| | #1 (mesaj-linki) | |
| Movie Makerde hangi uzantı çalışır ve 3gp yi nasıl çevirebilirim?
Windows Movie Maker de video eklemek istiyorum. Fakan Nokia dan gelen videolar 3gp uzantılı ve kabul etmiyor. Ne yapmam gerek
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Movie Makerde hangi uzantı çalışır ve 3gp yi nasıl çevirebilirim? imtoo 3gp video converter - Google'da Ara programını temin edip 3gp uzantılı videolarınızı avi, mpeg yada dat formatlarına çevirerek movie maker'da düzenleyebilirsiniz. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Movie Makerde hangi uzantı çalışır ve 3gp yi nasıl çevirebilirim?
Xilisoft Video Converter bu program ile baska bir formata dönüştürebilirsin en iyiler arasında fakat 3gp uzantılı videoların görüntü kalitesi zaten düsük baska bir formata dönüştürsen bile bozukluklar olabilir veya görüntü kalitesi daha da kötü olabilir | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
program warmı acep
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
YA ARKADAŞLAR BEN MOVIE MAKERDE SLAYT YAPDIM ONU NASIL MPEG HALİNE CEVIRECEM NASIL HTML KODUNU BULACAM YARDIM EDEBILIRMISINIZ...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bende böyle bir sorunla karşılaştım ama kendi kendime çözdüm yapman gereken ....ImTOO MPEG Encoder bunun gibi video çeviri program bulman... videonu yaptıktan sonra bu programlarla çevirmen sonra işey yok... sanırım windowsun video çeviren programı yok : | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
total video converter da işine yarar. mpeg veya wma formatını movie maker destekliyor..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 3gp, Çalışır, çevirebilirim, hangi, makerde, movie, uzantı |
Movie Makerde hangi uzantı çalışır ve 3gp yi nasıl çevirebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Filoloji hangi bilim dallarıyla çalışır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 21:52 |
| Telgraf nasıl çalışır? Telgrafın tarihçesi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 06-05-2009 19:03 |
| Kontaktörler nasıl çalışır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 20-11-2008 23:44 |
| Yugoslavya'da taş ocakları nasıl çalışır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 18-11-2008 13:27 |
| Yazıcı nasıl çalışır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 13-11-2008 20:17 |