Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Vodafone'da kontör nasıl yüklenir?#1 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları |
slm yha arkim bana kontür almış şifresini yazdırdı ama kaçı arıycağımı bilmiorm söler misiniz?
Son Düzenleyen Blue Blood; 9 Eylül 2009 @ 17:19. Benzer Konular:
Etiketler:
|
Vodafone'da kontör nasıl yüklenir? | |
MeLL |
Cepten tuşlayarak kontör yüklemek için:
|
| | Vodafone'da kontör nasıl yüklenir?#2 (link) |
| Ziyaretçi |
Cepten tuşlayarak kontör yüklemek için:
|
| | Vodafone'da kontör nasıl yüklenir?#4 (link) |
| Ziyaretçi |
yeni hat aldım ve sürekli dil seçimi diyor ne yapmam lazım yeni hat aldım arama yapamıyorum dil seçimi olmuyo nasıl yapmam gerekiyor Son Düzenleyen Misafir; 15 Eylül 2009 @ 01:34. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi |
| | Vodafone'da kontör nasıl yüklenir?#10 (link) |
| Gözler Kalbin Aynasıdır.. | Vodafone Dil Seçimi Nasıl Yapılır.. 1- 7501 Numaralı Vodafone Kontor Sorgulama Servisi Aranır.. 2-Kalan Bakiye Dinşenir. 3- Bakiyenin Sonunda Tekrar Dinlemek İçin 1 tuşuna Dil Seçeneği Değişimi İçin 2 tuşuna basılarak Dil Değişimi Yapılır... |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Vodafone'da kontör nasıl yüklenir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 'Vodafone 5 dakikası bir kontör' nasıl yapabilirim? | broken* | Soru-Cevap | 159 | 2 Mayıs 2012 20:43 |
| Vodafone hattına Vodafone'lu hatlardan mesaj gelmemesinin sebebi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 19 | 2 Nisan 2012 11:30 |
| Konuştukça kontör kazanma Vodafone'da var mı? | Coşkun11 | Soru-Cevap | 12 | 5 Ekim 2011 16:33 |
| 5 dakikası 1 kontör nasıl yapabilirim? | azime yerlisu | Soru-Cevap | 6 | 9 Ocak 2010 12:06 |
| MSN'deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim? | Fenerliozo | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 11 Mayıs 2008 18:48 |