Dış gebelik sonrası hamile kalma süreci nedir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-02-2009   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Dış gebelik sonrası hamile kalma süreci nedir?

bundan iki hafta sonra dış gebelikten ameliyat oldum ameliyat sonrası yaptırdığım beta hcg değeri 81,50 çıktı doktorum bunun iki hafta içinde düşeceğini söyledi gerçekten düşermi bu değer birde ameliyattan sonra birdaha nezaman gebe kalabilirim ilk ilişki kaç gün sonra olmalıdır bana yardımcı olurmusunuz
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-02-2009   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: Dış gebelik sonrası nezaman hamile kalmalıyım?

Beta hcg değerleri gebelikle değişen hormonların seviyelerini değerlendirmek maksatlı yapılır.. yani gebelik sonlandıktan sonra elbette düşecektir.
dış gebelik sonrasında vücudunuzun geçirdiği bir travma söz konusu. kürtaj yeni doğum ve dış gebelik operasyonlarından sonra en az 6 ay gebelik olmaması en sağlıklısıdır. sağlıklı günler dilerim
Eski 04-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Dış gebelik sonrası ne zaman hamile kalmalıyım?

Alıntı:
dış gebelikten sonra hamilelik

ben 6 ay önce dış gebelikten açık ameliyat oldum.bu ameliyattan 3 ay öncede boş gebelikten kürtaj olmuştum.şimdi tekrardan hamile kalmak istiyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ne yapmam lazım?
Eski 04-09-2009   #4 (mesaj-linki)
Şua - avatarı
Cvp: Dış gebelik sonrası nezaman hamile kalmalıyım?

Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Beta hcg değerleri gebelikle değişen hormonların seviyelerini değerlendirmek maksatlı yapılır.. yani gebelik sonlandıktan sonra elbette düşecektir.
dış gebelik sonrasında vücudunuzun geçirdiği bir travma söz konusu. kürtaj yeni doğum ve dış gebelik operasyonlarından sonra en az 6 ay gebelik olmaması en sağlıklısıdır. sağlıklı günler dilerim
üstte bilgi verilmiş incelerseniz bu konuda bir nebze aydınlanmış olursunuz..
Hekiminize danışmanız en doğrusudur ..sağlıklı günler
.
Eski 18-09-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Dış gebelik sonrası hamile kalma süreci nedir?

Alıntı:
dış gebelikte beta hcg değerleri
dış gebelikte hcg değeri kaçtır
Eski 20-09-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir

DIŞ GEBELİK KAN TAHLİLİNDEN ANLAŞILIR MI...KAN VE İDAR TAHLİLİ YAPTIRDIM AMA NE NEGATİF ÇIKTI..ADETİM 3 HAFTA GECİKTİ..NEDENİ DIŞ GEBELİK OLABİLİR Mİ
Eski 24-09-2009   #7 (mesaj-linki)
Misafir

merhaba 25 yasındayım dıs gebelik geçiriyorum.hcg testı yaptırdım.ılkı 87,3 cıktııkıncısı133 ucuncusu 165 cıktı.doktor normal olmadıgını.dıs gebelık olabılecegını soledı.kanamamda var.cok korkuyorum.sızce bu degerler nasıl.
Eski 08-10-2009   #8 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
dış gebelik sonrası hamilelik

iki gun once dış gebelıkten kürtaj oldum ne kadar ılışki yasamamn gerekıyor bırde ne zaman hamıle kalabılırım
Eski 2 Hafta Önce   #9 (mesaj-linki)

merhabalar şuanda 15 yaşında kızım var.bende 5 yıl önce dış gebelik geçirdim. doktorumun kontolünde kendinden düştü ve ameliyat olmadım. şimdi tekrar bebk yapmayı düşünüyoruz ama çok korkuyorum tekrar olurmu diye. geçen ay doktoruma gittim.herşey güzel deneyebilirsin bir problem yok.diğer kadınlara göre senin dış gebelik geçirme riskin % 5 dedi ve korkmamamı söyledi.yarın kanda gebelik testi yaptıracağız.umarım birşey yoktur.bu geceyi nasıl atlatacağımı bilmiyorum.ayrıca ben panik atak hastasıyım .narkoz almaktanda çok korkuyorum.ya dış gebelikse.........ya ameliyat olmam gerekiyorsa....kısmetse herşey yarın belli olacak.bu yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
dış, gebelik, hamile, kalma, nedir, sonrası, süreci
dis gebelik sonrasi, dis gebelik sonrasi gebelik, dis gebelik sonrasi hamilelik, dis gebelikten sonra hamilelik,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Dış gebelik sonrası hamile kalma süreci nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kürtaj sonrası hamile kalma süreci nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 11 3 Gün Önce 16:19
Sürtünme yolu ile ilişkide hamile kalma riski nedir? AYHAN ESEN Soru-Cevap 23 1 Hafta Önce 01:46
Hamile olma ihtimali nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 103 1 Hafta Önce 15:36
Hamile Rüya Tabiri (Rüyada Hamile Görmek) The Unique Rüya Tabirleri 0 05-06-2009 15:11
Yalancı Gebelik (Psikolojik Gebelik) _PaPiLLoN_ Psikoloji ve Psikiyatri 0 20-07-2008 22:52