Arama

Karşılıksız birini seviyorum, ne yapmalıyım?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Kasım 2015 Gösterim: 103.183 Cevap: 165
g... - avatarı
g...
Ziyaretçi
14 Şubat 2009       Mesaj #1
g... - avatarı
Ziyaretçi
ben birisini seviyorum ama o bundan habersiz yani buna karsılıksız diyelim o sürekli başkalarıyla uğrasıyo ve onu sevdiğimiğ biliyo ve ben delirmek üzereyim herkes üstüme üstüme geliyo napıcam ben :'(
EN İYİ CEVABI buz perisi verdi
Aşk acısı çeken arkadaşların tek çaresi vardır yer yüzünde. Tecrübeyle sabittir. Tövbe etmek, her şeyden uzaklaşıp Yüce Yaratıcıya yakınlaşmak. Nefsinizi tanıyın ve Allah'a sığının. En büyük günahlarınızda bile size nefes veren karnınızı doyuran Yüce Allah'a hamd yerine bir vefasıza gönül kaptırıp acı çekmekten, utanın ve tövbe edin. Sizi kahreden bir ölümlüyü taparcasına sevip, size hayat veren Allah'ı unutmuş olmaktan Yine Allah'a sığının ve tövbe edin. O'nu çok merhametli bulacaksınız. 3 yıllık 5 yıllık aşk acısını 3-5 aylık samimi bir tövbe ve Allah'a gerçek bir kulluk siler atar. Yerine yepyeni bir hayat bağışlar.

Sponsorlu Bağlantılar
Olmuyorsa zorlamayın. Bir ayette Yüce Allah" O dilemedikçe siz dileyemezsiniz" buyuruyor . Olmuyorsa olmasını istemiyordur. Eğer nasibiniz yoksa ve elinizden geleni yaptıysanız Yüce Allah bunun olmasını istemiyordur. Ömrünüzü bu uğurda verseniz yol alamazsınız -ki alamamışsınızdır da...

Aşk acısı çektiğiniz süre boyunca milyonlarca kez sevdiğiniz vefasızın adını andınız değil mi? İsmini duyunca kalbiniz yerinden çıktı değil mi? Size bir gün rızık verebildi mi yada nefes. Veremez. Ve nefes veren Yüce Allah'ı unutan ve bir ölümlüye tapan kulu Allah cezalandırır.

---

Aşk acısı çekiyorsanız yada karşılıksız bir sevdaya düşmüş iseniz kurtulmanız imkansız değildir. Sadece biraz çaba sarfetmeniz gerekir. Gercekten işe yarıyor uygulayın derim**

1. Kesinlikle içinizde geri dönermi dönmezmi şeklinde bir umut bırakmamanız, kararlarınızı ona bırakmamanız ve onun düşüncesi ne olursa olsun kendi kararınızı uygulamanız gerekir.

2. Artık ondan vazgeçtikten sonra ona karşı hayranlık yada nefret duyguları beslememeniz gerekir. Özellikle de bir sebepten ayrıldığınız yada sizi reddeden birine karşı nefret besleyebilirsiniz; fakat nefretiniz onu unutmanızı zorlaştıracaktır.

3. Size onu hatırlatacak duygu yüklü şarkılardan kaçınmalısınız. Bu çok önemlidir. Bu şarkıları dinlemeye devam ederseniz bu yazıyı hiç okumayın daha iyi.
“Çoktan unuturdum seni çoktan
Ah bu şarkıların gözü kör olsun”

4. Eğer mümkünse ondan ve çevresinden uzaklaşmanız yararınıza olacaktır.
Eğer uzaklaşmak mümkün değilse, onunla konuşmayacağım veya görmemezlikten geleceğim diye kendinizi kasmanız bir işe yaramayacağı gibi, tam ters sonuçlar da alabilirsiniz. Onu görmekten ve onunla konuşmaktan kaçınmak yerine ona herhangi biriymiş gibi davranmak en mantıklı davranış olacaktır.

5. Mümkünse ona olan sevginizi hiç dile getirmemeniz, özellikle üçüncü şahıslardan ve hatta kendinizden bile saklamanız yararınıza olur.

6. Kendinizi yeniden aşık olmak için zorlamayın. Bana göre en çok yapılan hata budur. Birini unutmak adına kendinize yapay bir aşk elde edebilirsiniz ve durumunuzun daha da karmaşıklaşmasına neden olabilir.

7. Son olarak “ben hiç bir zaman onu unutamayacağım” şeklinde sıradan insan düşüncesine kendinizi kaptırmayın. Mutlaka unutacaksınızdır. Bir çok kişi unutamam sanmış ama unutmuştur.

“Bir rüyadır gelir geçer, her aşk bir gün hayal olur
unutulmaz denen günler, unutulur unutulur...”



Fırtınalı başlayan aşklar kasırgayla sona erebilir. Onunla yaşadığınız unutulmaz anlar sizin için bir kabusa dönüşebilir. Bu durumda yaşanan güzelliklerin ardından herşeyin bittiğine inanmak elbette ki çok zor. Fakat bu zor dönemi aşmanın da yolları var. Yeter ki kendinizi iyi hissetmekten alıkoymayın. Unutmayın kendinizi harap ederek hiçbir yere varamazsınız.

Uzmanlar, bu zor dönemi en iyi şekilde atlatmanız için şunları öneriyor;

1- Sosyal yaşamdan kopmayın. Bu dönemde yalnız kalmak isteyebilirsiniz, ancak yalnızlık, kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacak, sizi daha çok yıpratacaktır.

2- Aileniz ve arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin, belki de onları uzun zamandır ihmal ediyordunuz.

3- Onunla beraberken yapmak isteyip de yapamadığınız şeyleri yapın.

4- Size, onu hatırlatacak şeyleri ortadan kaldırın.

5- İmkanınız varsa, kendinize yakın hissettiğiniz biriyle küçük bir tatil yapın, kafanızı toplamanız için faydalı olur.

6- Küçük şeylerden zevk almaya çalışın, mutlu olmak sizin elinizde.

7- Güçlü olun ve onun sizi hak etmediğini düşünün.

8- Tüm bunların ardından, kendinizi asla yeniden aşık olmaya zorlamayın.

9- Sizi en mutlu eden şeyleri yeniden düşünün, o olmadan önce neler yapardınız şöyle bir sayın.

10- Tüm bunlara rağmen içinde bulunduğunuz zor durumdan kendinizi bir türlü kurtaramıyorsanız, mutlaka bir psikologa başvurmalısınız.



- sevdiceği hatırlatan nesnelerin yok edilmesi yada göz önünden kaldırılması. (resim,fotoğraf,hediye,v.b.)
- karşı taraftan nefret etmek. (sevgi en kolay nefrete dönüştüğü içün)
- iki tarafın da birbirine ulaşma yollarını kesmek. (telefon no değiştirme,msn,v.b.)
- alkolden uzak durmak.
- çivi çiviyi söker diye düşünüp çareyi başka kollarda aramamak.
- zamanın tedavi edici özelliğine inanmak.
- sabır.



Aşk Acısından Kurtulmanın Yolları E-Posta
Tutkulu ve ateşli bir aşktan sonra yaşanan ayrılık, âşıklara dayanılmaz acılar çektirir. Hissedilen acı, kurşun yarasından, bıçak darbesinden daha gerçektir; kalbe, ruha ve bedene korkunç baskılar yapar. İçine düşülen boşluk, kaybolmuşluk hissi boş vermeyle, başkalarının teselli sözleriyle yok olmaz.

Nasıl ki, bedende meydana gelen hastalıkların ve yaraların iyileşmesi, belli bir zamana ve çeşitli tedavi yöntemlerine bağlıysa, ayrılık acısından da kurtulmanın çaresi, zamana ve uyulması gereken bazı kurallara bağlıdır.

Genellikle çeşitli gazete, dergi ve kitaplarda ayrılan âşıklara ezbere yöntemler sunulur; “Artık yalnızsınız ve bu yalnızlığın tadını çıkarın, yeni arkadaşlar edinin, yaşamınıza yeni renkler katın, artık hayatınızı paylaşacağınız ve kaprislerine katlanacağınız biri yok, bu duruma sevinmelisiniz, sevgilinizle beraberken ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız bir telefon kadar size yakın, daha iyi bir sevgili bulursunuz, şöyle bir etrafınıza bakın daha ne çok sevgililer bulacaksınız...”

Bu tür öneriler, sıradan ve aşksız bir beraberliği bitirenlere sunulabilir. Gerçek aşkı yaşayıp ayrılanlar için, bu sözler çok anlamsız ve saçma gelir; çünkü gerçek aşktan sonra yaşanan ayrılık insana öyle bir acı verir ki, insanı yaşama bağlayan duygular iflas noktasına gelir. Ruhun bedenle olan uyum dengesi bozulur.

Çivi çiviyi söker, diye bir atasözü vardır. Çoğu zaman ayrılanlara önerilir. Doğru bir sözdür; ama zamanlamayı doğru yapmak gerekir. Tutkulu bir aşktan kısa bir süre sonra, yeni bir aşk ilişkisi eski aşkı yok edemez, yani bu anlamda çivi çiviyi sökemez; çünkü yeni biten bir ilişki tazedir, sıcaktır. Özellikle ayrılığın içinde terk edilme varsa, biten aşkın soğuması en az altı ay sürer. Bu sürede aşkın soğumasının da bazı önkoşulları vardır, şayet bu önkoşullar yerine gelmezse, süre daha da uzayabilir ve hiçbir çivi eski çiviyi sökemez. Ayrıca ayrılıktan sonra yeni bir ilişkide sürekli eski ilişkinin izleri aranır, yeni sevgiliden eski sevgilinin davranışları beklenir. Çok geçmeden beklentiler boşa çıkar ve yeni aşk hayal kırıklığı ile biter. Çivinin çiviyi sökebilmesi için, yani yeni bir aşk ilişkisinde başarılı olmak için, eski aşkın soğuması, en önemlisi kalpte ve zihinde bitmiş olması gerekir. Kişinin yeni aşka hazır olması için belli bir süreye gereksinim var. Bu süre ise, yaklaşık atlı ay ile bir yıl arasında değişmektedir. Acının bu sürede bitmesi, bazı kurallara uymayla doğrudan bağlantılıdır.

Ayrılıktan sonra yeniden bir araya gelme mümkün değilse, yani kavuşma imkansız görünüyorsa, bu aşka dair bütün umutlar tüketilmelidir, yani ayrılığın veya terk edilmenin varlığı kabullenilmelidir. Önceki aşka dair bütün beklenti ve yeniden bir araya gelme planları yok edilmelidir. Aşk cehennemiden kurtulmanın ilk adımı, ayrılığın kabullenilmesidir.

Ayrılıktan sonra, kişi yaşamının daha sonraki bölümünün de böyle korkunç bir biçimde devam edeceğini düşünerek, yaşamını daha da çekilmez hale getirir. Hayata karşı umutsuz bir bakış açısı geliştirir. Bu acıdan kurtulmanın önemli bir adımı, günün birinde bu acıların biteceğine ve tekrar eski mutlu günlere geri dönüleceğine inanmaktır.

Eski sevgiliyle bütün bağlantılar kesilmelidir. Terk eden taraf genellikle âşık değildir ve ayrılıktan sonra arkadaş kalabileceklerini söyler. Bir beraberliğin ardından arkadaş kalmak, sıradan ve aşksız beraberlik yaşayanlar için geçerlidir. Bu nedenle âşık olan kişi, önceki sevgilisiyle arkadaş veya dost kalamaz, çünkü her an acı çekecektir ve böyle bir ilişki aşkın özyapısına aykırıdır. Düşman olmak da doğru değildir, ancak yapılabilecek en doğru şey, birbirini tanımayan iki yabancı gibi davranmaktır. Eski sevgili telefonla bile aranmamalı, şayet eski sevili tarafından aranılırsa, bir daha aramaması için tepkide bulunulmalıdır.

Hayallerde kavuşma senaryoları yazılmamalıdır. Geçmiş sevgiliye ve aşka ait hayaller, genellikle güdüsel olarak kurulur. Özellikle kişi dalgınken hayallere dalar. Hayallerinde daima güçlü biri olur; sevgilisini, kendisini terk ettiğine pişman ettirir. Her defasında farklı senaryolar oluşturulur. Kişi dalgınlığından sıyrıldığı an hayali yarıdan kesmeli ve mümkün olduğunca hayal kurmamak için yalnız kalmamalıdır. Eğleneceği ve hoş sohbetler edeceği arkadaşlarıyla beraber olmalıdır. Spor yapabileceği, ata bineceği, yüzebileceği yerlere gitmelidir.

Gerek arkadaşlarıyla, gerekse başka biriyle eski aşkına dair konuşmalar yapılmamalı; çünkü her konuşmadan sonra ayrılık acısı yenilenir. Eğer birileri konuyu açmaya çalışırsa, konuyu kapatması için ricada bulunulmalıdır. Bu konuyla ilgili birileriyle konuşulurken, o an kişide geçici bir rahatlık hissi oluşur; ama sonrasında acılar daha da şiddetlenir.

Birçok âşık, ayrılıktan sonra yalnızlığa çekilerek, ayrılığa dair şarkılar dinler. Ayrılık şarkıları, o an yaşadıklarını anlattığı için, kişi rahatladığını sanır; oysa yüreğinde acıların kök salmasına yol açtığının farkında değil. Asla ayrılık şarkıları dinlenilmemeli, ayrılık şiirleri ve ayrılık öyküleri okunmamalıdır. Ayrılık, terk edilme, sevgili, aşk vb. sözlerin söylendiği mekanlardan uzak durulmalıdır.

Eski aşka ait bütün hatırlar, hediyeler, mektuplar, resimler ya iade edilmeli ya da yok edilmelidir. Şayet ayrılıkta eski sevgilinin olumsuz bir etkisi olmamışsa (aile baskısı, hafıza kaybı, ölüm vb.), onun hatırasına saygısızlık olmaması için, ona ait her şey toplanıp saklanılmalı ve yıllarca açılmamalıdır.

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur, diye çok anlamlı ve çok doğru bir atasözü vardır. Gerçekten de eski sevgiliden ne kadar uzakta yaşanırsa, o kadar çabuk unutulur. Aynı iş yerinde çalışılıyorsa, iş yeri değiştirilmeli, bu mümkün değilse iş yerinde birbirilerini göremeyecekleri bölümlerde çalışılmalıdır. İmkan varsa mahaller değiştirilmeli, gerekirse başka bir şehre taşınmalıdır.

Yeni bir aşka başlamadan önce en az altı ay sabırla beklenilmeli; daha doğrusu eski sevgili, en az günün yarısında hatırlanmıyorsa ve hatırlandığında acı duyulmuyorsa bu aşk bitmiştir. Artık yeni bir aşk için arayış içine girilebilir. Bu aşamadan sonra bulunan yeni aşk, eski aşka ait bütün kalıntıları, tortuları silip süpürecektir.

Eğer aşk acısı, ağır bir depresyona dönüşmüşse, en kısa sürede profesyonel yardım alınmalıdır. Bu tür ağır durumlarda ilaç tedavisi gerekebilir, bunun için de psikiyatriste gidilmelidir.

Aşağıda aşk acısından kurtulmuş birinin yaptıklarına yer verilmiştir.

Bir yıllık bir beraberliği vardı. İkisi de birbirimize âşıktı; ama aralarında devamlı sorunlar yaşanıyordu. Emine çok inatçı ve bir o kadar da kaprisliydi. Çok sıradan sorunları bile büyütüyordu. Birkaç kez aşklarının bitirmesi gerektiğini söyleyerek, onu terk etti; ama aradan birkaç gün geçmeden kendisi geri dönüyordu ve her defasında onsuz yaşayamayacağını söylüyordu. Aralarında büyük bir aşk olmasına rağmen bu beraberliği evliliğe taşıyamazlardı; çünkü daha yolun başındayken her gün bir soru yaşıyorlardı.

Bir akşamüstü hiçbir neden yokken, Emine ayrılmaları gerektiğini söyledi ve ayrıldılar. Bir hafta sonra gece yarısı pişmanlığını belirten bir mesaj gönderdi. Sağlıklı bir karar vermek için o gece sabaha dek uyuyamadı genç ve nihai kararını verdi: “Bu aşk bitti,” diye cevap gönderdi. O sabah telefon numarasını değiştirdi. Onunla aynı ortamda çalıştığı halde asla yüzüne bakmadı. Emine ile göz göze gelmemek için bakışlarımı sürekli yere doğru çeviriyordu. Onu her sabah, bilindik giysileri içinde gördüğünde yüreği heyecandan duracak gibi oluyordu; ama yine de başımı kaldırıp bakmıyordu. Onunla ilgili hiçbir umut beslemiyordu, aşk yüreğimi yakarak devam ettiği halde aklında bitirmişti. Ona ait bütün mektup ve fotoğrafları yaktı. İş sonrası mümkün olduğunca onunla karşılaşmamaya çalışıyordu. Öyle ki, rüyalarına girdiği zaman bile yüzünü göremiyordu; çünkü onu aklımda öyle bitirmişti ki, bilinç altına (rüyalarına) bile sızamıyordu. İki ay sonra Emine inadına biriyle çıkmaya başladı, genç üzüntüden kahroldu; ama tavrını değiştirmedi. O yeni ilişkisini en fazla iki üç ay sürdürebildi.

Aradan sekiz ay geçti, gencin yüreğindeki aşkı soğudu ve kalbi yeni bir aşka hazır hale geldi. Yeni bir aşka başlarken önüne engeller koymaya başladı; yalvardı, yeni sevgilisini tehdit etti, iftiralar attı; ama yararı olmadı.
Eski sevgilisini gözden ırak tuttu, sabretti ve zamanı gelince de çiviyle çivi söktü.

Çetin ÖZBEY



Aşk acısından nasıl kurtulursunuz

Hiç bitmeyecek sanılan tutkulu aşklar da biter ama acısı kalır. Peki aşk acısından nasıl kurtulursunuz?

Bazen hiç bitmeyecek sanılan tutkulu aşklar da biter.. Bu geçici bir süreçtir, zamanla ve biraz da çabayla eski aşk unutulur. Peki nasıl?

Hayata sarılın. İlişkinizin bitmesi dünyanın sonu değil. Eski aşkınızda yaptığınız yanlışlardan, karşınızdakinin olumsuz yönlerinden dersler çıkarın. Bunlara dikkat ederek yeni bir ilişkiye başlayın.

Bütün umutlarınızı aşka bağlamayın. Bir ayrılık yaşadığınızdan bu yüzden unutmakta zorlanabilirsiniz.

Önce aşkın günün birinde biteceğini kabul edin. Bu olasılığı sindirmek üzüntünün travmaya dönüşmesini engelleyecektir.

İlişkinize üzülmek yerine bu ilişkinin ne öğrettiğini düşünerek rahatlayın.

Aşkı yeniden yorumlayıp üreterek eski aşkı önemsiz kılın.

Duruma gerçekçi yaklaşın ve güzel anılarınızı muhafaza ederek yeniden güzel bir aşk yaşanabileceği umudunu taşıyın.

Ayrılığın muhafazını iyi yapmalısınız. Bu değerlendirme doğru yapılmadığı takdirde yaşananlar takıntıya dönüşebilir. Bu durumda bir uzmandan destek alabilirsiniz.

Kendinizi yenilemenin ve geçmişi unutup yüzünüzü geleceğe dönmenin tam zamanı.
Son düzenleyen MeLL; 15 Şubat 2009 00:47
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
14 Şubat 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
g... adlı kullanıcıdan alıntı

ben birisini seviyorum ama o bundan habersiz yani buna karsılıksız diyelim o sürekli başkalarıyla uğrasıyo ve onu sevdiğimiğ biliyo ve ben delirmek üzereyim herkes üstüme üstüme geliyo napıcam ben :'(

Cümlenizde sizin onu sevdiğinizi biliyor mu bilmiyor mu anlamış değilim.BENCE duygularınızı ona açın,aldığınız cevaba göre davranmaya çalışın.
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Hem seviyorum onun bundan haberi yok diyosun hem de sevdiğimi biliyo diyosun Msn Confused Son kararın ne Msn Confused Bu soruya vericek cevabı etkiler sevdiğini biliyo mu? Bilmiyo mu?

Eğer sevdiğini biliyor ve başkalarıyla uğraşıyorsa bunun 2 nedeni olabilir...

1- Size umut vermek istemiyor. Gönlü yok.
2- Sizi kıskandırmak istiyor olabilir ya da ilk adımı sizden bekliyordur.

Sevdiğinizi bilmiyorsa ona bi şekilde yakınlaşmayı deneyin... İzlenimlerinize göre yapmaktan hoşlandığı faliyetlere sizde katılmaya çalışın kendinizi gösterin. Belirli bir yakınlığı kurduktan sonra duygularınızı ona açın...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
14 Şubat 2009       Mesaj #4
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
g... adlı kullanıcıdan alıntı

ben birisini seviyorum ama o bundan habersiz yani buna karsılıksız diyelim o sürekli başkalarıyla uğrasıyo ve onu sevdiğimiğ biliyo ve ben delirmek üzereyim herkes üstüme üstüme geliyo napıcam ben :'(

Karşılıksızsa yapacağın pek birşey yok aslında. Senin onu secdiğini bildiği halde başkalarıyla uğraşıyorsa onun umrunda bile değilsin demek ki. Amacı seni çılgına çevirmek seni eli etmek olabilir. Senin o hallerini görmek belki ona zevk veriyordur seninle oynuyordur..

Şanslı bir durum ki bana denk geldin. Bu konuda sınırsız sayıda tecrubelerim var. Yapman gereken basit doneler var. Vereceğim linkteki yazıları oku, kendine gore olan kısımları mutlaka seçersin ve uygulamada tereddüt etme. Onun silahıyla ona saldır. O başkalarıyla uğraşıyorsa sen ondan başka herkesle ugras, artık umrunda olmadıgını gorsun. Kaçan kovalanır bunu unutma.


TIKLAYIN
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
15 Şubat 2009       Mesaj #5
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
g... adlı kullanıcıdan alıntı

ben birisini seviyorum ama o bundan habersiz yani buna karsılıksız diyelim o sürekli başkalarıyla uğrasıyo ve onu sevdiğimiğ biliyo ve ben delirmek üzereyim herkes üstüme üstüme geliyo napıcam ben :'(




"Sevdiğimi biliyor ve başkalarıyla uğraşıyor"diyorsunuz.Eğer sizinle duygusal bağlamda ilgileniyor olsaydı,yani size karşı birşeyler hissediyor olsaydı;
Sevdiğinizi bile bile başkalarıyla uğraşmak yerine,o da sizinle iletişime geçmeye çalışırdı.En azından bunu hissettirmeye çalışırdı...
diye düşünüyorum ben...!Şahsi fikrim böyle.Bence kendinizi yıpratmayın.Sevdiğinizi bildiği halde sonuç bu ise,bence vazgeçmeye çalışın.En azından zamana bırakın aklınızı ona bağlayıp kendinizi paralamayın.Allah yardımcınız olsun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2009       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende aynı durumdayım tüm gün karsılıklı calısıyoruz oda benle ilgilenio aslında ama amacı oynamak ama haberi yhok kacan kovalanır bi süre kafamı kaldırıp ona bakmadımda yapmadı saklabanlık kalmıo ama bilmioki ben onu gercekten seviyom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2009       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde birisini sevioyrm onun bundan haberi var kaç kez soledim ama o onu sevdgimi bile bile yanımda kızlardan bahsedior deli edior beni napcagımı bilmiıorum..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2009       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben birini seveyorum ama onun beni sevdigini bilmiyorum sanki herkezin gözü benim üstümde kendimi çok yanlız hissediyorum ben kendimi oldurmek istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2009       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben birini seviyorum onunda bana karşı boş olduğunu sanmıyorum aynı işyerindeyiz pek sık karşılaşmasakta karşılaşıncada ilgili davranıyo napabilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2009       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim derdimde aynı bende birini çok seviyorum ona ulaşmak için her yolu denedim en sonunda ulaştım ama yanlış bir şekilde oda bir hafta falan ilgilendi ama bana ilgi duyduğu için değil sadece neden ulaşmak istediğimi bilmek için yakınlaştı tabi doğru olanı anlayınca yine uzak durdu fakat kafama birşey var onun söylediğine göre oda beni hep merak etmiş hep konuşmak işstemiş ama nedense hiç konuşmaya çalışmadı ve taki ben konuşuncaya kadar ne yazıkki benim konuşmamla herşey bitti ve o ne arıyor ne soruyor nede gördüğü yerde slm veriyor bu beni çok üzüyor.bense onu her an görmek konıuşmak istiyorum onun yüzünden depresyona giriyorum boğulacakmışım gibi oluyorum bazen ne yapacam bilmiyorum

Benzer Konular

10 Ağustos 2015 / ÇİLEMM Soru-Cevap
12 Temmuz 2012 / _PaPiLLoN_ Psikoloji ve Psikiyatri