| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN 810003d hata kodu ve çözümü nedir?
selamlar ii aksamlar ya dün benim msn acikti birden kapandi simdi acilmiyor 810003d hatasi veriyor.. Eski sürümde aciliyor bende 8,5 yüklemistim onda acilmiyor yeni sürümde diger msn adreslerim aciliyor o acilmiyor bütün herseyi yaptim saat/tarihe baktim güvenlik duvarinda engellenmismi ona baktim çalıştırda regsvr32 softpub.dll yaptim hatta bilgisayari gecen ayin 3ü ne geri yükleme yaptirdim yine ayni yine ayni bana bu konuda yardim edermisiniz lütfen İlginiz icin teşekkür ederim kolay gelsin
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| 810003d hatası çözümü nedir?
Msnim dün gece kapandı ve bir daha açılmadı. Şimdi 8100030d hatası aliyorum eski sürümde açılıyor ama 8,5 te 8100030d hatası alıyorum. Bütün işlemleri yaptım Saat/Tarih kontrol ettim başlat/Çalıstırdan regsvr32 softpub.dll yaptım hatta sistemi gecen ayın 3 ü ne geri aldım ama yine aynı yine aynı lütfen yardımcı olurmusunuz. İlginiz için teşekkür ederim... Kolay gelsin
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 810003d hatası çözümü nedir? Msn Messenger 8100030d Hata Kodu ve Çözümü Bu hatanın birkaç farklı ve nedeni ve çözümü mevcuttur. Neden 1 : Bilgisayarınızın yüksek güvenlik altında çalışması.. ( Güvenlik duvarı,antivirüs; firewall ayarlarınız ) Bu hata live’da sıklaşmıştır, eski sürüm msn 7.5 kullanmayı sevenler, o sürümü kullanabilirler. Neden 2 : Bios pilinizin zayıflamasından dolayı,saat ayarlarınızın geride kalması.. Neden 3 : Genel,klasik msn hataları ( daha detaylı bir araştırma yapmak zorunda kalabilirsiniz ) Not : Bu çözüm yollarını kullanırken, msn’den system tray’da yani saatin bulunduğu bölgedende çıkış yaptığından emin olunuz. İlk Çözüm Yolu : Bilgisayarınızın saat ayarı… MSN’i kapatın bilgisayarın saatini Gün /Ay / Yıl / Saat / Dakika olarak güncelleyin.. Veya bios’a girip, biostan saat ayarını yapınız.. İkinci Çözüm Yolu : başlat >Çalıştır > regsvr32 softpub.dll girip enter diyoruz… Üçüncü Çözüm Yolu : Kullandığınız antivirüs programlarının, hassaiyetinden emin olunuz. Eğer engelliyorsa izin veriniz, hangi antivirüs kullandığınızı bilemiyeceğim bunu tek tek antivirüslere göre anlatamayacağım,ama siz izin verdiğinden emin olana kadar bu işlemi hallediniz. Zone Alarm,Kaspersky gibi güvenlik programları kullanıyorsanız özellikle bu hata ile karşılaşmamanız çok nadir bir durum. Kullandığınız güvenlik programlarının eminimki izinliler listesi vardır,kesinlikle kontrol ediniz ve uygulayınız.. Dördüncü Çözüm Yolu : Msn > Araçlar > Seçenekler > Bağlantı > Bağlantı Sorun Gidericisi ( çalıştırın ) > verilen hatayı onarınız > size bir onay sorusu soracaktır; silmek için onaylayınız… Not 2 : Son çözüm yolu için system tray’dan çıkmaya çalışmayın,zaten mümkün değil; oradan gireceksiniz… | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 810003d hatası çözümü nedir?
bunlarin hepsini yaptim ama yine ayni formatmi atayim illaki | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Tüm MSN ve msn eklentilerini kaldırın tekrar yükleyin.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| msn
simdi kaldirdim ama simdide eski sürümleri yükleyemiyorum mesela 7.5 yüklemek istiyorum zaten 8.5 ve yeni windows messenger live çok hatalı... Eski sürümleri download ediyorum ama hata aliyorumKaldirdim ama eski sürümleri yükleyemiyorum... Hata veriyor illaki 8.5 veya windows messenger live olmasimi gerekli msn 7.5 i download ettim ama hata veriyor yüklemiyor Son Düzenleyen port; 06-02-2009 @ 22:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 810003d hatası çözümü nedir? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Çok Teşekkür ederim ilginiz icin Kolay gelsin sizlere. İyi aksamlar diliyorum
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN 810003d hata kodu ve çözümü nedir? günLérdir bu Sorun peşinde koşuyorum ve neLer yapmadım neLer.. MaLesef çözüm yok. Tek çözüm yolu --> msnmsngr.exe sağ tıklayıp - özellikler- Uyumluluktan Windows2000 olarak ayarLamak. o zaman da Plus eklentisi çaLışmıyo :/ bn de plus kullanmadan yapamıyorum Windows Live Contacts içerisini temizlemek de kesin çözüm değil maLesef. temizledikten sonra 1 saat civarı bağlı kalıyorum ve sonra çat yine aynı Hata.. KESİN ÇÖZÜM önerisi oLan Lütfen Yardımcı olsun. Takipteyiz.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN 810003d hata kodu ve çözümü nedir?
DEDİKLERİNİZİN HEPSİNİ YAPTIM SİLDİM TEKRAR YUKLEDİM OLDU AMA MSNDEYKEN BİRDEN KESİLDİ GENE HATA VERDİ KESİN BİR CÖZÜMÜ YOKMUDUR BUNUN ?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| 810003d, |
MSN 810003d hata kodu ve çözümü nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN 80071392 hata kodu ve çözümü nedir? | Demetttt | Soru-Cevap | 11 | 3 Hafta Önce 19:26 |
| MSN 8e5e05f6 hata kodu ve çözümü nedir? | politeman | Soru-Cevap | 9 | 3 Hafta Önce 18:15 |
| MSN 0x80070057 hata kodu ve çözümü nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 17-09-2009 02:35 |
| MSN 800701f8 hata kodu ve çözümü nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 02-09-2009 15:22 |
| MSN 800706b5 hata kodu ve çözümü nedir? | rapper_athee | Soru-Cevap | 1 | 02-07-2009 18:28 |