| | #1 (mesaj-linki) | |
| Hamile olma ihtimali nedir?
ben 18 yaşında bir kızım.kızlık zarım hiç zarar görmedi şimdiye kadar.Sevgilimle ilişkiye giriyorduk sürtünme şeklinde ve vajinamın kızlık zarımın üzerine boşaldı ve ben hemen temizyedim ama bir kaç saat sonra o civarda yine sperm olduğunu gördüm.hamilelik riski olduğunu duydum ve ne derecede olduğunu merak ediyorum.bu arada o günden iki üç gün sonra regl oldum normal gününde.şimdi hamilelik riskim var mı yokmu merak ediyorum.Teşekkürler.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bu şekilde hamile kalma riski nedir?
Bence hamile olma riskin yok ama yinede Eczaneden hamilelik testi alın emin olmak için... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bu şekilde hamile kalma riski nedir?
Öncelikle şunu bilmelisiniz. Regl olduğunuzda yumurtanız dışarı atılır. Vucud yeni bir yumurta hazırlar. Bu ilişkiden sonra regl oldugunuza göre spermlerin yumurtayla döllenme olasılığı kalmamış demektir. Ancak şunuda bellirtmeliyim ki üstüne bastığınız kızlık zarım bozulmadı demek bir anlam ifade etmez o sizin ruhsal bakışınızı tetikler. Evlilik dışı ilişki toplumsal olarak tasvip etmediğimiz bir var olan olgudur. Herşeyin bir riski vardır. Düzenli ilişkiyle çocuk sahibi olmaya calısanlar bile vucudun savunma mekanizmasını geçmekte zorlandıkları bile görülmüştür. Size tavsiyem ki; konu hakkında mutlak doktor gözüylede bilgilendirecek arkadaşımız online olmasada ilişki yaşadığınızda korunma yöntemlerini tercişh etmenizi öneririm. Yaşınız genç bir hata hayatınızın akısını önemli derecede değiştirir. Karar sizin.. Hamilelik nedir? Nasıl hamile kalınır? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Hamile olma ihtimalim nedir?
30 ocakta adet oldum ve su an daha adetim gelmedi 1 ay oldu hapi birakali adetimin gunu daha varmi acaba yoksa hamile olabilirmiyim cevaplarsaniz cok sevinirim iyi aksamlar
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hamile olma ihtimalim nedir?
Son adet tarihiniz 30 ocaksa henüz adet tarihiniz gelmemiş demektir. martın ilk haftasını beklemelisiniz. martın ilk haftası bittiğinde hala adetiniz olmazsa bir hamilelik testi yaptırınız. daha bu soru için çok erken.. önerim genede hamile gibi kabul edip ilaç alımınıza ve kendinize dikkat etmek sağlıklı günler dilerim | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Kız arkadaşımın hamile kalma ihtimali nedir?
ben kız arkadaşımla 2 gün önce ilişkiye girdim ve dışarı boşaldım fakat vajinanın üstünden aktı aşağı doğru hamile kalabilirmi? yani olma şansı yüzde kaç??
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kız arkadaşımın hamile kalma ihtimali nedir?
İçeri boşalmadığınızı düşünsenizde öncesinde yada sonrasında salınan spoermler yumurtayı dölleyebilir. dışarı boşalma bir korunma yöntemi değildir. risk yüksek
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Hamile olabilir mi ?
merhaba,kız arkadaşımla uyurken hiç bir cinsel birleşme olmadan boşaldım.Kız bu durumu fark etmedi ama benim içimde bi şüphe var ya kıyafetlerine bulaşmışsa hamile kalmış olabilir mi ?
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hamile olabilir mi ? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| sizce hamile kalabilrmi
sevgilimle belli zamanlarda yada istedigimzde ilişkiye giriyorduk...ve dün aksam saat 6 da sözleştik fakat o gelmeden ben öqlen 3.30 da mastrbasyon yaparak bosaldım ve daha snra sevgilimle ilşkiye girdik ve içine bosaldım ya hamile kalırsan dedigimde bugun bosaldın mı dedi evet dedim merak etme kaliteli sperm sayısı düsmüsdür dedi sizce hamile kalma riski nedir?lütfen yardım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| hamile, ihtimali, nedir, olma |
Hamile olma ihtimali nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yüzeysel ilişkide kızlık zarının bozulma ihtimali var mı? | ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 1 Hafta Önce 23:25 |
| Kürtaj olma süreci nedir? Hamile kaldıktan ne kadar süre sonra bebek aldırılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 9 | 1 Hafta Önce 18:19 |
| Hamilelik nedir? Nasıl hamile kalınır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 2 Hafta Önce 00:43 |
| Hamile Rüya Tabiri (Rüyada Hamile Görmek) | The Unique | Rüya Tabirleri | 0 | 05-06-2009 15:11 |
| PC'de virüs olma ihtimali var, MSN Live yükleyemiyorum, yardım eder misiniz? | findacuba | Soru-Cevap | 1 | 22-12-2008 18:53 |