| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger sohbet günlüklerini nasıl görebilirim?
ben discoverynin son sürümünü kullanıyorum ve geçmiş sohbetlerimi görmem gerekiyo bana yardımcı olursanız çok sevinirim
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger sohbet günlüklerini nasıl görebilirim? MSN'yi Açın Araçlar / Seçenekler / İletiler / Görüşmelerimi Geçmişleri Otomatik Sakla İşaretleyin.. Ve Hemen Altında "Konuşmalarımı Bu Klasör'e Kaydet" Log'ları Nereye Kaydetmek İstiyorsanız Oraya Kaydeder. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar
İLETİ GEÇMİŞİNİ NASIL GÖREBİLİRİM
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger sohbet günlüklerini nasıl görebilirim?
ben ileti geçmişimi görmek istiyorum bana yardım edebilirmisiniz | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger sohbet günlüklerini nasıl görebilirim? Değiştirmediyseniz Belgelerim-Sohbet Günlüklerimdedir. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| günlüklerini, görebilirim, messenger, sohbet |
Messenger sohbet günlüklerini nasıl görebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çevirimdışı online olanları nasıl görebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 4 Gün Önce 22:13 |
| Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme | ahmetgns | Messenger Plus! | 38 | 4 Hafta Önce 22:59 |
| Bilgisayarıma sohbet günlüklerini nasıl eklerim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 11 | 12-10-2009 18:25 |
| MSN'de beni engelleyenleri nasıl görebilirim? | tunahan_38 | Soru-Cevap | 18 | 23-09-2009 23:16 |
| MSN Discovery ile engelleyenleri nasıl görebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 06-09-2009 14:15 |