yaması | mavi_ay | PC/Internet Teknik Destek | 14 | 16-07-2009 23:04 |
| Güvenilir alışveriş sitesi önerebilir misiniz? | tors | Soru-Cevap | 5 | 12-07-2009 15:12 |
| En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) | AngelFRANTIX | PC/Internet Teknik Destek | 25 | 05-06-2009 19:29 |
| Flüt solo mp3 şarkısı önerebilir misiniz? | humeyse | Soru-Cevap | 1 | 17-01-2009 01:55 |