| | #1 (mesaj-linki) | |
| Dr. Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor?
doktor ömer çoşkun hangi memlekette bulunuyor muanesi her zaman varmıdır ulaşabileceyimiz bi adres veya telefon numarası varmıdır?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dr.Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Dr.Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor?
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Sayın ömer bey Yeğenim 19 yaşında koşarken düşüp dizini vurdu bu vurma sonucu diz altı yağ bezesi oluştu bu yağ bezesini Trabzon ssk da uzman dr. ameliyat etti Aradan iki yıl geçti tekrarladı. Bu arada yeğenim evlenip kocası izmirde çalıştığı için izmire gitti. İzmirde eğe üniversitesi Bacağı DİZ üstü ampute oldu. ŞİMDİ YUMŞAK DOKU TÜMÖRÜ ŞİMDİ NE YAPMAMIZ GEREKİYOR BİR ÇARE ARIYORUZ Kazım KARAGÖZ TRABZON TEL 05385649965 .
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
merhaba hocam 25.10.2009 tarihinde sizi televizyon programında seyrettim.bir yıl önce karaciğerden kist ameliyatı oldum.kistim tekrar yeşerdi ve ameliyat olmam gerektiği söylendi şuan ilaç kullanıyorum sizden bitkisel bir öneri bekliyorum.18 yaşında bir bayanım...önerileriniz bekliyorum.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| coşkun, ediyor, hangi, ilde, muayene, Ömer |
| d r omer coskun, dr omer coskun, dr omer coskun sitesi, dr omer coskun web sitesi, www dr omer coskun, |
Dr. Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bal hangi ilde yetişir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 07-10-2009 19:57 |
| Atatürk hangi ilde öldü? | sultan | Soru-Cevap | 1 | 17-04-2009 20:47 |
| Ellerimde ve ayaklarımda olan uyuşmalar için hangi uzmana muayene olmalıyım? | hanıfe | Soru-Cevap | 1 | 11-03-2009 01:05 |
| Coşkun Göğen (Coşkun Göğen Kimdir? - Coşkun Göğen Hakkında) | BARIŞ | Sinema tr | 2 | 10-07-2008 20:39 |
| Dr. Ömer Coşkun (Dr. Ömer Coşkun Kimdir? - Dr. Ömer Coşkun Hakkında) | MaKaLeLe | Bilim tr | 6 | 14-02-2007 22:49 |