Uygun bir saç rengi ve modeli önerebilir misiniz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-02-2009   #1 (mesaj-linki)
SERAP112
Uygun bir saç rengi ve modeli önerebilir misiniz?

SLM BEN SAÇIMI2 KERE KIZIL BALYAJ YAPTRDIM ÇOOKK HOŞ OLDU ŞİMDİ KIZILLAR AKTI SAÇLARIM UZN VE KIZILI AKMIŞ BİR HALDE SİZDEN RİCAM YENİ BİR İMAJ İÇİN BANA YARDIM ETMENİZ.HAVALI GÜZEL BANA YAKIŞAN BİR SAÇ MODELİ VERENK OLSUN İSTİYORUM:BUĞDAY TENLİYİM KENDİ SAÇ RENGİM KESTANE YE YAKIN)))))))
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-02-2009   #2 (mesaj-linki)
SEDEPH - avatarı
Cvp: SAÇ MODELİNDE YARDIM EDİN:)

balyajlar saçları oldukça yıpratıyor.Ben de kırmızı balyaj yaptırmıştım ve aktığında saçımı kendi rengine boyatıp kendine glemesi için bir süre hiçbirşey yaptırmadım. Kırmızı bakımı zor bir renk kolay aktığı için yenilemek saç için yıpratıcı oluyor. Eğer yakıştığını düşünüyorsan söylediğim gibi kendi rengine boyatıp tekrar balyajlarını yaptırabilirsin.. Ben yaptım çok da güzel oldu .. Majikontrast ın kızılıyla denemelisin
Eski 16-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Yaşıma uygun saç modelleri önerebilir misiniz?

HERZAMAN AYNI SAC MODELLERI YAPMAKTAN BIKTIM BASKA MODELLER DENEMEK ISTEYORUM. BEN 13 YASINDAYIM YASIMA UYGUN SAC MODELLERI GOSTERIRMISINIZ?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
misiniz, modeli, rengi, saç, uygun, önerebilir
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Uygun bir saç rengi ve modeli önerebilir misiniz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Okul için uygun saç modeli nedir? SEKSİ BEBİŞŞŞŞ Soru-Cevap 18 3 Gün Önce 19:52
Güvenilir alışveriş sitesi önerebilir misiniz? tors Soru-Cevap 5 12-07-2009 15:12
Yaşıma uygun, pc ye yükleyebileceğim oyunlar önerir misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 06-02-2009 01:28
Lisanslı Türkçe bir antivirüs programı önerebilir misiniz? KeNaNmlty Soru-Cevap 1 23-01-2009 15:51
Flüt solo mp3 şarkısı önerebilir misiniz? humeyse Soru-Cevap 1 17-01-2009 01:55